Scarlett Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 Sej bos maja not prinašal osa rider, pajkica in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 Aja Si mogu spet nazaj al so te poslal Eno in drugo Če gledam skoz svoj lajf, ti povem da šolska leta so najlepša! Zato mam počitnice Sej bos maja not prinašal Ne pa ne bom Bom špricu in se z mopijem vozu! alko1, pajkica, Scarlett in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 5, 2015 Deli Objavljeno Februar 5, 2015 šemaušemau :krneki: Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Februar 6, 2015 Deli Objavljeno Februar 6, 2015 Nc ga ni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Februar 6, 2015 Deli Objavljeno Februar 6, 2015 Eno in drugo Če gledam skoz svoj lajf, ti povem da šolska leta so najlepša! Zato mam počitnice Ne pa ne bom Bom špricu in se z mopijem vozu! Če bi špricanje šole odšteli od tvoje šolske dobe, ne vem če bi za pet razredov osnovne skup spravil. Zato pa moraš sedaj podaljške špilat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Februar 6, 2015 Deli Objavljeno Februar 6, 2015 builder, Bmflar in VS800 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Februar 6, 2015 Deli Objavljeno Februar 6, 2015 Če bi špricanje šole odšteli od tvoje šolske dobe, ne vem če bi za pet razredov osnovne skup spravil. Zato pa moraš sedaj podaljške špilat. Hihihihihihihi Nisi razum kaj sm hotu povedat, a nima veze . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 6, 2015 Deli Objavljeno Februar 6, 2015 nism biu omaužan Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 7, 2015 Deli Objavljeno Februar 7, 2015 šonče šije, mogoče še bom pa mau pelau Scarlett, Kmet2 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Februar 7, 2015 Deli Objavljeno Februar 7, 2015 Po dolgem času, zopet pršla k meni . . . . . maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Februar 7, 2015 Deli Objavljeno Februar 7, 2015 Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 9, 2015 Deli Objavljeno Februar 9, 2015 Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 9, 2015 Avtor Deli Objavljeno Februar 9, 2015 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 9, 2015 Deli Objavljeno Februar 9, 2015 kr gre po načrtih ... zadovoljen sem Scarlett in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Februar 9, 2015 Deli Objavljeno Februar 9, 2015 ideja kako do Jadranke Akito, DAMI34, Zivnorc in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 10, 2015 Deli Objavljeno Februar 10, 2015 miške mi peče k jaz grem lohka sam do hladilnika, mi je dohtar reku za ostalo pa obstajajo moški tut to mi je on reku maus, Scarlett in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 11, 2015 Deli Objavljeno Februar 11, 2015 sonček sijeeeeeeeeeeeee mau je mraz, če pokažeš rit, ti jo obrijeeeeeeeeeeeeeee :krneki: Bmflar, Scarlett, notranc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 11, 2015 Deli Objavljeno Februar 11, 2015 Kafe se smeji ... A je to tle Offtopic ? Scarlett, maus, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Februar 11, 2015 Deli Objavljeno Februar 11, 2015 DAMI34, maus, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 13, 2015 Deli Objavljeno Februar 13, 2015 krof in kava in NO pain today Bmflar, maus in Scarlett 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Februar 13, 2015 Deli Objavljeno Februar 13, 2015 krof in kava in NO pain today In kaj je bilo v kavi? Bmflar, pajkica in Scarlett 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 13, 2015 Deli Objavljeno Februar 13, 2015 u pismo hvala si me spomnu...morm en naklofen stisnt čist pozabla.... Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Februar 13, 2015 Deli Objavljeno Februar 13, 2015 in NO pain today Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 15, 2015 Deli Objavljeno Februar 15, 2015 šemaušemau Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 15, 2015 Deli Objavljeno Februar 15, 2015 še 4 tedne pa grem spet lohka na Slivnco Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se