cyc Objavljeno April 5, 2004 Opozori Objavljeno April 5, 2004 Anubisov prejsnji post (med drugim) :lol1:
Pervy Objavljeno April 5, 2004 Opozori Objavljeno April 5, 2004 Kakal sem. Ugodno. to upam, da bo jutri prvi nasmeh .) :P pogrevanje 1 dan stare mastne hrane pač naredi "štopl" :hmm: :wacko:
Sanda7 Objavljeno April 6, 2004 Opozori Objavljeno April 6, 2004 3. nasmeh: misel na belo vešalico in lepinjo za malco Ma kaj je to vešalica,sem bila v soboto na večerji pri Jovotu pa je blo tud to na meniju,neki more bit na žaru,predstavljam si kake ražniče na poseben način al pa pleskavico
Manu Objavljeno April 6, 2004 Opozori Objavljeno April 6, 2004 Tretjina sendvićka s sirćkom. :) (pa ne zaradi samega sendviča, zaradi dejstva, da po treh dnevih sploh lahko kaj pojem spet :unsure: :huh: )
JAZBEC Objavljeno April 6, 2004 Opozori Objavljeno April 6, 2004 :D nam ne bo treba kidat !!!!!!! dežek pada lih tolk da travco zaliva...... :D
Nagaya Objavljeno April 6, 2004 Opozori Objavljeno April 6, 2004 sneg.. pa dejstvo da je clover jakna hydra uporabna tudi za sprehajanja psa v hudem dezju ...če slucajno nimas deznika B)
klimbra Objavljeno April 6, 2004 Opozori Objavljeno April 6, 2004 Misel na Manuelino popoldansko rekreacijo!!!!! Manu... :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
HHV Objavljeno April 6, 2004 Opozori Objavljeno April 6, 2004 Bolj ihtav, a vendar, ker se je spet potrdilo moje prepričanje o kretenizmu šefkov v državnih službah.
Manu Objavljeno April 6, 2004 Opozori Objavljeno April 6, 2004 Misel na Manuelino popoldansko rekreacijo!!!!! Manu... :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: A te je spet ta zlobna prjela? :( Sicer pa - men je kidanje snega postalo všeč :) ( :cry: )
klimbra Objavljeno April 6, 2004 Opozori Objavljeno April 6, 2004 A te je spet ta zlobna prjela? :( Sicer pa - men je kidanje snega postalo všeč :) ( :cry: ) Verjamem.....sicer pa pravjo,da je FULLLL zdravo za "prsne" mišice :naughty: :naughty: :devil:
Alla Objavljeno April 6, 2004 Avtor Opozori Objavljeno April 6, 2004 Kje je sneg, da ga grem mal kidat?! :kva2: :kva2: :kva2: Alla O:-)
Pervy Objavljeno April 6, 2004 Opozori Objavljeno April 6, 2004 Ma kaj je to vešalica,sem bila v soboto na večerji pri Jovotu pa je blo tud to na meniju,neki more bit na žaru,predstavljam si kake ražniče na poseben način al pa pleskavico včerajšnje želje so se izpolnile :P nope, moreš probat drugič. dimljena vešalica je kotlet brez kosti, zelhan, prerezan po dolžini in spečen na žaru- zraven paše velika kugla kajmaka. če ni dobro narejen je lahko dokaj pusto in suho. bela vešalica v mreži je (odvisno od kuhinje - še nisem skapiral zakaj, mogoče glede na pokrajino - leskovačko,....) piščančje ali katero drugo meso, brez kosti, zarolano okoli sira in slanine, v mrežici in pečeno na žaru. njam njam drugače pa bodo o tem vedli več tisti malo starejši, jaz to kuhinjo šele spoznavam podrobnejše, včasih sem pač samo jedel vse po vrsti zdaj pa me celo zanima kaj jem .)
Manu Objavljeno April 6, 2004 Opozori Objavljeno April 6, 2004 Kje je sneg, da ga grem mal kidat?! :kva2: :kva2: :kva2: Alla O:-) :fight2: :fight2: :fight2: A te nisem že trinajstkrat povabila? Danes imaš odlično priložnost. :) Za prsne mišice. :naughty: Pa še :) , da ne bo :topic: . :004
ajgor the mad dog Objavljeno April 6, 2004 Opozori Objavljeno April 6, 2004 Za prsne mišice ..imam jaz rokice.... :naughty: :naughty: :naughty:
Manu Objavljeno April 6, 2004 Opozori Objavljeno April 6, 2004 ..imam jaz rokice.... :naughty: :naughty: :naughty: A z nogicami pa še ankol nis? :naughty: :naughty: :naughty: p.s. Zakaj imam občutek, da bo nekdo zadnjih nekaj postov ročno in brez odvečne slabe vesti, zradiral? :hmm:
Thundercat Objavljeno April 6, 2004 Opozori Objavljeno April 6, 2004 jutranji 20 minutni sprehod v šolo..... :unsure:
Nagaya Objavljeno April 6, 2004 Opozori Objavljeno April 6, 2004 (popravljeno) kavica v izbrani druzbi ..pa.....hlebcek z orehi...tenkju anA :friend2: pa hvala klimbri za kavico in toast :K Popravljeno April 6, 2004. Popravil tejka
klimbra Objavljeno April 6, 2004 Opozori Objavljeno April 6, 2004 Misel na Manuelino popoldansko rekreacijo!!!!! Ponovno mi vrača smeh na lička!!!!!!! :lol1: :lol1: O:-)
klimbra Objavljeno April 7, 2004 Opozori Objavljeno April 7, 2004 Misel na Manueline mišice!!!!! :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :naughty: :devil: O:-) :notworthy: :notworthy: :notworthy: :004
ajgor the mad dog Objavljeno April 7, 2004 Opozori Objavljeno April 7, 2004 A z nogicami pa še ankol nis? :naughty: :naughty: :naughty: p.s. Zakaj imam občutek, da bo nekdo zadnjih nekaj postov ročno in brez odvečne slabe vesti, zradiral? :hmm: Tut s tacami.. :naughty: :naughty: :naughty:
klimbra Objavljeno April 7, 2004 Opozori Objavljeno April 7, 2004 Misel na Manueline mišice!!!!! :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :naughty: :devil: O:-) :notworthy: :notworthy: :notworthy: :004 :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: :ph34r: KAJ BOM KASIRAL BATINE..... :devil: :devil:
RaceBoy_ Objavljeno April 7, 2004 Opozori Objavljeno April 7, 2004 Dons me ni nč osrečl! Sm bl v minusu. Kva se dogaja s tem vremenom!! :? :? :wacko: Pa kdaj se bo končno fajn začela sezona da gremo spet mal Brum Brum :BUA: :angry:
Thundercat Objavljeno April 7, 2004 Opozori Objavljeno April 7, 2004 jutranji pogled na zasneženo ulico :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se