Ervina Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 Qrc ni nasmeska zame, ker me sigurno ne bo na kavo povabila... ← Sej te je pa kdo drug :D
Nagaya Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 Qrc ni nasmeska zame, ker me sigurno ne bo na kavo povabila... ← kaj pa če jest povabim :whistle: .......jutri?... :whistle:
Einherjar Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 kaj pa če jest povabim :whistle: .......jutri?... :whistle: ← Potem se mi mogoce nasmeh vrne na obraz. :blush:
klimbra Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 Potem se mi mogoce nasmeh vrne na obraz. :blush: ← Zakaj neki,sem prepričan,da je to čisto res :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
Alla Objavljeno Januar 19, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 Ej, a bi se vi smejkoti zmenili tam nekje malo po tretji uri. Jaz bi tud mela nasmeh na ksihtku. :rolleyes: Alla
klimbra Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 Ej, a bi se vi smejkoti zmenili tam nekje malo po tretji uri. Jaz bi tud mela nasmeh na ksihtku. :rolleyes: Alla ← Najmilejša ledenost........a lahko kaj takega prepustimo tebi in seveda tvojim zelo "opevanim" organizacijskim sposobnostim??????' :winkiss:
Alla Objavljeno Januar 19, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 Moje organizacijske sposobnosti so za crknt smešne..... :lol1: (Al moram to v vomitorium napisat? :doze: ) Alla
SHARKi Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 Moje organizacijske sposobnosti so za crknt smešne..... :lol1: (Al moram to v vomitorium napisat? :doze: ) Alla ← ne ni potrebno :lol1:
klimbra Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 Moje organizacijske sposobnosti so za crknt smešne..... :lol1: (Al moram to v vomitorium napisat? :doze: ) Alla ← Oboževana........"Vaše" sposobnosti so........lahko bi brez kančka slabe vesti v ta Motosvet izjavil...........nadnaravne!!!!! :winkiss:
Nagaya Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 (popravljeno) Potem se mi mogoce nasmeh vrne na obraz. :blush: ← :blink: ...k bi ti vedu kaj vse jest poslusam zarad tehle kav :blink: :blink: :blink: :wacko: ...jutri...bova eno rekla cez unga tadelovnega, k bi ga clovek kr klepnu ko ga vidi :devil: :whistle: Popravljeno Januar 19, 2005. Popravil tejka
klimbra Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 :blink: ...k bi ti vedu kaj vse jest poslusam zarad tehle kav :blink: :blink: :blink: :wacko: ← Ljubosumne izpade starih hropcev Grozilne izjave mladenk . . .- . . :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
Einherjar Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 :blink: ...k bi ti vedu kaj vse jest poslusam zarad tehle kav :blink: :blink: :blink: :wacko: ← Bos povedala, ce si bos res cas vzela za mojo malenkost (od 100+ kil)
Pravokotar Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 :blink: ...k bi ti vedu kaj vse jest poslusam zarad tehle kav :blink: Let me guess... :hmm: ... Sweet Sorrow? :whistle:
Nagaya Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 Ljubosumne izpade starih hropcev Grozilne izjave mladenk . . .- . . :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: ← ne glih....vsake tok pa kdo nastrika celo kolobcijo :blink: ....legenda zna se posebi dobro plest pentlje ...a ne :angry2: mladenke v tem primeru vedo (ocitno) kaka je situacija...in da nisem skodljiva :blush:
SiR Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 Konec nočnih mor... upam vsaj, da za zmer :? :)
Broj Jedan Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 TC-jček kme dons ni nč napizdu ... mogoče ga je pa za vedno minil napizditis :OK:
stigmata Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 (popravljeno) Qrc ni nasmeska zame, ker me sigurno ne bo na kavo povabila... ← Evo, vabim te na kavo :naughty: sem do pondeljka na dopustu in mam cajt tud za kufe .)-častim .) Popravljeno Januar 19, 2005. Popravil stigmata
stigmata Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 (popravljeno) Stigy pride v Lj :yea1: ← Kaj pa mam jaz s tabo, da si tak nasmešek dobil? :hmm: Glede na to da če me spomin ne vara se niti ne poznama :hmm: a bi ti tud na kavo? :D Popravljeno Januar 19, 2005. Popravil stigmata
Einherjar Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 Evo, vabim te na kavo :naughty: sem do pondeljka na dopustu in mam cajt tud za kufe .)-častim .) ← Cool - no kar javi kdaj imas cas - v profilu imam miljon nacinov, kako me kontaktiras.
Thundercat Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 rojstni dan od očeta in lepo darilo, ki ga je prejel.... :)
Ervina Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 Qrc ni nasmeska zame, ker me sigurno ne bo na kavo povabila... ← kaj pa če jest povabim :whistle: .......jutri?... :whistle: ← Potem se mi mogoce nasmeh vrne na obraz. :blush: ← :blink: ...k bi ti vedu kaj vse jest poslusam zarad tehle kav :blink: :blink: :blink: :wacko: ...jutri...bova Draga moja! Če hočeta v intimi pit kavo, vaju prosim, da ne vabita mene, ker držanje sveče ni prijeten posel. Ali sta hotla met samo očividca, ki bo potrdil... in napisal to na MS.:devil: :P Vseeno pa :D za kavo v prijetni družbi.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se