bobi1001 Objavljeno Marec 21, 2015 Deli Objavljeno Marec 21, 2015 KARMEN1 in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 22, 2015 Deli Objavljeno Marec 22, 2015 še sm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Marec 23, 2015 Deli Objavljeno Marec 23, 2015 maus, builder, notranc in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 30, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 30, 2015 Kmet2, maus, KARMEN1 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 31, 2015 Deli Objavljeno Marec 31, 2015 me je malo zmedlo... nism točno vedu al gledam številko transkacijskega računa al znesek na računu, ker so cifre zlo podobne Kmet2, DAMI34 in DXR16 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Marec 31, 2015 Deli Objavljeno Marec 31, 2015 me je malo zmedlo... nism točno vedu al gledam številko transkacijskega računa al znesek na računu, ker so cifre zlo podobne a z minusom a si na lotu zadel? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 31, 2015 Deli Objavljeno Marec 31, 2015 (popravljeno) a z minusom a si na lotu zadel? sj pol sm se zbudu nasmešek je pa kr ostal Popravljeno Marec 31, 2015. Popravil maus bobi1001 in Scarlett 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 1.APRIL Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 2, 2015 Deli Objavljeno April 2, 2015 dejanja nekaterih me res spravljajo v smeh ... kar skuhaš, to poješ .. ajnfok :krneki: Efendi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 2, 2015 Deli Objavljeno April 2, 2015 dejanja nekaterih me res spravljajo v smeh ... kar skuhaš, to poješ .. ajnfok :krneki: zdej je presn modern Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 2, 2015 Deli Objavljeno April 2, 2015 zdej je presn modern dj čigumi iz ust in še enkrat napiš si mislila persen :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 2, 2015 Deli Objavljeno April 2, 2015 dj čigumi iz ust in še enkrat napiš si mislila persen :krneki: a ti nis nič eko pa bio aja pol ne veš korenček pa to .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 2, 2015 Deli Objavljeno April 2, 2015 a ti nis nič eko pa bio aja pol ne veš korenček pa to .... eko sam bio, a sad nisam više :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 2, 2015 Deli Objavljeno April 2, 2015 eko sam bio, a sad nisam više :krneki: ne to naglas bo kera vidla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 2, 2015 Deli Objavljeno April 2, 2015 ne to naglas bo kera vidla ti pa res nehi une tablete prot bolećinam jest kaj bo kera vidla ... da sm biu eko osveščen ... .... jao jao .. res mi ne dt vilce, ko pridem k teb na kosiu :krneki: Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 2, 2015 Deli Objavljeno April 2, 2015 ti pa res nehi une tablete prot bolećinam jest kaj bo kera vidla ... da sm biu eko osveščen ... .... jao jao .. res mi ne dt vilce, ko pridem k teb na kosiu :krneki: lesene palčke..te so najbolj zihr ti bom razložila kaj je to eko mleko pa to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 3, 2015 Deli Objavljeno April 3, 2015 lesene palčke..te so najbolj zihr ti bom razložila kaj je to eko mleko pa to sj vem .. s palčkami bi mi dala mleko jest PODALJŠAN WIKEND ..... KAWAAAAAAAAAA PAWAAAAAAAAAAAAA :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 3, 2015 Deli Objavljeno April 3, 2015 sj vem .. s palčkami bi mi dala mleko jest PODALJŠAN WIKEND ..... KAWAAAAAAAAAA PAWAAAAAAAAAAAAA :krneki: pavi znajo tut sam s kljunčkom malcat jutro... jajčka si že pofarbu? maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 3, 2015 Deli Objavljeno April 3, 2015 pavi znajo tut sam s kljunčkom malcat jutro... jajčka si že pofarbu? jajčka mam skos frjolčna ampak to se vidi samo takrat, ko so oprana .. 5 x na leto ... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 3, 2015 Deli Objavljeno April 3, 2015 jajčka mam skos frjolčna ampak to se vidi samo takrat, ko so oprana .. 5 x na leto ... :krneki: glej da mi z opranimi prideš al pa ne gat dol vlečt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 3, 2015 Deli Objavljeno April 3, 2015 zakaj gate dol vlečt ... sj bodo u košarci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 3, 2015 Deli Objavljeno April 3, 2015 zakaj gate dol vlečt ... sj bodo u košarci pr nas tut damo jajčka u košarco Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 3, 2015 Deli Objavljeno April 3, 2015 jp .. u gnezdo od ptičice pa mam spet nasmeh :krneki: pajkica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno April 4, 2015 Deli Objavljeno April 4, 2015 Zavohal je šunko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 sm vsaj enkrat faliu dež in sneg :krneki: DAMI34 in Scarlett 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se