klimbra Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 ... olajšanje... :OK: ← Gwegi......a si ti tut po spominu?? .) :D :lol1: :kva2: :kva2: :kva2: :grim
Furioso Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Sopotnik... ...a je to HMELJ? ( :D :lol1: :OK: ) (moj komentar) ...ne, elektrika (trafo postaja)... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
pupa Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Tretja izmena. ← in kaj te je tu spravilo v dobro voljo? :hmm:
Kruse Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Kako prbija. Sonce, that is :) Danes... pod brajdo....na kavo ;) Me zanima, ce se bo spet iskrilo. :)
HHV Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Nič, nada, nijente, nothing, zero, nulo....
Gregs Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Gwegi......a si ti tut po spominu?? ...ko bi vedel, kaj mi sploh hočeš povedati... :doze:
HHV Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 (popravljeno) ... olajšanje... Gwegi......a si ti tut po spominu?? ...ko bi vedel, kaj mi sploh hočeš povedati... :doze: ← He, he, saj je čist jasn. :rolleyes: :whistle: :whistle: Popravljeno Marec 9, 2005. Popravil HHV
Funakoshi Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 in kaj te je tu spravilo v dobro voljo? :hmm: ← Kim. :naughty: Pa Bosco-tova rahločutnost... :grim Paše mi gledat to zadevščno...
SHARKi Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 JESSSSS :OK: :OK: :OK: PLAČA :OK: :OK: :OK: :OK: še bom tko pidn k sm bil ta mesec :whistle: :whistle:
batzajla Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Sobota je vsak dan bližje :) . ← :OK:
KeC Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Na koncu koncev se vse lepo poštima. Pa še večer bo zgleda enkraten :OK:
Nagaya Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 otroc :grim .... še žal vam bo :devil:
Godfather Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 :OK: PRIJAVA NA MOTOSVET :OK: ← Moja draga :004 :004 :004
pupa Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Tkolele....... pc in ekran sta na tleh zraven razstavljene PC mize. stranico od mize uporabljam za podlogo, da imam miško in tipkovnico na čem......... kar pomeni, da je to zadnji dan v tem stanovanju, ker potem gre PC v novo stanovanje tam pa ne bo še nekaj časa neta, ker čakam na priključitev na kabel. se beremo v večernih urah spet čez nekaj dni-tednov........ pa pa
Gregs Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 He, he, saj je čist jasn. :rolleyes: :whistle: :whistle: ← ...HHV, evo zdaj mi je jasno.... :slap: ... sem se spomnil Ljubezni... :lol1: Crkneš od smeha.... :grim ...samo ni tako olajšanje.... :grrr ... na žalost... :cry: ;) :D
Black Knight Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Po tednu bolniške zopet videl sodelsvce in sodelavke :naughty: ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se