JaRaNe Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 mene je pa danes najbolj osrečilo naslednje: Pred počitnicami mi je foksa za slovo rekla da bom po počitnicah vprašan (datuma ni določila), danes smo imeli prvič po počitnicah slovenščino in sem samo zaradi avtobusa (ki ga iz neznanega vzroka sploh ni bilo) zamudil k slovenščini, zamudil sem celo uro med odmorom mi sošolci povedo, da mi je foksa vpisala 1 v redovalnico, ker bi "kao" morav biti danes vprašan, fora je pa v tem, da bo 1 razveljavljena, ker ne morem imeti opravičene ure in 1 v času 1 šolske ure :OK: si predstavljate kakšna je bila foksa pred ravnateljico :lol1: :lol1: najbolj me je osrečilo to, da je slovkarca izpadla glupo :lol1: :lol1:
jax Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 ... najbolj me je osrečilo to, da je slovkarca izpadla glupo... ← Slovkaricino maščevanje za to, ker je izpadla glupo boš v vomitorium pisal :devil:
JEJŽ Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Danes nisem fasal na comp nobenga virusa!!! :yea1:
Thundercat Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 A je kdo gledal danes Running mena :D Svarci.... :OK: ← kaj si le mora mislit ko sedaj kot governator to gleda....konan je zakon še vedno.... :OK: drgač pa moj nasmeh danes...en dolg pogovor in lepe nove gatke.... :) :love1:
GorazdH Objavljeno Marec 2, 2005 Opozori Objavljeno Marec 2, 2005 (popravljeno) gledanje kako ti nekdo poskuša podtaknit nekaj, kar nisi storil in potem užitek ob tem, ko pade sam na lastno mino...nepopisno čudovito :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno Marec 2, 2005. Popravil GorazdH
pirrulz Objavljeno Marec 2, 2005 Opozori Objavljeno Marec 2, 2005 :kva2: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... ah, kr tko mal :D :ninja: :yea1: :blush: ← Nič "tko mal"...jaz vem zakaj in ti ČESTITAM! :yea2: :yea2: :yea2:
Špilferderber Objavljeno Marec 2, 2005 Opozori Objavljeno Marec 2, 2005 pa naj še kdo reče, da ni popeglana...
Ervina Objavljeno Marec 2, 2005 Opozori Objavljeno Marec 2, 2005 Sej načelo je bilo že včeraj ampak, danes tudi velja. Nikoli si ne bi mislila, da bom kdaj imela... Zdej je pa kar prišlo. Skorj samo od sebe. :D :D :whistle:
era Objavljeno Marec 2, 2005 Opozori Objavljeno Marec 2, 2005 Nič "tko mal"...jaz vem zakaj in ti ČESTITAM! :yea2: :yea2: :yea2: ← Hvala :D
devilish Objavljeno Marec 2, 2005 Opozori Objavljeno Marec 2, 2005 Vazno je, da se ti tako pocutis :OK: Vidis, po usakem dezju, posije sonce :010 ← exactly! sladek (na)smeh... ker kdor se zadnji smeje, se najslajse smeje! :grim
pirrulz Objavljeno Marec 2, 2005 Opozori Objavljeno Marec 2, 2005 (popravljeno) ...al pa ma najbolj dolgo lajtngo :lol1: :lol1: sori za :topic: , ampak nisem si mogel pomagat :lol: Popravljeno Marec 2, 2005. Popravil pirrulz
Erik Objavljeno Marec 2, 2005 Opozori Objavljeno Marec 2, 2005 Razgibavanje je ok. :lol1: ← :yes: pa zdravo tud ;)
JEJŽ Objavljeno Marec 2, 2005 Opozori Objavljeno Marec 2, 2005 Razgibavanje je ok. :lol1: ← Jaz sem danes vstal 7-8 krat in šel do hladilnika iz dnevne. :trance_33_sleep:
klimbra Objavljeno Marec 2, 2005 Opozori Objavljeno Marec 2, 2005 V dveh dneh svojil..................................TRIGLAV :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Vale Objavljeno Marec 2, 2005 Opozori Objavljeno Marec 2, 2005 Točno 10 mesece je trajalo, da mi je naš vrli big ass v informatiki zopet blokiral motomars :OK: :OK: :OK: Bajeimaspomladanskočiščenjepressbibapress :grim :grim
Jurij Objavljeno Marec 3, 2005 Opozori Objavljeno Marec 3, 2005 Slon in sadež - Fantastičnih 5 navsezgodi ob 6.30... :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: ...Mi smo fantastičnih 5,fantovski kvintet, delamo musko za dekleta izpod 12 let... :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: :kva2: AAAAAAAAAAAAAAAAA ...Bokki je na koki, Yanni fura heroin, xxxxxxx in jaz pa tablete, čez pa vin.... (al neki tazga) :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :010 :010 :010 :kva2: AAAAAAA :slap: :kva2: ...the game is over..... :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: ka mi je naredu tale komad navsezgodi... večkat kot ga slišim, bolj se mi trga, še mal pa bom začel brejkdensat zraven v stilu boybendov (sej vem, da majo oni jazzbalet in podobne gejiš korake, sam k sem antitalent za plesat, bi pr men zgledal ko brejkdens!) moram dat tale komad v "naj pesmi" topic. kdor še nima tanove plate od Elefant und Obst, toplo priporočam. Mitja, zavrt še enkat ta komad!!!
Jurij Objavljeno Marec 3, 2005 Opozori Objavljeno Marec 3, 2005 Pa že pred dnevi pozabu dat v nasmeh... zadevo, ki jo videvam že cel teden. najmanj 3 meterski kurac-snežak z cca 1m premera jajci nasproti pedagoškega faksa. kaj si eni ne zmisljo... :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se