Pervy Objavljeno Februar 3, 2005 Opozori Objavljeno Februar 3, 2005 sneeeg kidanje uživanje v vožnji z avtom na prvi pogon :P in opazovanju :smoke: muk avtomobilistof v aftekih z zadnjim pogonom (upam, da vidim Tadeja, Jureta007 in Yozota) :evilgrin: :lol1: ← sneeeg kidanje uživanje v vožnji z avtom na zadnji pogon :P in opazovanju :smoke: obrazov avtomobilistof v aftekih z prednjim pogonom (upam, da nisem preveč prestrašil Jur-a ali koga podobnega) :evilgrin: :lol1: ←
AlterMann Objavljeno Februar 3, 2005 Opozori Objavljeno Februar 3, 2005 Danes sem konja ubil. :D Menda je bil iz Troje. .)
Jure007 Objavljeno Februar 3, 2005 Opozori Objavljeno Februar 3, 2005 Sneg in kot je blo tut že napisano: Kia Preggio s pogonom na zadnja kolesa :yea1:
Jurij Objavljeno Februar 3, 2005 Opozori Objavljeno Februar 3, 2005 mal "oranja" pred spanjem po parkplacu na dolgem mostu... :D
Alla Objavljeno Februar 4, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 4, 2005 Popoldne pa odfrčim :kva2: :kva2: :kva2: :yea1: :yea2: Alla B)
Furioso Objavljeno Februar 4, 2005 Opozori Objavljeno Februar 4, 2005 Norton Internet Security... :lol1:
Furioso Objavljeno Februar 4, 2005 Opozori Objavljeno Februar 4, 2005 Fifty. :blush: ← sexty :P ← :whistle: :whistle: :OK:
Port Folio Objavljeno Februar 4, 2005 Opozori Objavljeno Februar 4, 2005 CARLITO"S WAY film :OK: :yea2:
Jurij Objavljeno Februar 4, 2005 Opozori Objavljeno Februar 4, 2005 en bo dočaku 100.000 objavo v Krneki ... men se ne da čakat in se mu že zdaj :D
Alla Objavljeno Februar 4, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 4, 2005 Čez 2 uri odfrčim v London!!!!! :kva2: :kva2: :kva2: :yea1: :yea2: Alla B)
Špilferderber Objavljeno Februar 4, 2005 Opozori Objavljeno Februar 4, 2005 Čez 2 uri odfrčim v London!!!!! :kva2: :kva2: :kva2: :yea1: :yea2: Alla B) ← ej.. vrni se..
Špilferderber Objavljeno Februar 4, 2005 Opozori Objavljeno Februar 4, 2005 danes: praznovanje r.d. z ekipo somišljenikov.. jutri+3 dni: najprej :SS, potem pohod v hribe v zimski idili z istimi somišljeniki.. :whistle: nula nula.. :grrr
Funakoshi Objavljeno Februar 4, 2005 Opozori Objavljeno Februar 4, 2005 plača :yea1: :whistle: ← Takisto, pa še petek pred duplim vikendom (4 dni ne bom videl šefa). :OK:
Pervy Objavljeno Februar 4, 2005 Opozori Objavljeno Februar 4, 2005 včeraj zvečer pridem v omiljeni kafič in zvem da je rop :kva2: . v strahu za denar, ki je bil planiran za pivo in ker to ni bilo prvo pivo včeraj, se zapodim proti WC-ju kjer me je doletela omenjena zadeva, ko sem čakal na prazen WC. Globoko sem si oddahnil ko se videl, da je v resnici samo Rop, namreč tisti Anton Rop iz televizije (kot bi rekel Magnifico .) ). Prijazno me je spustil na WC in globoko sem si oddahnil, kajti boljše Rop kot rop. Kmalu mi je tudi postalo jasno zakaj je zunaj stal temen BMW X5 z rdečo-modrimi lučmi v katerem je ves čas sedel moški (zgleda jih je podobnik izučil in vedno enega pustijo noter) in zakaj sta nekoliko stran od te druščine zdolgočaseno posedala dva možaka, ne ravno mrkih ampak bolj preiskovalnih pogledov. :P aja danes je pa petek :yea2: pa še sneg je :yea1: !!! jutri pa veselo na slapove v logarsko, jipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :kva2: :grim :yea2: B)
SiR Objavljeno Februar 4, 2005 Opozori Objavljeno Februar 4, 2005 Čez 2 uri odfrčim v London!!!!! :kva2: :kva2: :kva2: :yea1: :yea2: Alla B) ← no, a se boš pohvalila tudi za Bahame ali Bora boro? :P :)
Nagaya Objavljeno Februar 4, 2005 Opozori Objavljeno Februar 4, 2005 no, a se boš pohvalila tudi za Bahame ali Bora boro? :P :) ← grda :angry2: :angry2: :angry2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se