Gregs Objavljeno April 8, 2005 Opozori Objavljeno April 8, 2005 115 km... od tega precej po ovinkih... na koljeno... bi rekla Zana... brez gledalcev... :P :yea2: :yea2: :yea2: Era: 8.april, brez dežja, tebe ni... :hmm: :lol: :naughty: :004 :yea2:
Jurij Objavljeno April 8, 2005 Opozori Objavljeno April 8, 2005 Cel dan pričakovane Pervyeve objave v temi "nova na forumu"... :kva2:
Gregs Objavljeno April 8, 2005 Opozori Objavljeno April 8, 2005 Danes je pa res en krasen dan... še večer se mi je zelo polepšal... in misel na nedeljo... :grim
Robert Objavljeno April 9, 2005 Opozori Objavljeno April 9, 2005 Vesel, ker sem na osmici bil ter 0 napihal, ko so me policaji ustavili :D Pozdrav od Roberta
Ervina Objavljeno April 9, 2005 Opozori Objavljeno April 9, 2005 Čvek in coca-cola v dobri družbi. :D
Alla Objavljeno April 9, 2005 Avtor Opozori Objavljeno April 9, 2005 Čvek in coca-cola v dobri družbi. :D ← :yes: ....še enkrat....hvala za rešilni obisk! :) Aja, pa avto je končno pri mehankarju! Bombniki iz druge svetovne vojne me ne bodo več zasledovali! :OK: :yea2: :worship: Alla :)
Ervina Objavljeno April 9, 2005 Opozori Objavljeno April 9, 2005 Ni problema. Je bila prijeten rešilni obisk. :D Samo, da si se jih rešila. Če bi razlagala naokoli o takšnem zasledovanju, bi te lahko prijazni možje oblekli v pulover s predolgimi rokavi. :P .)
Kruse Objavljeno April 9, 2005 Opozori Objavljeno April 9, 2005 Neki se je cudno zacel tale dan <_< Da ni bilo kaj v vodi mogoce :kva2: Alla :angry2: kaj si ga spet srala :P Ves da moras na ogenj olje zlivat, ne pa vode... (pa na lezaje tut) :P Ampak potem mi je pa eno malo, fejst zobato, cisto malo rogato bitje pomagalo, da je rdeca spet sijoca rdeca in crna crna. In cedila sta se med in mleko. :P :slap: A ne, to bo jutri :) Danes olje in ... jagodna marmelada ;) Pa se dobro, da nisem kljucev s seboj vzel. Ko bo ogenj bruhnil, bo kar fino po zveplu zasmrdelo :naughty: Drugic, ko bova sama :whistle: Za konec je pa celo sonce posijalo :worship:
Jurij Objavljeno April 9, 2005 Opozori Objavljeno April 9, 2005 konc šihta... :D sezona se je začela dobro. delam vsak drug vikend in to ravno takrat ko ščije...ko sem frej je pa sončk... :D
Sanda7 Objavljeno April 10, 2005 Opozori Objavljeno April 10, 2005 nedeljsko kosilo :OK: goveja župca,...
Thundercat Objavljeno April 10, 2005 Opozori Objavljeno April 10, 2005 včerajšnji dan z Airsoftom..... :) Saint :worship:
jax Objavljeno April 10, 2005 Opozori Objavljeno April 10, 2005 Glihkar sm z generalke za maturanca pršu... :grrr Danes zvečer bo še veselo :grim
alena_bmw Objavljeno April 10, 2005 Opozori Objavljeno April 10, 2005 odobrene akreditacije za festival.... he he he spet smo prišparali :devil: lp alena p.s. saj delala bom tudi :blush: :eek:
Erik Objavljeno April 10, 2005 Opozori Objavljeno April 10, 2005 uvodna dirka za svetovno prvenstvo :OK:
Nagaya Objavljeno April 10, 2005 Opozori Objavljeno April 10, 2005 (popravljeno) cenim svoj mir :) ..pa eno ultrakul mikico sem dobila v dar...tenks :) pa motoiGP kava in dirka sta bla mega :OK: Popravljeno April 10, 2005. Popravil Nagaya
Kruse Objavljeno April 10, 2005 Opozori Objavljeno April 10, 2005 Sva sla z mulcem na sprehod. Med drugim tudi mimo bajerja. In na bregu sta bila laboda. Mulc je takoj dobil nagajive plamencke v oceh :devil: In je stekel proti njima. En labod se sploh ni obremenjeval z njim in je naprej lezal, drugi je pocasi vstal in dvignil glavo. Ko je mulc videl, da je pernata zver vecja od njega, mu je zacel zastajati korak. Pa je vseeno se naprej rinil proti labodu. Ta je pocasi zacel spuscati glavo, potem pa je v opozorilo savsnil proti njemu. Takrat mu je pa dokoncno srce padlo v hlace in je ze tekel nazaj proti meni. In mi gre se sedaj na smeh, ko se spomnim njegovega prestrasenega obraza in vprasanja: "Oci, oci, kaj je hotu?" :D Kaj je hotu? On nic. Razen miru. In je to tudi pokazal. In ga je tudi dobil. Zaenkrat. In tako stojiva kaksnih 5 metrov stran in gledava, ko mimo naju plane ena kosmata zverina in skoraj zagrabi lezecega laboda. Sedaj je sele postalo zanimivo. Laboda komaj uideta v vodo. Potem pa zacneta besno pihati, mahata s krili po vodi. Bernardinec bi najraje sel za njima, ampak v vodo si ni upal. Mu je ze bilo jasno, da bi najbrz potegnil ta kratko. Kaj takega pa se na televiziji ne vidis vsak dan. :)
Gregs Objavljeno April 10, 2005 Opozori Objavljeno April 10, 2005 ... popoldansko :beer2: v prijetni ženski družbi... :friend2: O:-)
Godfather Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 (popravljeno) Danes me ni osrečilo še nič sem pa še zmeraj vesel zaradi včerajšnje dirke in predvsem zadnjega ovinka !!!! :OK: :worship: :worship: :worship: :OK: Popravljeno April 11, 2005. Popravil Godfather
ajgor the mad dog Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 Včerejšnja Rossijeva zmaga :OK: :OK: :OK:
pirrulz Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 jutro - danes definitivno najlepši del dneva :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se