Vale Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Danes mi bo uspelo it ob 15.30 domov ... ne morem verjamat ... :OK:
Kruse Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 BTW: drugis te bom peljal domov, da se nam ne ubijes! :OK: Hvala, ampak ne bo treba.... Mam trdo glavo.... :P Itaq ze navajen.... :whistle:
Einherjar Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 :OK: Hvala, ampak ne bo treba.... Mam trdo glavo.... :P Itaq ze navajen.... :whistle: ← Vozil si pa tako, da sem te se jaz skoraj povozil... BTW: rdeca na semaforju pomeni, da NE smes cez krizisce.
Jurij Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 odkril dobro plat ZVCP-1 v avtu slišim cca 20-30% komadov več kot prej na isti relaciji :OK:
Kruse Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 BTW: rdeca na semaforju pomeni, da NE smes cez krizisce. :eek: Kaksna rdeca :? Oz. a krizisce da je bil :P O:-) Hja, tisti Joker zgoraj se je spet igral :whistle: :D
Sanda7 Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 vreme in motor ma samo od rakeka do sodražice ostalo,za kozlat
Pervy Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 sorodnik je dobil stegno pršuta, ki ga more uničiti preden se pokvari. za dobre odnose med sorodstvom sva se z fotrom žrtvovala in mu pomagala uničevati svinjo. skoraj pol jo je že šlo, samo jutri si še spomnim razlog, da grem za zajtrk, pa za malco in za večerjo na obisk :grim :OK:
Jurij Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 pravkar prebral vest:ž "Santiago de Chile, 12. januarja (STA) - Prizivno sodišče v Čilu je danes odobrilo izpustitev nekdanjega čilskega diktatorja Augusta Pinocheta iz hišnega pripora proti plačilu 3500 dolarjev varščine, poroča ameriška tiskovna agencija AP. Pinocetov odvetnik Pablo Rodriguez je poleg tega sodišče zaprosil tudi za znižanje varščine, kar pa je sodišče zavrnilo. " sori, ne morem, da se ne bi smejal ampak 3500$ varščine za takega človeka... :lol1: očitno se ne zajebavajo sam na naših sodiščih.. :lol1:
veronek Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kak gej je tt pojoci policist!! MARKY hvala ti!! :OK: po tvoji zaslugi sm se danes siroko in iz srca nasmejal!!!!! :worship:
SiR Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 (popravljeno) [deleted] + veseu sm Jakata in Roberta. Dobr sta me bodrila, na koncu pa sem, šampion, moral odpeljati slalom do konca brez podpore navijačev. Takav ti je život - dlakav in čupav. + ustanavljamo avtopralnico Miyagi doo :D Popravljeno Januar 13, 2005. Popravil SymRu
klimbra Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Taledena........zbujena v svojem "ubijalskem" razpoloženju!!!! :grim :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
fifty Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Jutranji sprehod .... po "samo za odrasle" :whistle: :D PS: vsako jutro :P PS2: :hmm: sem mar iztirjen :? :blush:
SHARKi Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Jutranji sprehod .... po "samo za odrasle" :whistle: :D PS: vsako jutro :P PS2: :hmm: sem mar iztirjen :? :blush: ← v tem mrazu :hmm: :hmm: ne hvala, se grem pa raj na silo smejat :grrr :grim
Alla Objavljeno Januar 13, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Taledena........zbujena v svojem "ubijalskem" razpoloženju!!!! :grim :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ← Ti kar zafrkavaj, ampak jaz sem res ubijalsko razpoložena. :evilgrin: Alla :evilgrin:
Nagaya Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Ti kar zafrkavaj, ampak jaz sem res ubijalsko razpoložena. :evilgrin: Alla :evilgrin: ← se zgodi....otrokom ključe na vrvico pa okol vratu :grim
SHARKi Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Do solz nasmejal, k sem sodelavcu, medtem k je služben avto pospravljal v sl. garažo, pod avto vrgu "piratko", Počlo je k sto matr. Jest sm mislu da ga bo kap, k je pogledal v uno polico na konc garaže z vso kramo na nje, ja mislu je da je butnu vanjo. Da o njegovi barvi ne govorim. Zelen je bil. hahahaha. No smeh me je minil k je reku da ima probleme z srcem, pizdarija sm mu čist aretmijo zjebal. Zaobljubu sm se da tega ne bom več počel. No, vsej pr njem NE. Bi nalimal še kakšnega smeškota pa neki jebe dons to limanje.
Vale Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Zaobljubu sm se da tega ne bom več počel. Bi nalimal še kakšnega smeškota pa neki jebe dons to limanje. ← :fight2: In tega se drži :fight2: KER NI SMEŠNO :fight2:
pirrulz Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 :fight2: In tega se drži :fight2: KER NI SMEŠNO :fight2: ← seveda je. ampak samo če onega res ni hercšlag ruknu. :rolleyes:
SHARKi Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 :fight2: In tega se drži :fight2: KER NI SMEŠNO :fight2: ← pa še kako smešno je, najbol me pa razpizdi to k je ta isti človk celo noč stal za nov let med samimi pedardami. :angry2: tle pa kr neki, on se je zarad avta ustrapu k je mislu da ga je kresnu :lol1: :lol1: :lol1:
Einherjar Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 :fight2: In tega se drži :fight2: KER NI SMEŠNO :fight2: ← Smesno za popizdit... Evo ta post je bil razlog za moj danasnji nasmeh... :D :D :D
Vale Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Smesno za popizdit... Evo ta post je bil razlog za moj danasnji nasmeh... :D :D :D ← Zelo sem počaščena, da sem spravila nasmeh na tvoje žnablice :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se