DAMI34 Objavljeno Oktober 27, 2016 Deli Objavljeno Oktober 27, 2016 predpetek ta podaljšan, me full nasmehava bobi1001, maus in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 28, 2016 Deli Objavljeno Oktober 28, 2016 js mam pa škrbast nasmeh, ker je petek do srede bobi1001, DAMI34, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 17, 2016 Deli Objavljeno November 17, 2016 P R E G L E D E N F O R U M Frenk 67, Bmflar in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno November 17, 2016 Deli Objavljeno November 17, 2016 pred 6 minutami, maus pravi: P R E G L E D E N F O R U M Dej en nasmešek za publiko Bmflar in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 17, 2016 Deli Objavljeno November 17, 2016 pred 1 minuto, sayo pravi: Dej en nasmešek za publiko Bmflar, DAMI34 in Frenk 67 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno November 17, 2016 Deli Objavljeno November 17, 2016 pred 3 minutami, maus pravi: Bmflar, maus, RobiRoberto in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 29, 2016 Deli Objavljeno November 29, 2016 1. preglednost foruma 2. kok so eni obremenjeni, ker si nekdo privošči nov motor z izgovorom, kaj pa rabi to in da je brezveze 3. kok so eni obremenjeni, ker se ne znajo peljat po kolenu in je to itak brezveze prou fajn vas je brat in se ne upletat v vaše disertacije Frenk 67, RobiRoberto, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 29, 2016 Deli Objavljeno November 29, 2016 Kok so eni obremenjeni s tistimi, ki so obremenjeni Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno November 29, 2016 Deli Objavljeno November 29, 2016 RobiRoberto, Kmet2 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 29, 2016 Deli Objavljeno November 29, 2016 pred 4 minutami, Snecer pravi: Kok so eni obremenjeni s tistimi, ki so obremenjeni očitno si ti ta obremenjenež ...ti si obremenjen s tem, ker ne morš gume spelat do roba, čeprav si celo kupo ... men se pa smeje zarad tega ... js sm se s enduram velik prevozu tko da lahko primerjam ... pa se še ti na kakšnga sportaka used pa se probi mal zapelat .... pa lahko bi mi tut ti pokazu, kako se kakšen ovinek odpelje fajn mi je tut brez tablet DAMI34, bobi1001, dr.looney in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 29, 2016 Deli Objavljeno November 29, 2016 Ki si pa zdaj ti gumo našel? bolj se drugi obremenjujejo z mojo gumo, ki ostaja lepa in dolgo traja. To so pač prvine stroja in šoferja. Endure še nisem vozil, niti sportaka, imam pa motor, ki je mešanica obeh oz. zna vse. Kako se zvozijo ovinki imaš na YT, imam preko 1000 posnetkov, naroči se na kanal in boš sproti obveščen. Pa pred ogledom tablete vzemi, da ti ne bo slabo Bmflar in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 29, 2016 Deli Objavljeno November 29, 2016 pred 30 minutami, Snecer pravi: Ki si pa zdaj ti gumo našel? bolj se drugi obremenjujejo z mojo gumo, ki ostaja lepa in dolgo traja. To so pač prvine stroja in šoferja. Endure še nisem vozil, niti sportaka, imam pa motor, ki je mešanica obeh oz. zna vse. Kako se zvozijo ovinki imaš na YT, imam preko 1000 posnetkov, naroči se na kanal in boš sproti obveščen. Pa pred ogledom tablete vzemi, da ti ne bo slabo to, da maš mešanico endure in sportaka me res spraula u smeh tut S ni od sportaka in verjemi mi .. sem vozil skoraj vse katergorije motorjev od pony expresa do H2 ... to je isto kot je letno zimska guma, ki ni ne tč ne mš js sm reku, da se samo zabavam, ker so eni obremenjeni s tem .. jaz nisem ... če si lahko privoščim nov motor, pol si po vsej verjetnosti lahko tudi starega ... ali celo več njih itak se nj vsak pele skozi ovinke po kolenu ali kot metla ... kdo je lahko legalno hitrejši od mene, če se vozim po omejitvah .... res pa je, da se enduraši hočjo vedno nekaj dokazovati (vsaj pred mano) ... skozi Planino me skoraj vsi prehitijo ... .... ker so objestneži ... na tretjem ovinku pa že gledam štoplampe tvoje posnetke sem pa zadnjič mau pogledu ... hmmmm ... pomoje bi ti koristilo, da se kje dobiva na kavi in kakšno rečeva .... marsikatera punčka se je z mano naučila lepo pelat ovinke ... mogoče tudi tebi rata lih cajt mam pa mau nabijam Kmet2, dr.looney, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 29, 2016 Deli Objavljeno November 29, 2016 SUV vozila pri avtomobilih so nekaj takega. Verjamem, ti da si vozil več različnih modelov motornih koles, to je pa tudi vse. Ne vem, zakaj mi ne verjameš, da se lahko s svojim peljem po cesti, moto stezi ali lažjem terenu, brez nekih posebnih predelav. Lahko pa ga komot "preurediš" v eno ali drugo skrajnost, brez večjega vložka. Omejitve niso samo brzina, ti lahko forumski miličnik razloži. Ampak ti ja svojo traso dobro poznaš, se ti že cesta prilagaja Vesel sem, da si boš omislil H2 oz. H2R, ga bom prišel pogledat. p.s. kaj je narobe z mojo vožnjo skozi ovinke? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 29, 2016 Deli Objavljeno November 29, 2016 (popravljeno) pred 45 minutami, Snecer pravi: SUV vozila pri avtomobilih so nekaj takega. Verjamem, ti da si vozil več različnih modelov motornih koles, to je pa tudi vse. Ne vem, zakaj mi ne verjameš, da se lahko s svojim peljem po cesti, moto stezi ali lažjem terenu, brez nekih posebnih predelav. Lahko pa ga komot "preurediš" v eno ali drugo skrajnost, brez večjega vložka. Omejitve niso samo brzina, ti lahko forumski miličnik razloži. Ampak ti ja svojo traso dobro poznaš, se ti že cesta prilagaja Vesel sem, da si boš omislil H2 oz. H2R, ga bom prišel pogledat. p.s. kaj je narobe z mojo vožnjo skozi ovinke? kje je pa nasmeh v tvoji objav p.s. ... levi ovinki ma dons mi gre kr use na smeh .. pač tak dan ... verjemi mi, da mi je dejansko vseeno kdo, kako in kaj vozi ... to je bolj za v temo "dol mi visi za druge" nisem si omislil H2 ... niti H2R .. ampak ZX10RR samo zaradi tega, ker me zanima kako se pelje po cesti, makadamu, lažjemu terenu ... tudi malo off road Popravljeno November 29, 2016. Popravil maus Kmet2 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 30, 2016 Deli Objavljeno November 30, 2016 še vedno se iščejo najboljše pnevmatike na ceumu svetu in bližnji okolici Frenk 67 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno November 30, 2016 Deli Objavljeno November 30, 2016 bodte že mau resn C eagle, Bmflar, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 1, 2016 Deli Objavljeno December 1, 2016 preglednost foruma bobi1001, Bmflar in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 18, 2017 Deli Objavljeno Januar 18, 2017 Če rabi kdo obešalnik za plašč u pisarni Človek išče službo ... DAMI34, notranc in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 18, 2017 Deli Objavljeno Januar 18, 2017 bobi1001, Bmflar in cikadina 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Januar 18, 2017 Deli Objavljeno Januar 18, 2017 Bmflar, maus in notranc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 19, 2017 Deli Objavljeno Januar 19, 2017 maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 19, 2017 Deli Objavljeno Januar 19, 2017 Bmflar, maus in GoBobi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 30, 2017 Deli Objavljeno Januar 30, 2017 jokica že išče izgovore Bmflar in GoBobi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 3, 2017 Deli Objavljeno Februar 3, 2017 k so se u temi STOP policija spet pregledno usekali in vsak po svoje vse skup razume Quest, Bmflar, dr.looney in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Februar 3, 2017 Deli Objavljeno Februar 3, 2017 GoBobi, Bmflar in VS800 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se