maus Objavljeno Januar 30, 2015 Deli Objavljeno Januar 30, 2015 nč naum mazu ... preber kot piše in ne obrači besed ... vse si to sama deli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 30, 2015 Deli Objavljeno Januar 30, 2015 jaz pa bom, nutelo si bom namazala..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 30, 2015 Deli Objavljeno Januar 30, 2015 jaz pa bom, nutelo si bom namazala..... pa dj ... zaradi tega mam nasmeh na obrazku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 30, 2015 Deli Objavljeno Januar 30, 2015 jaz pa na jeziku pašeeeee mislim nutela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 1, 2015 Deli Objavljeno Februar 1, 2015 bravo naši skakavci :hooray: Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Februar 4, 2015 Deli Objavljeno Februar 4, 2015 - snegu v brk Zivnorc in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 4, 2015 Deli Objavljeno Februar 4, 2015 Živnorc, k je vidu, da mu je Kmet2 fitnes sobo spraznu.... Scarlett, builder, DAMI34 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 4, 2015 Deli Objavljeno Februar 4, 2015 ta bi lahko ščipau tedenske vinjete Zivnorc, Scarlett, DXR16 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 4, 2015 Deli Objavljeno Februar 4, 2015 DXR16, Kmet2 in notranc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 a mu je mogoče ime Janez? Se mi zdi, da sem ga nekje že zasledil. DXR16 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 Predpetek DXR16, Bmflar, Scarlett in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 5, 2015 Avtor Deli Objavljeno Februar 5, 2015 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 Predpetek nasmeh tej izjavi..... ko bo fsipalo f petek ko pri norcih... maus bo mogu pa kidat...... Bmflar, DXR16, notranc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 Kdor se danes vpiše v to temo z nasmeškom ima ali karto za Kanarske ali pa je izdajalec. Scarlett, Zivnorc, notranc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 Kdor se danes vpiše v to temo z nasmeškom ima ali karto za Kanarske ali pa je izdajalec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 Včer sm na podvozu Dunajske pred gospodarcem vidu grafit:"Pahor je rodetov sin". Je bil pol čez kamufliran, pa se je vseen dal prebrat. Se mi še dons reži. Kwa pa če je res? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 Kdor se danes vpiše v to temo z nasmeškom ima ali karto za Kanarske ali pa je izdajalec. Kdo me je klical ? Zivnorc in VS800 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 škarjast ugriz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 lahk postaneš neumen če preveč guglaš: "eden izmed razlogov za povišanjee trombocitov je lahko tudi kawasakijeva bolezen " sej bolezen ni smešna ampak razlaga pa je Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 (popravljeno) lahk postaneš neumen če preveč guglaš: "eden izmed razlogov za povišanjee trombocitov je lahko tudi kawasakijeva bolezen " sej bolezen ni smešna ampak razlaga pa je Saj je samo eden in še to le le možen. Zagotovi pa so še nekateri drugi sindromi povečanja in pojačanja pri Kawasakijevcih. Kar mišjaka praš! Sam zdele nima cajt, je lihkar u uni temi o slabi voli. Popravljeno Februar 5, 2015. Popravil I30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 spremlam nadaljnje izjave :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 Lupčka mi je dala Bmflar in pajkica 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 Lupčka mi je dala Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 HAHAHAHAHAHAHA JUTR PA MI NI TREBA V ŠOLO!!!!!!!!! JUPIIIIIIIIIIIIIII pajkica, Zivnorc, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alko1 Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 Aja Si mogu spet nazaj al so te poslal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se