klimbra Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 :grrr :grrr :grrr :OK: seksa :naughty: ← :eek:
Nagaya Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 :eek: ← svinja :angry2: ...... jest o mopedu :wub: ...ti pa tkole :wacko: ..... je mene sram kake umazane misli maš :blush:
Alla Objavljeno Marec 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 Nič več :afro1: Zdej samo še :D ← Menda se nisi ostrigel? :eek: Alla
klimbra Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 svinja :angry2: ...... jest o mopedu :wub: ...ti pa tkole :wacko: ..... je mene sram kake umazane misli maš :blush: ← :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
jax Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 Menda se nisi ostrigel? :eek: Alla ← O:-) :OK:
Alla Objavljeno Marec 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 Iiiiiiiiiiiiiiiii :kva2: :kva2: :kva2: ....to moram pa res videt!!! Alla B)
Ice Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 svinja :angry2: ...... jest o mopedu :wub: ...ti pa tkole :wacko: ..... je mene sram kake umazane misli maš :blush: ← :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: ← ej klimbra, a si si dal se kaj drugega "zamenjati" ne samo slinavke......... in jeter ..........in ledvic ...........in :devil: :P :whistle: da ni sedaj namesto vtikaca "tam" vticnica....... :lol1: peace man. :D
SiR Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 juhu... v mejah normale seveda ... :afro1:
klimbra Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 ej klimbra, a si si dal se kaj drugega "zamenjati" ne samo slinavke......... in jeter ..........in ledvic ...........in :devil: :P :whistle: da ni sedaj namesto vtikaca "tam" vticnica....... :lol1: peace man. :D ← Nop......bolj trpežen vtikač!!!!!!!!!!!!
klimbra Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 O:-) :OK: ← Ma ne me.......... In kako naj zdej pogruntam,kdo si :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Mislm....OTROC....zaščitni znak si grejo odstrant.,...........to je nekako tako,kot bi si jaz dal odrezat............
Pervy Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 sonček, nove gume za avto krepko ceneje kot sem predvideval, napoved ene RD pijanke za jutri, napoved proslavljanja enega froca za petek, če pa bo še za vikend sonce pa motor pol pa se mi do ponedeljka sploh nebo nehalo :D
Špilferderber Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 sonček, nove gume za avto krepko ceneje kot sem predvideval, napoved ene RD pijanke za jutri, napoved proslavljanja enega froca za petek, če pa bo še za vikend sonce pa motor pol pa se mi do ponedeljka sploh nebo nehalo :D ← sonce za vikend ne spljoh :grrr
Skubaduba Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 :OK: :OK: :OK: :oK Izlet :OK: :OK: :OK: :OK:
Alla Objavljeno Marec 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 jebeš vse idiote! juhej! :D ← Hm.... :hmm: ...če jih boš sam, boš mel pa prekleto velik dela. .) Alla B)
klimbra Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 Hm.... :hmm: ...če jih boš sam, boš mel pa prekleto velik dela. .) Alla B) ← A mu greva pomagat.....ti idiote,jaz idiotke :? :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
klimbra Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 A mu greva pomagat.....ti idiote,jaz idiotke :? :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: ← Lahko se pa tut za kewj druzga zmenva O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-)
Alla Objavljeno Marec 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 Pomagat? Anubis obvlada sam. :grim Ja, ampak s tabo bi se pa res kaj drugega zmenila....no....saj veš..... :blush: ....kako naj ti rečem..... :blush: ....spet sem na smrt LAČNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (kosiladanebokakihnesporazumovpress) :rolleyes: O:-) Alla B)
klimbra Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 (kosiladanebokakihnesporazumovpress) :rolleyes: O:-) Alla B) ← ItaQ :004 :004 :004 :004 :004
jax Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 Iiiiiiiiiiiiiiiii :kva2: :kva2: :kva2: ....to moram pa res videt!!! ← Bi se dalo kaj zmenit ;) Ma ne me.......... In kako naj zdej pogruntam,kdo si :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Mislm....OTROC....zaščitni znak si grejo odstrant.,...........to je nekako tako,kot bi si jaz dal odrezat............ ← Moj zaščitni znak je bil kriv da glava ni več v čelado pasala... :wacko: Mislim kakšna žrtvovanja delam... Svoj jaz sem za motor odstrigel :) Drugače pa nič bat... Čez dobre dva meseca se bomo spet poznali ;) Pa da ne bom :topic: Nemščino sem popravil, prej sem še pozabil omeniti da sem 14 ur spal to noč in še na sploh je lep dan za mano... :OK:
urqlle Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 Tolk se tega smeha nabere čez dan, no najbolj sm se pa nasmejal ob vicu o prašičku Ediju :OK: :OK: :OK: :worship:
Erik Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 Dobil plastiko, zmontiral na motor :kva2: :kva2: in naj povem da sem se na novo zaljubil :love1: :wub:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se