bLuZoNdEr Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 :afro1: ravno sem jo v garažo parkiral :love1: je bilo sladkih 70 :blush:
Gregs Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 ... včeraj ena študentka na vajah... :blush: :naughty: ... gobčno zanimiva... :D (sem pozabil včeraj prbit tale post)
Gregs Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 ... danes pa pogled na ARSO napoved... :yea2:
Gregs Objavljeno Marec 31, 2005 Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 ... pa še tole: dobra večerja... :yea1:
motoristek Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Danes registriram. :yea1: :yea1:
HHV Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Oprana in na hitro z voskom zaščitena ZR-ka, že čakajoči Fisherman in takojšen skupni polet v Žiri k bahaču na večerno kavico! P.S.: kelnarca v Bahaču nima več tako bahavega oprsja, kot tista lani, a je vseeno prav fletno dekletce! :OK:
bubamara Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 jutranji klic... :wub: :wacko: :blush:
JAZBEC Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 ...ena uspela in ena neuspela prvoaprilska šala :D ........
pupa Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 :OK: 1. april je pa res nekaj fajnega :OK:
motoristek Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Evo, črnuh registriran :yea1: :yea1:
gic Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Imam karte za rokomet Celje Pivovarna Laško : Barcelona :OK: Kdor ne skače ni za Cjele!!! :grupni: :grupni:
SHARKi Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 jutranji klic... :wub: :wacko: :blush: ← jutranji klic :hmm: :hmm: :hmm: ajaaa :slap: :slap: jutranji klic narave.....(zaprtost pa to..).....upam da si si odahnla na WC ju :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
bubamara Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 jutranji klic :hmm: :hmm: :hmm: ajaaa :slap: :slap: jutranji klic narave.....(zaprtost pa to..).....upam da si si odahnla na WC ju :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ← :fight2: ti tole ni smešn.... če mi je pa :SS no, sej je že boljš....je bilo kmal boljš.... :blush: hi hi
ajgor the mad dog Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Prost vikend pa še lepo BO vreme-sonček :OK: :yea1:
Špilferderber Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 :kva2: :kva2: :D ...žeeejnaaaaaaaa ;) ← štirje enaki piri :devil: in kar je najlepše, to sploh ni prvoaprilska :lol1:
Kruse Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 štirje enaki piri :devil: Jaszt vidim samo dva enaka pira :devil: Ok, ce mi se mal sonce zaseka, potem vidim tri... enake ;) Pa danes zjutraj sem se samo dvakrat urezal :yea2: (enkrat zate pa enkrat zame) Pa trojna kava na Soncu :kva2: :worship: (pa se ene par jih bo) Pa frej vikend :whistle: Pa P E T E K :worship: :worship: :worship: Sej kr ne morm verjet, kaj dogaja :OK: :OK: :OK: A se gremo igrat? :smoke:
Pervy Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 he he he kolega, ki kolikor vem sploh ženske nima mi je ravno javil naj pridem v lokalno gostilno ker se mu je rodila hčerka :slap: e tak poceni pa me nebo nategnil :nono: :grim :grim :grim no grem pa vseeno preverit v tisto gostilno zdaj, je super lep sonček za kako pivo, pol pa še eno kawo stisnem do konca pa bo sploh super konec tedna :grim :yea1: :yea2: :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se