matic Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 "Mene pa vrat boli, da se komaj premikam........ pa na kurac mi gresta dve moji sodelavki......... pa definitivno ljudje niso več to, kar so bili........" (misel BY PUPA). Zanimiv tale KU*AC od PUPE ? :wub:
Špilferderber Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 jutro - danes definitivno najlepši del dneva :OK: ← si namakal?! :devil:
klimbra Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 "Mene pa vrat boli, da se komaj premikam........ pa na kurac mi gresta dve moji sodelavki......... pa definitivno ljudje niso več to, kar so bili........" (misel BY PUPA). Zanimiv tale KU*AC od PUPE ? :wub: ← Predvidevam,da je majhen......drugače si ne znam razlagati,da ga je zapisala z malimi črkami!!!! :hmm: :hmm:
pirrulz Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 si namakal?! :devil: ← :grim jezik v neskafe :lol1: si pa blizu, blizuuuuu bil, stari :OK: (za ene par ur si se zmotil :ninja: )
Špilferderber Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 :grim jezik v neskafe :lol1: si pa blizu, blizuuuuu bil, stari :OK: (za ene par ur si se zmotil :ninja: ) ← a čez par ur boš spet nescafe pil, al kaj?! :lol1:
wind Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 :grim jezik v neskafe :lol1: si pa blizu, blizuuuuu bil, stari :OK: (za ene par ur si se zmotil :ninja: ) ← In kako je bilo? :lol1:
pupa Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 Predvidevam,da je majhen......drugače si ne znam razlagati,da ga je zapisala z malimi črkami!!!! :hmm: :hmm: ← samo v velikosti ščegetavčka - tvoje predvidevanje je precej pravilno :lol1: Pirrulz.... jaz se ne bi hvalila, da si ponoči tiča namakal v lastno scanje, ker si spustil :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
pirrulz Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 Pirrulz.... jaz se ne bi hvalila, da si ponoči tiča namakal v lastno scanje, ker si spustil :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ← jaz ne ščijem neskafe, jaz ščijem union :oops: :ninja: eh saj ne,šalim se, šalim.... jaz sploh ne ščijem, ampak lulam :lol:
pupa Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 jaz ne ščijem neskafe, jaz ščijem union :oops: :ninja: eh saj ne,šalim se, šalim.... jaz sploh ne ščijem, ampak lulam :lol: ← hmmmmmmmm ne vem ne vem :hmm: jst bom pa danes novo posteljo dobila - jupiiiiii :OK: :OK: :OK: :OK:
bubamara Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 jst bom pa danes novo posteljo dobila - jupiiiiii :OK: :OK: :OK: :OK: ← a to je zdej vabilo :naughty: ehhhhh...kr tko.... :whistle: :yea1:
matic Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 jst bom pa danes novo posteljo dobila - jupiiiiii :OK: :OK: :OK: :OK: ← A sedaj pa javno zbiraš kandidate ??? :xx:
bubamara Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 aja...puzabla.... :kva2: :kva2: ....noseči smo.....kok fajn.... :kva2: :kva2:
Einherjar Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 aja...puzabla.... :kva2: :kva2: ....noseči smo.....kok fajn.... :kva2: :kva2: ← Kaj pa nosis?
pirrulz Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 aja...puzabla.... :kva2: :kva2: ....noseči smo.....kok fajn.... :kva2: :kva2: ← Kaj?!? Kako "smo"? Jaz že nisem. :grrr Res mam sicer čudn občutek v trebuščku, ampak to je zato, ker sem lačen. Durgač pa čestitke vsem vam, ki ste. :lol:
pupa Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 A sedaj pa javno zbiraš kandidate ??? :xx: ← javno pa že ne....... .samo preko PM-ov :lol: :lol1: :naughty:
wind Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 hmmmmmmmm ne vem ne vem :hmm: jst bom pa danes novo posteljo dobila - jupiiiiii :OK: :OK: :OK: :OK: ← Je treba stestirat, a?
SiR Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 hvala, ker ste se odpravili nabijat v katero drugo temo ... :afro1:
Špilferderber Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 aja...puzabla.... :kva2: :kva2: ....noseči smo.....kok fajn.... :kva2: :kva2: ← bubas maras junioris? kongratulacije :OK:
Špilferderber Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 včeraj mi je uspel prvi tek po nesrečnem zvinu gležnja... :OK: ← včeraj drugi pogleženjski IX kilometrski.. back to normal.. (in trkam po lesu in odganjam zle duhove, ki smo jih gledali v Misery)
bubamara Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 bubas maras junioris? kongratulacije :OK: ← :blush: hvala ampak bubas maras bo sam tetka ...zaenkrat sem s tem zadovoljna.... :kva2: :kva2:
Špilferderber Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 :eek: pravkar sedem bemflic v mimohodu.. vsi plavi, vsi beli, vsi cacyjeve kategorije :eek:
Špilferderber Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 :blush: hvala ampak bubas maras bo sam tetka ...zaenkrat sem s tem zadovoljna.... :kva2: :kva2: ← bubas maras sestrus/bratus junioris? ni važno, za mušter in trening pa bo.. a bo motorist/ka?
SHARKi Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 aja...puzabla.... :kva2: :kva2: ....noseči smo.....kok fajn.... :kva2: :kva2: ← ma u 3PM,...pa kok je to možno,.....sej sva čuvala :( :(
Kruse Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 javno pa že ne....... .samo preko PM-ov :lol: :lol1: :naughty: Ne bit tko skromna, no :friend1: Ves, da se bo vsul plaz PMjev....Pa ja ne bos casa zapravljala s prebiranjem smeti... Dej objavi datum, kdaj bos imela avdicijo ;) Bos takoj sprobala, kaj ti lahko kandidati nudijo. Potem pa tako kot cesar v amfiteatru: :OK: al pa :BUA:
bubamara Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 ma u 3PM,...pa kok je to možno,.....sej sva čuvala :( :( ← :blush: ehhhhhh...no...sej veš....enmu je ratal očitno.... :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se