bauca Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Članek v reviji COOL - preobrazba : :fredy:
.T. Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Težka bo......neuradno gre na letovanje v toplejše prostore.......je specialni povratnik in je bil trenutno na pogojno zunaj!!!!!! Je pa itaQ vse odvisno od sodnika!!!! ← Ja sodniku se bo pa revež zasmilil in ker je bilo danes zjutraj -18 ga bo poslal na toplo, da reveža ne bo zeblo. Da bo imel zagotovljene tri obroke na dan in toplo posteljo + brezplačne tečaje lumparij. Tadej
klimbra Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Ja sodniku se bo pa revež zasmilil in ker je bilo danes zjutraj -18 ga bo poslal na toplo, da reveža ne bo zeblo. Da bo imel zagotovljene tri obroke na dan in toplo posteljo + brezplačne tečaje lumparij. Tadej ← Po mojem,ga bodo raje za punčko zdresiral.......je meu tak nežen pogled,k ga je Alla za kravatlc držala :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
motoristek Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 imbota ali bormašino? :hmm: sicer pa: še vedno vse mirno. :OK: ← [/quote Da ni to ta tip, ko ga je Alla pretegnla :lol1: :lol1:
Einherjar Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Kava z Allo - in vedenje, da le ni tako hudo, kot zveni.
Kruse Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Kaksno sonce..... :) Poletje je tukaj :D Aja, no potem ko sem sneg videl zunaj, sem se spomnil, da je treba malo v sluzbo it pogledat .) Sej nism dost zamudu..... :P Ampak kava pod vodo :OK: Pa se ena na soncu :yea2: Hehe, prbija sto na uro :yes: Ma kaj sto.....dvesto :yea1: :smoke:
BC Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Pa v omenjenem salonu imajo tudi Husaberga FE 650 - hard enduro :yea2: :yea2: :yea2: Tadej kje na Rudniku je to :? btw nasmeha ni danes prej kakšen :SS
pirrulz Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Ena zelo dobra stvar. Se že boljše počutim. :lol:
Einherjar Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 kje na Rudniku je to :? btw nasmeha ni danes prej kakšen :SS ← To je na Lavrici na desni strani - blizu neke cvetlicarne (vem, ker je full ogromen znak zunaj)
.T. Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 (popravljeno) kje na Rudniku je to :? btw nasmeha ni danes prej kakšen :SS ← Greš po Dolenjki proti Lavrici. Pod podvozom pod AC se pelješ še kakih 300 metrov na desni strani v novih barvnih hiškah. Nasproti je en star Citoren servis. Tadej Popravljeno Marec 1, 2005. Popravil Tadej
pupa Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 meni se danes tut kar smeje in to kljub menstrualnim krčem....... ljudje me znajo sila zabavati :OK: :004 :blush:
BC Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Greš po Dolenjki proti Lavrici. Pod podvozom pod AC se pelješ še kakih 300 metrov na desni strani v novih barvnih hiškah. Nasproti je en star Citoren servis. Tadej aha... saj imajo enega atw-ja zdaj zunaj parkiranega, ne? pa neka trgovina s pohištvom je zraven, Téma? :)
pupa Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 spet me je določen osebek spravil v dobro voljo in smeh kljub krčem HVALA :004 :004 :004
Erik Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Kava in prelepo sončno vreme :OK: ......ampak ta mraz :wacko:
devilish Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 :D lep dan je zuni... (sicer malo mrzlo, ampak soncno!) :grim ... pa tud na svoj racun sm koncno prsla... tisto spet... vse se vraca, vse se placa... pa takrat mi niso verjeli... :slap: :rolleyes: :whistle:
Godfather Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 :OK: Končno grem iz te pisarne :OK:
pupa Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 dva potrjena webdizajna :OK: ← ČESTITAM.... :004
Kruse Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 A je kdo gledal danes Running mena :D Svarci.... :OK: " I love this buzzsaw. It's part of me. And now I'm gonna make it a part of You" " Keep it :evilgrin:" :devil: Potem je pa kri spricala, tip je krulu k zaklano prase, zakljucil je pa z zelo visokim glasom :yea1: Kwaj ze reku Captain Freedom: "That's the ticket. NO PAIN, NO GAIN!" Jaszt sem pa dobil dve limonci v radenski :P Pa dve kocki ledu :D
era Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 :kva2: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... ah, kr tko mal :D :ninja: :yea1: :blush:
Furioso Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 :D Pa kdo vse nam programe piše.. :lol1: :lol1:
BC Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 A je kdo gledal danes Running mena :D Svarci.... danes ne, pred leti pa večkrat :OK: Amber: [after Richards cut Buzzsaw in half with a chain saw] What happened to Buzzsaw? Ben Richards: He had to split. Ben Richards: Now I'm going to untie you, and then you're gonna get dressed, and then you're gonna come with me. Amber: Oh yeah? But why should I? Ben Richards: Because I'm going to say: [Richards tears up the bench Amber is tied to from the floor it was bolted to] "PLEASE"... Amber: Well, why didn't you say so? :lol1:
fabi Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 :D lep dan je zuni... (sicer malo mrzlo, ampak soncno!) :grim ... pa tud na svoj racun sm koncno prsla... tisto spet... vse se vraca, vse se placa... pa takrat mi niso verjeli... :slap: :rolleyes: :whistle: ← Vazno je, da se ti tako pocutis :OK: Vidis, po usakem dezju, posije sonce :010
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se