Vale Objavljeno Januar 4, 2005 Opozori Objavljeno Januar 4, 2005 Pol litra cvička ... pa se mi še bolj smeji ... :lol1: Tisipajanooooooooooor :P :D
muc Objavljeno Januar 4, 2005 Opozori Objavljeno Januar 4, 2005 :grim :grim dobil sem risanke stripy ko jih nisem gledu že 200 let fora :OK: :OK:
stigmata Objavljeno Januar 4, 2005 Opozori Objavljeno Januar 4, 2005 Moja siva celica je končno začela delat in ugotovila kako limat slike :photo: (oz. da obstaja dodaj priponko) :rolleyes: :slap:
RHonda Objavljeno Januar 4, 2005 Opozori Objavljeno Januar 4, 2005 Par pirov, pol pa občutek da s tem nisem nič rešil. Depression goes on. Mogu bi se obesit :(
stigmata Objavljeno Januar 4, 2005 Opozori Objavljeno Januar 4, 2005 Verjemi strokovnjaku... nič ni tako slabo kot zgleda na prvi pogled, še slabše je!!!! O:-)
simonsi Objavljeno Januar 4, 2005 Opozori Objavljeno Januar 4, 2005 Lepa, jasna, zvezdnata noč :blush:
ton Objavljeno Januar 5, 2005 Opozori Objavljeno Januar 5, 2005 Dobil slabo plačo - ampak plača je pa le. :)
Nagaya Objavljeno Januar 5, 2005 Opozori Objavljeno Januar 5, 2005 Kamniška alpe s speedway stadiona :yea1: ...mega....se dobr da ni blo treba prezgodi vstat :whistle:
lojzi Objavljeno Januar 5, 2005 Opozori Objavljeno Januar 5, 2005 (popravljeno) Še ene 15 minut službe, pol pa smučke na noge in gasaaaaaaaaaaa...Krvavc ali Cerkno vabi... :OK: :OK: Popravljeno Januar 5, 2005. Popravil lojzi
Nagaya Objavljeno Januar 5, 2005 Opozori Objavljeno Januar 5, 2005 :smoke: Moods..nekdo jih je mel odveč :kva2:
Ervina Objavljeno Januar 5, 2005 Opozori Objavljeno Januar 5, 2005 (popravljeno) :smoke: Moods..nekdo jih je mel odveč :kva2: ← Skoraj vedno ima kakšnega odveč. :D Kava danes. :D Popravljeno Januar 5, 2005. Popravil Ervina
Thundercat Objavljeno Januar 5, 2005 Opozori Objavljeno Januar 5, 2005 znani slovenci... :photo: :slap: :lol1: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...ic=7494&st=2340
SiR Objavljeno Januar 5, 2005 Opozori Objavljeno Januar 5, 2005 Par pirov, pol pa občutek da s tem nisem nič rešil. Depression goes on. Mogu bi se obesit :( ← tudi, če bi par litrov mleka spil, problemov ne bi rešil ... :)
Pervy Objavljeno Januar 5, 2005 Opozori Objavljeno Januar 5, 2005 skoraj pozdravil novoletne posledice (prehlad, želodec, nos,....) spremljal mamo k dohtarju, naivno vprašal glede mojih težav z zapestjem in dobil napotnico za odvzem krvi in slikanje :blink: - sam sebi sem včasih največji problem :slap:
Sam dePihlja Objavljeno Januar 5, 2005 Opozori Objavljeno Januar 5, 2005 Huh...ravnokar mi zastal dih ob gledanju fotke, ki mi jo je ena :wub: poslala. RABIM REANIMACIJO TAAAKKKKOOOOJJJ :kva2: !!!
Pervy Objavljeno Januar 5, 2005 Opozori Objavljeno Januar 5, 2005 Huh...ravnokar mi zastal dih ob gledanju fotke, ki mi jo je ena :wub: poslala. RABIM REANIMACIJO TAAAKKKKOOOOJJJ :kva2: !!! ← če imaš probleme pošlji fotko še meni, ti pa jo zbriši potem hitro, ko boš pripravljen na njo ti jo pošljem nazaj :grim PS: končno našel malo časa da sem lahko naše peskovnike malo opremil :P
Sam dePihlja Objavljeno Januar 5, 2005 Opozori Objavljeno Januar 5, 2005 PERVY, :photo: :nono: , lahko pa grema na kaki pir :friend1: .
SiR Objavljeno Januar 5, 2005 Opozori Objavljeno Januar 5, 2005 PERVY, :photo: :nono: , lahko pa grema na kaki pir :friend1: . ← ok, kdaj pa ki se dobimo? moj nasmeh: anekdota, nastala danes v redakciji. v središču zadrege - jaz. mojster zadrege - gospod Ilja. no, vsaj nasmejal se bomo nekoč na to temo. :D
Vale Objavljeno Januar 5, 2005 Opozori Objavljeno Januar 5, 2005 Najprej kava ... ... pol pa še čaj ... :D jutrijepakoncdopustapaseminebosmejalovečspljoh :wacko:
Špilferderber Objavljeno Januar 6, 2005 Opozori Objavljeno Januar 6, 2005 Špilferderber si je pa včeraj domov pripeljal avto :kva2:
pirrulz Objavljeno Januar 6, 2005 Opozori Objavljeno Januar 6, 2005 danes so pa sv. trije kralji - juhu, juhu,juhu! .... aja pa Korati pa Jodlarji majo fraj dan... :? .Jaz pa na šihtu?..eh, grem v vomitorium... :cry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se