Skubaduba Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 :OK: :OK: :OK: :OK: 5 min za ureditev papirjev :OK: :OK: :OK:
Black Knight Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 sonček, ki naznanja bližajočo sezono :)
Kruse Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 Ena rdeca puma z rjavim copkom in ... :P
pirrulz Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 še 10 min, še 10 min :kva2: :kva2: :yea2:
Nagaya Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 (popravljeno) hmmm..da vidm :hmm: mami (ni bla glih vrtnica no...ampak.. ) fotr (hvaaala za filmčke) bob (trening je bil carski ) saša (upam da je zaštrikancija dosegla višek in bo šlo zdej sam še na bolje) alla (ta se je zjutri prav pridno odtihotapila iz hiše ...čeprav ne bi blo treba) simon (hmm.......kr tko :) ) alka (k neki ve pa nobenmu ne pove) anA (pa un njen..kva je že.... nejbrž tud.. <_< ...ker sta preprosto Tzarja) bmw..(ker me je prav lepo presenetil) ...pa še nekdo :blush: (ker je tako prikupno zmeden) pa nujno v tem vrstnem redu .) tenks :wub: :whistle: :whistle: :whistle: Popravljeno Marec 8, 2005. Popravil Nagaya
Nagaya Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 še klimbro morm uštukat not :blush: :004
pupa Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 Čez 3. minute grem pa še jaz... :OK: :OK: :OK:
pupa Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 Adijo, pa zdrava ostani, podaj mi še enkrat roko, pa name nikar ne pozabi, ......... (tega pa že ne vem več). Se beremo jutri zjutraj v bruhalnici :lol1:
Kruse Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 Konnen Herzen sprechen konnen Herzen singen kann ein Herz aus Stein sein :grim Sync; halt Sefe pa sam butast gleda... rect pa ne upa nic.... Rit usiva :angry2: boot disk1 BMK links zwo drei vier Hehe,....Kmalu bo noc. Cas za Luno. Pa zvezde. Sonce gre... Korakanje :OK: Svabski orli....sekajo....zagajo..... :)
Godfather Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 Končno našel fotografijo mojega dirkalnika ki sem jo tako dolgo iskal (slika v mojem profilu) :OK:
klimbra Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 še klimbro morm uštukat not :blush: :004 ← :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: lav ju tu :004
lederman Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 to, da bo čez 13 dni nova mašinca pri hiši (v-strom). :blush:
Erik Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 kako se je dan podalšal :OK: :OK: ← Pol pa se še otopli, pa bo :grim :grim :OK:
Black Knight Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 Ogled MT -01 v TC -ju :yes: ...
BC Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 še malo pa se bo začela 9. sezona south parka :kva2: http://www.southparkstudios.com/fans/bbs/v...5a01310e58750e2 The Fortnight Continues: More Season 9 Info! Last season, Stan, Kyle, Kenny and Cartman took on everything from aliens and steroids to Mel Gibson and Paris Hilton. In the ninth season, one of the citizens of South Park undergoes a sex change operation, Butters sees dead people and Cartman takes on his lifelong enemies…hippies! Don't forget: season 9 starts March 9th on Comedy Central, airing the first eight of this year's sixteen episodes. :OK:
pupa Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 Danes skoraj vse preselili.... ostala je samo še miza, računalnik, postelja, televizija in par stvari - večjih......... vse ostalo pa v kaosu že čaka v novem stanovanju :OK: samo tale selitev pa zmatra!!! :(
.T. Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Še dva dni pa grem v Trst po nove škornje.... Tadej
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se