Nagaya Objavljeno Februar 14, 2005 Opozori Objavljeno Februar 14, 2005 (popravljeno) BLATOOOOOO!!!! :kva2: :kva2: :kva2: ..pa bele bundice otročičkov...pa histerične mamice ki se derejo: "ne tja..ne v blato..ne v lužo, ne .....!!" :grrr :grrr :grrr jest mam pa doma pralni stroj pa persil :naughty: :photo: Popravljeno Februar 14, 2005. Popravil Nagaya
Nagaya Objavljeno Februar 14, 2005 Opozori Objavljeno Februar 14, 2005 Grem s Silvijo mal na sprehod in kaj vidim: R6, gor en v trenirki in bundi (vsaj čelado je imel), brez rokavic in po Jurčkovi prva do fula, druga do fula - 150km/h?, še mal tretje. Cesta mrzla, še mal vlažna, na vsakih nekaj metrov dovoz z dvorišča. Sam da ne bo kakšen ata po nedeljskem kosilu mal na slepo zapeljal z dovoza ne cesto...... Čez minuto še en metek po isti cesti, tokrat na kroski. Le, da je ta brez čelade.... In jo navija do konca ampak tebi pa cist nikol ni cist nic prav...... :grrr .. .....dej zaupaj nam...a ti tko fino al kej trpiš :blink:
Furioso Objavljeno Februar 14, 2005 Opozori Objavljeno Februar 14, 2005 BLATOOOOOO!!!! :kva2: :kva2: :kva2: ..pa bele bundice otročičkov...pa histerične mamice ki se derejo: "ne tja..ne v blato..ne v lužo, ne .....!!" :grrr :grrr :grrr jest mam pa doma pralni stroj pa persil :naughty: :photo: ← Kaj pa otroke? Maš tudi? :P .)
Nagaya Objavljeno Februar 14, 2005 Opozori Objavljeno Februar 14, 2005 Kaj pa otroke? Maš tudi? :P .) ← ne...enga ultra umazanga psa pa.... :love1: pa sem pogruntala da je boljs kot da cistim psa preden posvinja bajto......to da cistim bajto potem ko jo pes posvinja :) otroc in psi morjo bit umazani :OK:
Furioso Objavljeno Februar 14, 2005 Opozori Objavljeno Februar 14, 2005 ne... ← Se mi je kar zdelo. :whistle: .)
Kruse Objavljeno Februar 14, 2005 Opozori Objavljeno Februar 14, 2005 otroc in psi morjo bit umazani :OK: Pa motorji tudi :OK:
Nagaya Objavljeno Februar 14, 2005 Opozori Objavljeno Februar 14, 2005 Se mi je kar zdelo. :whistle: .) ← o lej....a boma debatirala :naughty: :naughty: :naughty: ...jest sem kuj za :naughty: ....
Einherjar Objavljeno Februar 14, 2005 Opozori Objavljeno Februar 14, 2005 Pa motorji tudi :OK: ← Absolutno!!!
Furioso Objavljeno Februar 14, 2005 Opozori Objavljeno Februar 14, 2005 (popravljeno) o lej....a boma debatirala :naughty: :naughty: :naughty: ...jest sem kuj za :naughty: .... ← .) Če bi bila, samo nisi, bi te povabil,..... :friend1: Popravljeno Februar 14, 2005. Popravil Furioso
Nagaya Objavljeno Februar 14, 2005 Opozori Objavljeno Februar 14, 2005 .) Če bi bila, samo nisi, bi te povabil,..... :friend1: ← ah klinc...... se en k me je spregledu :slap: :blush:
Špilferderber Objavljeno Februar 14, 2005 Opozori Objavljeno Februar 14, 2005 Pa motorji tudi :OK: ← :grrr opran motor je srečen motor in samo srečen motor te lepo vozi :grim
Nagaya Objavljeno Februar 14, 2005 Opozori Objavljeno Februar 14, 2005 :grrr opran motor je srečen motor in samo srečen motor te lepo vozi :grim ← usran motor je srečen motor...ker ve da se je pelu .)
Špilferderber Objavljeno Februar 14, 2005 Opozori Objavljeno Februar 14, 2005 usran motor je srečen motor...ker ve da se je pelu .) ← :grim jap.. ampak pod tuš pa rad skoči (voham začetek načelne debate :grim
Furioso Objavljeno Februar 14, 2005 Opozori Objavljeno Februar 14, 2005 ah klinc...... se en k me je spregledu :slap: :blush: ← :? ...da nisi v MB? Pa da ne moreš v sosednji kafič na kafe? :afro1:
Furioso Objavljeno Februar 14, 2005 Opozori Objavljeno Februar 14, 2005 :grim jap.. ampak pod tuš pa rad skoči (voham začetek načelne debate :grim ← Tuš? Kaj pa "jelenova koža" pa rahla milnica? Pa mehek noht za kakšno mušico dol spraskat? :eek: :lol: :lol:
Nagaya Objavljeno Februar 14, 2005 Opozori Objavljeno Februar 14, 2005 :? ...da nisi v MB? Pa da ne moreš v sosednji kafič na kafe? :afro1: ← :grrr :grrr :grrr ...
Nagaya Objavljeno Februar 14, 2005 Opozori Objavljeno Februar 14, 2005 Tuš? Kaj pa "jelenova koža" pa rahla milnica? Pa mehek noht za kakšno mušico dol spraskat? :eek: :lol: :lol: ← zguba časa...dokler sta zadnji zobnik pa ketnca ok .... .) ....vetrobran se spuca takrat ko se res cist nic ne vidi skos .)
Furioso Objavljeno Februar 14, 2005 Opozori Objavljeno Februar 14, 2005 zguba časa...dokler sta zadnji zobnik pa ketnca ok .... .) ....vetrobran se spuca takrat ko se res cist nic ne vidi skos .) ← Počasi voziš, a? :closedeyes: :zzz: http://www.rsvs-furman.si/Hmmm/CONTRAST.wmv :afro1:
Furioso Objavljeno Februar 14, 2005 Opozori Objavljeno Februar 14, 2005 :grrr :grrr :grrr ... ← Jah, potem te pač še nisem... :D :devil:
Nagaya Objavljeno Februar 14, 2005 Opozori Objavljeno Februar 14, 2005 Počasi voziš, a? :closedeyes: :zzz: :afro1: ← še bl počas :blush:
klimbra Objavljeno Februar 14, 2005 Opozori Objavljeno Februar 14, 2005 še bl počas :blush: ← pa....... :? :hmm: :slap: :slap: :blush:
Nagaya Objavljeno Februar 14, 2005 Opozori Objavljeno Februar 14, 2005 pa....... :? :hmm: :slap: :slap: :blush: ← :naughty: ...al pa ne.....
klimbra Objavljeno Februar 14, 2005 Opozori Objavljeno Februar 14, 2005 :naughty: ...al pa ne..... ← Zdej sem pa čist zmeden........... :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
Špilferderber Objavljeno Februar 14, 2005 Opozori Objavljeno Februar 14, 2005 (popravljeno) je al' ni?!? :D :D :D Popravljeno Februar 14, 2005. Popravil Špilferderber
Alla Objavljeno Februar 14, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 14, 2005 Banda nehvaležna, marš na chat čvekat!!! Uf, je pasalo.... :D :D :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se