Zok Objavljeno April 1, 2004 Opozori Objavljeno April 1, 2004 nasmeh?? vabilo v picassota!! :D LP, Z. :kva2:
HHV Objavljeno April 1, 2004 Opozori Objavljeno April 1, 2004 Tomažev klic, naj pripeljem Ze Erko, da jo zrihtajo. :D :D
Osama Objavljeno April 1, 2004 Opozori Objavljeno April 1, 2004 Danes nič. Ampak zame je za dober začetek dneva potrebno: Da sem dobro spal, Da sem se dobro usral, Da sem spil dobro kavo, (Da po možnosti ne grem v službo);
lojzi Objavljeno April 1, 2004 Opozori Objavljeno April 1, 2004 ej lojzi... pa daj se malo nasmej... kmal bo ohcet... :yea2: ;) Ja čgava pa? Če bo tvoja, se pred vsem svetom tle obvežem, da zamenjam sliko na avatarju....k gre enim že pošteno na k*****
Nagaya Objavljeno April 2, 2004 Opozori Objavljeno April 2, 2004 včeraj BMW rockster B) :wub: danes Honda B)
banini Objavljeno April 3, 2004 Opozori Objavljeno April 3, 2004 Pogled na Peco! :notworthy: Pogled na Uršljo goro! :notworthy:
Zok Objavljeno April 3, 2004 Opozori Objavljeno April 3, 2004 Pogled na Peco! :notworthy: Pogled na Uršljo goro! :notworthy: pogled na elektrotehniko! :P :cry:
Vale Objavljeno April 4, 2004 Opozori Objavljeno April 4, 2004 Pinela in vsi v njej :D Denis še posebej O:-)
gebre Objavljeno April 4, 2004 Opozori Objavljeno April 4, 2004 Tačke sta se brusile, meni se je pa smejalo :D
Alla Objavljeno April 4, 2004 Avtor Opozori Objavljeno April 4, 2004 Konji :wub: Đanki :cry: Očitno šteje povprečje......preživela sem še en dan.... Alla
Sanda7 Objavljeno April 5, 2004 Opozori Objavljeno April 5, 2004 pa sem danes prva tu gor .) Danes pa me bo nasmejala ura 6h ko končam šiht in se zavalim v toplo pojstlo
Sanda7 Objavljeno April 5, 2004 Opozori Objavljeno April 5, 2004 Še dobro urc pa grem :zzz: vi pa ustat auf
Manu Objavljeno April 5, 2004 Opozori Objavljeno April 5, 2004 Biba, Vale in Mario in njihovo presenečenje ( :kva2: :kva2: :kva2: )
Zok Objavljeno April 5, 2004 Opozori Objavljeno April 5, 2004 izpit prestavljen na petek!! :OK: :OK: :OK:
Pervy Objavljeno April 5, 2004 Opozori Objavljeno April 5, 2004 1. nasmeh: mastna špikovana pleskavica in lepinja za zajtrk 2. nasmeh: jutranja kavica in kelnarca, ki jih za 1. april niso hoteli 2 pralna stroja prodat ker so mislili da se zajebava 3. nasmeh: misel na belo vešalico in lepinjo za malco PS: v referendumskem duhu smo bili včeraj pri omiljenemu srbinu na kosilu pa so porcije spet presegle max dnevno kapaciteto možnega vnosa hrane zato se bom še danes cel dan basal :notworthy: :yea2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se