Scarlett Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 ...ej.... en kos peteršilja imaš na zobu.... Kmet2 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 V peklu obstaja posebej vroc del za tiste prijatelje/-ice, ki ti ne povejo, da imas nekaj na zobeh.. pa magari sminko. Sam tist ni petersilj Bmflar, Zivnorc in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 Kmet2, Zivnorc in notranc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 ...hja... še posebej, če bi bla šminka na mojih zobeh..... ...pol bi se verjetn nazadnje smejal...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 ne, dobivam sporočila FBI MI6 ninđa Maus kontrolira sm full weseu zate, moj kwak prijau :krneki: DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 ...hja... še posebej, če bi bla šminka na mojih zobeh..... ...pol bi se verjetn nazadnje smejal...... pol bi se skrbast smeju Kmet2, maus, nazo13 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 Kolikokrat sem ti že reku da mi ne obešaj familije po netu......moja brata Zivnorc in Dami34 :grim Scarlett, maus, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 sm full weseu zate, moj kwak prijau :krneki: kwak, čustwen maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 Kolikokrat sem ti že reku da mi ne obešaj familije po netu......moja brata Zivnorc in Dami34 :grim Jebiga, to sem jih dubu ravno, ko sta šla iz fitnes sobe maus, Kmet2 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 Jebiga, to sem jih dubu ravno, ko sta šla iz fitnes sobe Ja bod previden,ker Dami ni dal všečkota,pomeni da z sliko ni najbolj zadovoljen.. :grrr ........drugič ga prosim ne slikaj ko se smeji Bmflar, maus in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 Kolikokrat sem ti že reku da mi ne obešaj familije po netu......moja brata Zivnorc in Dami34 :grim ja, sam js sm un k ma lepši nasmeh Kmet2 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 (popravljeno) Ja bod previden,ker Dami ni dal všečkota,pomeni da z sliko ni najbolj zadovoljen.. :grrr ........drugič ga prosim ne slikaj ko se smeji nism mogu prtisnt lajkiča, k so me tok čustwa prevzela, da se mi je roka tresla Popravljeno Januar 29, 2015. Popravil DAMI34 Kmet2, maus in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 nč ne bo z lajki Prišlo je do napake Dosegli ste kvoto pozitivnih glasov za danes Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 Ja bod previden,ker Dami ni dal všečkota,pomeni da z sliko ni najbolj zadovoljen.. :grrr ........drugič ga prosim ne slikaj ko se smeji Ufff. laknulo k sem vidu, da je Dami lajkou :fredy: DAMI34, Kmet2 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 Ufff. laknulo k sem vidu, da je Dami lajkou :fredy: jah lej, tut men se Živnorc smili, če ga tak po forumu prikazujejo Scarlett, Bmflar, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 30, 2015 Deli Objavljeno Januar 30, 2015 ni ga čez jutranjo telovadbo pa tut če to sneg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 30, 2015 Deli Objavljeno Januar 30, 2015 ni ga čez jutranjo telovadbo pa tut če to sneg umaužat te je treba ... pa kepo vate vržt ... :glare: :krneki: Scarlett in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 30, 2015 Deli Objavljeno Januar 30, 2015 evo, čakam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 30, 2015 Deli Objavljeno Januar 30, 2015 kr čaki ... u kepo bom kamn skriu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 30, 2015 Deli Objavljeno Januar 30, 2015 bolel te bo... a ti rad sam sebe mučiš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 30, 2015 Deli Objavljeno Januar 30, 2015 umauži se sama ... za kazn :krneki: Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 30, 2015 Deli Objavljeno Januar 30, 2015 bom nate mislila zraven Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 30, 2015 Deli Objavljeno Januar 30, 2015 prou .. pa še u pleksus se boksn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 30, 2015 Deli Objavljeno Januar 30, 2015 sadomazo.... kok si pokvarjen..u napačni temi se tepeš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se