jose Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 sicer pa še urca in grem tud jaz ← tudi jaz bom šel :zzz: nekje istočasno kot ti :hmm: ....torej bi lahko šla skupaj spat :naughty: O:-)
Kruse Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Samo spal pa spet nisem.... Pa orla mi je macka pojedla <_< Se mi je zdelo, da vidim neke oci okol skakat.....Je samo se malo krvavega perja ostalo.....No ja, vsaj nekaj :P Dej grem pa kavo skuhat, ce ze mesa ni nic pri hisi :) :)
Nagaya Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 uceri...2x kawa v fini druzbici s kičastim parčkom :photo: in klimbro B) ... :grim danes...nekdo se je uceri zvecer zlo potrudu da nam ne bi blo dolgčas :grrr ....... ...spala sem ko polh :zzz: :zzz: ....vidla sončni vzhod... B) ..pa konkurenca mal počiva te dni :love1:
Kruse Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 Jur, dobra tale :OK: :OK: :OK: Sem ostal brez besed :D :D :D :D Bom mogoce kaj napisal, ko se neham smejat :D :D :D :D Sam skor da ne verjamem.....Je bil metek direkt u celo B) :OK: :OK: :OK:
SiR Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 juhu v 5 urah prevedel 44.000 znakov iz angleščine v slovneščino. trga se mi. rabim maserja členkov na prstih :) rabim profi tipkovnico. rabim - še 1,5 ure, da dokončam. še 15.000 znakov. yuhu. :yea1: :slap:
SiR Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 še 5000 ..... pol se ne bom več javljal, k bo tipkovnca letela al čez okn, al pa v steno. .. moje roke pa v mrzlo vod .... yuck ... ok, happy. zadovoln. podrl osebni rekord. car. :) PS: don't try this at home :)
Black Knight Objavljeno Januar 22, 2005 Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 Ves nasmejan na šihtu, valjda k je bil petek dan zadetek :) :) :) ...
devilish Objavljeno Januar 22, 2005 Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 ... po dolgem času sem doživela lep, topel, sončen dan... kje drugje kot v Gorici... :OK: Slo Kalifornija! Sm rekla... če se ne preselim v Francijo, se preselim tja! :grim Pa veliiiiiko pijac, z veliiiiko ljudmi, od zgodnjih jutranjih ur, do... zgodnjih jutranjih ur naslednji dan... (t.j. danes :ninja: :whistle: ) :grim pa končno sm po dolgem času astro spet na malo daljši sprehod peljala... :) in jo obdarila (v bistvu sebe :ninja: ) z uno kaseto k pol lahko cd-je poslušam... :kva2: :kva2: (če že ni dinarjev za kak bolj konkretn clarion ipd. :fredy:) končno druga muzka v avtu :grim skratka... bilo je lepo :D
Tedybear Objavljeno Januar 22, 2005 Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 Ena pijačka z eno super g...ično, sicer že včeraj zvečer...deluje pa še danes... :wub: :wub:
dave the wave Objavljeno Januar 22, 2005 Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 (popravljeno) uceri...2x kawa v fini druzbici s kičastim parčkom :photo: in klimbro B) ... :grim :blink: Kdo? Kdo? Kdo je kičast? No Tejka, reci "bobu bob"! :rolleyes: p.s.: Se opravičujem za radovednost, ampak so ukinili mojo priljubljeno telenovelo "Sugar whit honey", pa mi cuker pada :oops: . Popravljeno Januar 22, 2005. Popravil dave the wave
gec Objavljeno Januar 22, 2005 Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 Sonček in misel na naslednjih 14 dni toplic! :kva2:
pirrulz Objavljeno Januar 22, 2005 Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 V pričakovanju večera, ko se bo 9 osebkov šlo malo poveselit za moj pretekli r.d.. MMMMM, tunka, salamica, zaseka, sirček, paprika, trdo kuhana jajca, pivo, pristna ruralno-proletarska atmosfera... :yea2: Lajf iz gud.
KeC Objavljeno Januar 22, 2005 Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 Ogledal kaj vse včeraj prinesel iz IMOT-a :D
Erik Objavljeno Januar 22, 2005 Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 Zmaga Tine Maze na Mariborski strmini :OK: :OK: :OK:
motoristek Objavljeno Januar 22, 2005 Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 Zmaga Tine Maze na Mariborski strmini :OK: :OK: :OK: ← :worship: :worship: :worship: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Teya Objavljeno Januar 22, 2005 Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 TIIIIIINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! :OK: Pa ne morš verjet... mala raztura..... :yea1:
bLuZoNdEr Objavljeno Januar 22, 2005 Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni:
Broj Jedan Objavljeno Januar 22, 2005 Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 Zmaga Tine Maze na Mariborski strmini :OK: :OK: :OK: ← :eek: ... kdo pa je to ... qwa je pa delala tm ? sorry kne vem - a je motomarsovka ? :blush:
Erik Objavljeno Januar 22, 2005 Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 :eek: ... kdo pa je to ... qwa je pa delala tm ? sorry kne vem - a je motomarsovka ? :blush: ← Ne veš kdo je Tina Maze :blink: A te ni sram .) Da ti povem da je edino naše upanje za zmago na belih strminah :alien1:
Einherjar Objavljeno Januar 22, 2005 Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 Ne veš kdo je Tina Maze :blink: A te ni sram .) Da ti povem da je edino naše upanje za zmago na belih strminah :alien1: ← Nase? Kako nase? moje ne... jaz ne tekmujem v tem, niti moj band, niti klub, se motosvetovci ne... Sori ona ni moja in jaz nimam nic od njenih uspehov.
jose Objavljeno Januar 22, 2005 Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 Konec službe :yea1: ...celih 12 ur :slap:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se