Black Knight Objavljeno Marec 6, 2005 Opozori Objavljeno Marec 6, 2005 Zategnil desno zrcalo na moji yam. pobrisal prah znje in naredil krog po ulici :) ...ma je pasalo :yes: ...
motoristek Objavljeno Marec 6, 2005 Opozori Objavljeno Marec 6, 2005 Spet videl Ines :wub: :lol: :lol:
Red Objavljeno Marec 6, 2005 Opozori Objavljeno Marec 6, 2005 Dunajski...pa dopust bo!!!!.....stari dopust!!!!!!
.T. Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Včerajšnje savnanje ..... :D :D :D :D Tadej
SHARKi Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 šest prekrasnih dni dopusta smučanje :OK: bazen :OK: savna :OK: matr res je pasalo,......a kaj ko zdele pa spet "garam" :whistle:
Skubaduba Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 :D :D :D Pogled v garazi in uspesen strelski vecer na ledu ;) :afro1: :afro1:
gic Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Ta vikend v Rovinju! :OK: Matr je bil odklop... sonček, toplo, ... :naughty:
klimbra Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 KONNNNNNNNNNNNNNNNNNCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC :OK: :OK: :OK: Kok fino je bit v penziji :OK: :OK: :OK: Zej pa lepo .....počas........ :beer1:
KeC Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 (popravljeno) Kwa? Nehal z šihtom? A debata še velja al se ne spuščaš več v te zadeve? :D Popravljeno Marec 7, 2005. Popravil KeC
klimbra Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Kwa? Nehal z šihtom? A debata še velja al se ne spuščaš več v te zadeve? :D ← Jebi ga.....včas se splača bit star in betežen..... ad1.ženske so bl nežne s tabo ad2. penzija rase vsake 3 mesece......(za razliko od drugih stvari) ad3. debata......olwejs!!!!!!!!!!!!.......seveda + pivo ad4. več časa za deklice.....te so ratale grozn zahtevne v zadnjem desetletju :angry2: :angry2: :angry2: . . . . . pa še kej bi se nšlo......... nice......rad sem polovični upokojenec :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
SHARKi Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 KONNNNNNNNNNNNNNNNNNCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC :OK: :OK: :OK: Kok fino je bit v penziji :OK: :OK: :OK: Zej pa lepo .....počas........ :beer1: ← Klimbra, vse čestitke in obilo zdravja ti želim :OK: :OK: ampak 63letnik, pismo kok ti je to ratal, dej povej no, jest bi tud šel v penzijo, sej veš ...........zdej pa lepo.......počas......
klimbra Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Klimbra, vse čestitke in obilo zdravja ti želim :OK: :OK: ampak 63letnik, pismo kok ti je to ratal, dej povej no, jest bi tud šel v penzijo, sej veš ...........zdej pa lepo.......počas...... ← Pobral sem moped....cca 350kg..........se čez eno urco znašel na urgenci.........pa so mi mal žile odpiral........sem poiskal veze......evo.....TKO TO GRE!!!!!!!! PLača se ni dvignila že 4 leta.....penzija vsake 3 mesce..........dobr.....un moj prjatu se vsak jutr(hvala bogu , d še).........kaj je lohka lepšega :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Špilferderber Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 mater, zdaj bomo pa v Vtisih 2005 brali samo o Klimbri in njegovem neomejenem času.. naj ti penzija dobro služi!!! :OK:
pupa Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Mene pa najbolj spravlja v dobro voljo dejstvo, da poznam dobre ljudi okoli sebe..... in celo take, ki me razumejo........... In take ljudi imam nadvse rada :OK:
klimbra Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Mene pa najbolj spravlja v dobro voljo dejstvo, da poznam dobre ljudi okoli sebe..... in celo take, ki me razumejo........... In take ljudi imam nadvse rada :OK: ← Kako si to mislila......sej ne , da te ne razumem......... Dobr......RAD te pa imam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
klimbra Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 naj ti penzija dobro služi!!! :OK: ← ITAQ :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: A si mi foušššššššššššššššš :fredy:
flero Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Kravca prihaja v štalco....muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! :grim lp flero
pirrulz Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Opazovanje sicer počasnega, a vseeno neizogibnega prehoda H2O iz enega v drugo agregatno stanje. :OK: :yea2:
Špilferderber Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Opazovanje sicer počasnega, a vseeno neizogibnega prehoda H2O iz enega v drugo agregatno stanje. :OK: :yea2: ← jap.. kalvarija je vedno bolj rjava :OK:
Nagaya Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 (popravljeno) tata bil priden učeri......nastimal poličke v kopalnico...... cimro smo spedenal za prvo silo.....kluč smo tud zrihtal..... :) bojler bo...okna bojo.....vse bo :) pa... :doze: ...lepo je met nekoga, ki ga lahko zjutri fuknes iz pojstle in zatežiŠ : KAVA!!!!! ...in pol je kava :004 ...... tega sicer najbrž ne bo bral...ampak... lepo je vedet da si tle...nekje....okol..... :004 Popravljeno Marec 7, 2005. Popravil Nagaya
klimbra Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Nagaja :slap: ..................pozabu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
motoristek Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Pobral sem moped....cca 350kg..........se čez eno urco znašel na urgenci.........pa so mi mal žile odpiral........sem poiskal veze......evo.....TKO TO GRE!!!!!!!! PLača se ni dvignila že 4 leta.....penzija vsake 3 mesce..........dobr.....un moj prjatu se vsak jutr(hvala bogu , d še).........kaj je lohka lepšega :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: ← Mater, jaz bi moral že bit dve leti v penziji! :lol1: :lol1:
klimbra Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Mater, jaz bi moral že bit dve leti v penziji! :lol1: :lol1: ← jebi ga......nije svakojaki Klimbra :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se