Nagaya Objavljeno Januar 4, 2005 Opozori Objavljeno Januar 4, 2005 you wish :afro1: ← ne okol govort da ne bos komu sesul teorije :blush:
Nagaya Objavljeno Januar 4, 2005 Opozori Objavljeno Januar 4, 2005 (popravljeno) še enkrat :blush: .... dejstvo da nekje obstaja neka simpatična deklica s katero je fino it na kavo :004 :grrr :grrr made me smile :blush: Popravljeno Januar 4, 2005. Popravil tejka
Alla Objavljeno Januar 4, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 4, 2005 A z malo manj simpatično deklico pa ne bi šla na kavo? :rolleyes: O:-) Alla :)
SiR Objavljeno Januar 4, 2005 Opozori Objavljeno Januar 4, 2005 sej so vse kofetarce simpatične... še bolj pa une, k lahk greš z njimi na pir :) :P
Nagaya Objavljeno Januar 4, 2005 Opozori Objavljeno Januar 4, 2005 sej so vse kofetarce simpatične... še bolj pa une, k lahk greš z njimi na pir :) :P ← :whistle: :whistle: :whistle: O:-) O:-) bom tih...cist res :glare:
Rude Boy Objavljeno Januar 4, 2005 Opozori Objavljeno Januar 4, 2005 ja to vse zgoraj napisano pa me res osrečuje ! :P teorija o zajebanih kofetaricah ki pijejo tudi pivo, kažejo brazgotine v pričakovanju mirne noči in železnega delovnega dne ! :smoke: :yawn:
klimbra Objavljeno Januar 4, 2005 Opozori Objavljeno Januar 4, 2005 A z malo manj simpatično deklico pa ne bi šla na kavo? :rolleyes: O:-) Alla :) ← Te pa prepušča na milost in nemilost ZELO simpatičnim fantkom :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :blush: :blush: :oops:
Nagaya Objavljeno Januar 4, 2005 Opozori Objavljeno Januar 4, 2005 Te pa prepušča na milost in nemilost ZELO simpatičnim fantkom :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :blush: :blush: :oops: ← ja :angry: ...Trpi Ledenka :grrr
SiR Objavljeno Januar 4, 2005 Opozori Objavljeno Januar 4, 2005 khm ... a bi se vi spokal na chat, msn, ali si odprli kakšno nabijalnico? ;) qualla :D
Alla Objavljeno Januar 4, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 4, 2005 Ah, tale dvojna merila me pa res spravijo v smeh. :P :D Alla B)
klimbra Objavljeno Januar 4, 2005 Opozori Objavljeno Januar 4, 2005 khm ... a bi se vi spokal na chat, msn, ali si odprli kakšno nabijalnico? ;) qualla :D ← :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :slap: :slap:
SiR Objavljeno Januar 4, 2005 Opozori Objavljeno Januar 4, 2005 Ah, tale dvojna merila me pa res spravijo v smeh. :P :D Alla B) ← o, draga kolegica : :004 khm ... a bi se MI spokal na chat, msn, ali si odprli kakšno nabijalnico? qualla :doze:
niet Objavljeno Januar 4, 2005 Opozori Objavljeno Januar 4, 2005 (popravljeno) :BUA: Popravljeno Januar 4, 2005. Popravil niet
ajgor the mad dog Objavljeno Januar 4, 2005 Opozori Objavljeno Januar 4, 2005 .... dejstvo da nekje obstaja neka simpatična deklica s katero je fino it na kavo
batzajla Objavljeno Januar 4, 2005 Opozori Objavljeno Januar 4, 2005 bemti so lepi sončni zahodi tele dni :wub: :)
Vale Objavljeno Januar 4, 2005 Opozori Objavljeno Januar 4, 2005 Lignji ... po lignjih pa telefonski klic :blush:
Vale Objavljeno Januar 4, 2005 Opozori Objavljeno Januar 4, 2005 Men se kr smeji ... že par dni ... :whistle: :blush:
motoristek Objavljeno Januar 4, 2005 Opozori Objavljeno Januar 4, 2005 Kaj naredi alko, pečenka, potica...... :SS bil v fitnesu in skoraj muerto :lol1:
Kruse Objavljeno Januar 4, 2005 Opozori Objavljeno Januar 4, 2005 NL mimo, Solaris porihtan, FC se mau zafrkava, cokolada pa pogovor caka, soncni zahod je biu oranzen, vceraj zvecer pa taksna krasna megla, ko v starih dobrih casih, preden smo jo zaceli izvazati na Primorsko :smoke: Se en SCSI bus reset, pa grem dam :wacko: No, pa grem.... :yea2: :yea2: :yea2: Dost za dons :devil: :D
SiR Objavljeno Januar 4, 2005 Opozori Objavljeno Januar 4, 2005 naša prijetna tajnica na gospodarski :)
Fabo Objavljeno Januar 4, 2005 Opozori Objavljeno Januar 4, 2005 Full lepe sanje ;) :wub: B) ← A ti tud... Jest sm tolk fajn sanjal da mi je blo zal da sem se zbudil se bolj zal pa da vse to ni res.. Prow uzalostil me je ker ni blo res.... :wub:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se