jose Objavljeno Februar 7, 2005 Opozori Objavljeno Februar 7, 2005 Po dolgem času videl 'staro' prijateljico :blush:
Black Knight Objavljeno Februar 7, 2005 Opozori Objavljeno Februar 7, 2005 Kofe v "Fižolčku"(Vnanje Gorice) :D :slap: ...
bubamara Objavljeno Februar 7, 2005 Opozori Objavljeno Februar 7, 2005 Če rabiš karkoli roza (glede na to....vsaj upam.....,da si punčka :blush: :blush: :blush: ).........prinesi,pa bova spedenala,da nau noben opazil,da ni "fabriken made"!!!!!! ← :blush: trenutno se ukvarjam s tolaženjem punčke(maljungovskepsihologijepato)...tko da najbrž sem noooo :blush: :blush: rozaaaaaaaa :wub: prnesem :grim tibošpamenpupeinpiaipdrazložu :004
Broj Jedan Objavljeno Februar 8, 2005 Opozori Objavljeno Februar 8, 2005 tistga tazoprnga soseda, kje spet začel s prijavami, sm tako grdo in na fol zajebal, da se mi že 3 dni karnaprej samo smeje :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
gebre Objavljeno Februar 8, 2005 Opozori Objavljeno Februar 8, 2005 Žurka včeraj :yea2: , danes ni mačka :yea1:
devilish Objavljeno Februar 8, 2005 Opozori Objavljeno Februar 8, 2005 2 dni nazaj sicer... pa vseeno... berlin :OK: koncert :kva2: ... GUANO APES! :kva2: :kva2: :kva2: :yea2: :yea2: :yea2: nepozabno! :D :grim
Black Knight Objavljeno Februar 8, 2005 Opozori Objavljeno Februar 8, 2005 Se že veselim nocojšnjega popivanja :beer1:
Broj Jedan Objavljeno Februar 8, 2005 Opozori Objavljeno Februar 8, 2005 domači krofi kjh naša speče tiktak :OK:
Jure007 Objavljeno Februar 8, 2005 Opozori Objavljeno Februar 8, 2005 Grdo rečen in se že vnaprej kesam ampak to, da je na današn dan Prešern preminul, k smo lahk spet en dan frej.
Alla Objavljeno Februar 8, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 8, 2005 4 nepozabni dnevi pri sestrični v Londonu. B) Ampak zdaj sem nazaj.... :evilgrin: Alla :evilgrin:
Broj Jedan Objavljeno Februar 8, 2005 Opozori Objavljeno Februar 8, 2005 (popravljeno) no, živjo Alla - dobrodošla nazaj v Čudežni Deželi :004 sam da te ni kakšn cunami v Angliji potopu ampak mene je pa (učeri) DURSova odločba prvič v življenju spravila u smeh&dobro voljo za celo leto priznali so nama 25% (!!) pafšalnih stroškof :yea1: :010 upamdanipomotapress Popravljeno Februar 8, 2005. Popravil Jur
jalovec Objavljeno Februar 8, 2005 Opozori Objavljeno Februar 8, 2005 aspirin-smo vceraj zural :( :( ← aspirin
simonsi Objavljeno Februar 8, 2005 Opozori Objavljeno Februar 8, 2005 Grdo rečen in se že vnaprej kesam ampak to, da je na današn dan Prešern preminul, k smo lahk spet en dan frej. ← Maš res :blush: Grdo rečen in se že vnaprej kesam ampak, daj še ti neki pomembnega naredi, pa čimprej umri, da bomo meli še en državni dela prost praznik :friend1: :D
pirrulz Objavljeno Februar 9, 2005 Opozori Objavljeno Februar 9, 2005 Sicer se je to zgodilo včeraj, ampak sem še danes uber srečen. Razlog? Sidi vertebra race carbon, nabavljeni včeraj v jodlariji. Še večji razlog? Bli znižani iz 340 ojro na 215 ojro!!!! :yea2: :yea2: :yea2: :yea2:
Nagaya Objavljeno Februar 9, 2005 Opozori Objavljeno Februar 9, 2005 ne moreš da verjameš...dobila sem odgovor od Italianskega PR-ovca...v enem dnevu :grrr :grrr :grrr ....lightning fast :grrr :grrr
tato Objavljeno Februar 9, 2005 Opozori Objavljeno Februar 9, 2005 Sicer se je to zgodilo že v ponedeljek! :whistle: Bil pri stricu Borku (IMOB) in naročil komplet!! :P Zdaj pa sam se čakam!! :grim
pupa Objavljeno Februar 9, 2005 Opozori Objavljeno Februar 9, 2005 Včerajšnje smučanje na Krvavcu.... in piljenje tehnike :OK: zdej morm pa v bruhalnico, da še tam povem, da sem očitno zbolela :SS
Funakoshi Objavljeno Februar 9, 2005 Opozori Objavljeno Februar 9, 2005 (popravljeno) Moj delovni teden se je začel s sredo. :OK: Popravljeno Februar 9, 2005. Popravil Funakoshi
Nagaya Objavljeno Februar 9, 2005 Opozori Objavljeno Februar 9, 2005 http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com).com/default.asp?rb=3&id=1197 http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com).com/default.asp?rb=3&id=1185 .... hehe....keri komentarji :grrr :grrr ....
Marky Objavljeno Februar 9, 2005 Opozori Objavljeno Februar 9, 2005 Moj delovni teden se je začel s sredo. :OK: ← Moj delovni teden pa se končuje s sredo. :OK: Še urco in pol. :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se