Manu Objavljeno Januar 29, 2005 Opozori Objavljeno Januar 29, 2005 DEJJJJJJJJJ MIIIIIIIIIIII FUK*T ZDEEEEEJ :yea2: :yea2: :yea2: (za včeraj in za danes :D ) ← Gebre :fight2: :fight2: :fight2: lepo se obnašaj, mulc! :angry2: :004 :friend1:
Einherjar Objavljeno Januar 29, 2005 Opozori Objavljeno Januar 29, 2005 Jebes Rock'n'roll - danes zvecer v NM - lokalpatriot - pure fucking metal armageddon. :) :) :)
klimbra Objavljeno Januar 29, 2005 Opozori Objavljeno Januar 29, 2005 Moj, moj.......... :) Neki na M..... :rolleyes: Pa neki na Y ..... :rolleyes: Menseuzmešalpress :kva2: ← ItaQ..................... Kaj bo šele čez......naprimer 14 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Manu.....koj sončne špegle namontirat!!!!!!!!!!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Manu Objavljeno Januar 29, 2005 Opozori Objavljeno Januar 29, 2005 ItaQ..................... Kaj bo šele čez......naprimer 14 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Manu.....koj sončne špegle namontirat!!!!!!!!!!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: ← Kob ti vedu, stari, kwa sem vse doživela včeri..... :kva2: Pa brez špegl! :) p.s. Da bo mir pejva na pir. A se rima po tvoje? O:-) :rolleyes:
klimbra Objavljeno Januar 29, 2005 Opozori Objavljeno Januar 29, 2005 Kob ti vedu, stari, kwa sem vse doživela včeri..... :kva2: Pa brez špegl! :) p.s. Da bo mir pejva na pir. A se rima po tvoje? O:-) :rolleyes: ← :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Broj Jedan Objavljeno Januar 29, 2005 Opozori Objavljeno Januar 29, 2005 kooolk dobr dela :kva2: . Nezaželjeni uporabniki ful uredu funkcija, s katero odfukaš prfuknene :lol1: ksejm lohka zdej mast iz rit cedi od hudobije :headbang: ys pa :010
Manu Objavljeno Januar 29, 2005 Opozori Objavljeno Januar 29, 2005 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Smrekca. :D Kamin. :D Izpulen zobek. :D Pravlica. :D Prelepe "avtorske" fotke. ( ta je še posebej dobra) :lol1: Čajčiji. :D :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Broj Jedan Objavljeno Januar 29, 2005 Opozori Objavljeno Januar 29, 2005 pa = res prima . Nezaželjeni uporabniki avtomatiš ne čitaš in ne odgovarjaš na kretenije :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: pa če se skoraj raspočeni do konca raspočijo :lol1:
Manu Objavljeno Januar 29, 2005 Opozori Objavljeno Januar 29, 2005 (popravljeno) :yes: :yes: :yes: Mal pa vseeno škiljo tut tisti, ki pravjo, da ne berejo. :) Pa se jim vseeno ne razpoč. :) Ker se ne more. :) Ker so majhni zakompleksani škrateljci, palčki - prevajavčki. :) :whistle: Popravljeno Januar 29, 2005. Popravil Manu
bubamara Objavljeno Januar 29, 2005 Opozori Objavljeno Januar 29, 2005 moje babe :D cukrčki vsaka po svoje in sam zarad tega... :wub:
Gregs Objavljeno Januar 29, 2005 Opozori Objavljeno Januar 29, 2005 ... po dolgem času s mi je zazdelo, da je vikend dolg... in da ne norim iz ene lepote v drugo, temveč vmes tudi malo postanem... in dojamem... :grim
bubamara Objavljeno Januar 29, 2005 Opozori Objavljeno Januar 29, 2005 @gregs: vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :blush: kok fajn aja pa še en veeeeeeeeellllllikkkkk :kva2: .... za kaj pa ne povem....
Erik Objavljeno Januar 29, 2005 Opozori Objavljeno Januar 29, 2005 Fitnes :OK: :OK: Komaj čakam poletje :grim
Wobewt Objavljeno Januar 29, 2005 Opozori Objavljeno Januar 29, 2005 aja pa še en veeeeeeeeellllllikkkkk :kva2: .... za kaj pa ne povem.... ← Yst vem. B)
SiR Objavljeno Januar 30, 2005 Opozori Objavljeno Januar 30, 2005 Fitnes :OK: :OK: Komaj čakam poletje :grim ← yst tut (poletje mislim, ne fitnesa) + ustanavljamo bend. Imenoval se bo "Trdi ko Lešniki". nekoč je namreč en dobr bend (Overflow) začel koncerte z enim komadom, in šele potem je pevc zmer reku "Dobr večer, mi smo OverfloW". tko bi mi pol bli najprej nasekani, pol bi odpičl en komad, pol bi pa jst napvoedu "Dobr večer, mi smo Trdi ko lešniki" :kva2: pol pa žur do konca :D
Manu Objavljeno Januar 30, 2005 Opozori Objavljeno Januar 30, 2005 (popravljeno) Moj današnji nasmeh : Vodja skupine "Trdi ko Lešniki" in njihova tiskovna predstavnica : Popravljeno Januar 30, 2005. Popravil Manu
pupa Objavljeno Januar 30, 2005 Opozori Objavljeno Januar 30, 2005 mene pa danes razveseljuje dejstvo, da če bom imela malo več sreče, grem slikat v soline čez kaki dve urci.......
Furioso Objavljeno Januar 30, 2005 Opozori Objavljeno Januar 30, 2005 Zajtrk.... :OK: :worship: :yea2:
Broj Jedan Objavljeno Januar 30, 2005 Opozori Objavljeno Januar 30, 2005 sprehod s pikijem, mraaaaz in vzhajajoče sonce .... :yea1:
motoristek Objavljeno Januar 30, 2005 Opozori Objavljeno Januar 30, 2005 yst tut (poletje mislim, ne fitnesa) + ustanavljamo bend. Imenoval se bo "Trdi ko Lešniki". nekoč je namreč en dobr bend (Overflow) začel koncerte z enim komadom, in šele potem je pevc zmer reku "Dobr večer, mi smo OverfloW". tko bi mi pol bli najprej nasekani, pol bi odpičl en komad, pol bi pa jst napvoedu "Dobr večer, mi smo Trdi ko lešniki" :kva2: pol pa žur do konca :D ← Jaz nisem v nobenemu ansamblu pa sem trd kot lešnik :lol1: -15 :eek:
motoristek Objavljeno Januar 30, 2005 Opozori Objavljeno Januar 30, 2005 Fitnes :OK: :OK: Komaj čakam poletje :grim ← Komaj čakam 16h :kva2: da potrgam vse tiste zajle :lol: :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se