Alla Objavljeno April 11, 2005 Avtor Opozori Objavljeno April 11, 2005 :topic: :topic: :topic: :topic:
Kruse Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 Ne ti zdej klele s temi :angry: pa enmi tablami.... Mi se tuki smejimo :D , ti pa pejt rozce sadit, psa sprehajat, al pa bruhat.. :devil: :)
gebre Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 TO! B) Al pa s tičem okol ušes. To pali! :kva2: ← Z mehkim tičem, da ji bo jasno, koliko ti pomeni. B) ← Zgornja komentarja :yea1: :lol1: :yea2: :worship: +en dober komad, ki se bo glahkar v drugo zavrtil :kva2:
Rude Boy Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 Fredy Miler: "Kdor ne mara moje glasbe, se lahko obrne za 360 stopinj in gre stran !!! " :OK:
pupa Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 Ne bit tko skromna, no :friend1: Ves, da se bo vsul plaz PMjev....Pa ja ne bos casa zapravljala s prebiranjem smeti... Dej objavi datum, kdaj bos imela avdicijo ;) Bos takoj sprobala, kaj ti lahko kandidati nudijo. Potem pa tako kot cesar v amfiteatru: :OK: al pa :BUA: ← Hahaha... zdej si pa me nasmejal, ja!!!! :OK: :OK: :OK: :OK:
pirrulz Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 Hahaha... zdej si pa me nasmejal, ja!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: ← čakaj, da preštejem: ena, dva tri, štiri.Torej si jih že štiri sprobala in vsem dala :OK: . Lepo ti gre, Pupa, ni kaj.
pupa Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 čakaj, da preštejem: ena, dva tri, štiri.Torej si jih že štiri sprobala in vsem dala :OK: . Lepo ti gre, Pupa, ni kaj. ← Ja ok......... saj lahko poveš, da si bil prvi noooo :lol1: :lol1: :lol1: ne bom jezna :devil: .)
Erik Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 noročil štiri mini carbon smernike :OK:
SiR Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 Ja ok......... saj lahko poveš, da si bil prvi noooo :lol1: :lol1: :lol1: ne bom jezna :devil: .) ← tudi stoprvi je prvi (nad stotko) :P
pupa Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 Sym.. sorry........ ne moreš biti vedno in povsod prvi..... saj razumem, da si zdej mal žalosten :friend1: :004 .)
Nagaya Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 hecno kako se vsakic ko napisem kaj v bruhalnik najdejo vsaj trije ki so smrtno prepričeni da je moja jeza namenjena njim in izkljucno njim.... :glare: koliko ljudi je prepricanih da mam razlog da sem jezna na njih in koliko jih je prepricanih da se moj svet vrti izkljucno in samo okoli njih.... :slap: ...hmm..... :doze: in s kakšnimi izbruhi uzaljenost se je treba potem ukvarjat zgolj zato ker :doze: ....jah....no :doze: ...eni so vsaj tolk da vprasajo :doze: ...drugi pa sam surlo stegnejo... :slap: .... :(
Gregs Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 Nagaya, in kaj je tukaj nasmeh?! :blush: Sami žalostni in jezni smeški... ;)
Thundercat Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 Agencija za razločitev...Oba Tiča sta zakon... :)
bubamara Objavljeno April 12, 2005 Opozori Objavljeno April 12, 2005 bencin se je podražil....hi hi hi.... :P :oops:
Špilferderber Objavljeno April 12, 2005 Opozori Objavljeno April 12, 2005 bencin se je podražil....hi hi hi.... :P :oops: ← a si na Petrolu zaposlena?!
SHARKi Objavljeno April 12, 2005 Opozori Objavljeno April 12, 2005 bencin se je podražil....hi hi hi.... :P :oops: ← ej, ni straha,....dokler tko lepo plačo dvigujejo me sploh ne boli glava zarad tega :grim :grim :grim :grim
bubamara Objavljeno April 12, 2005 Opozori Objavljeno April 12, 2005 a si na Petrolu zaposlena?! ← ne.... :grrr ....ampak mam TDI... :grim ....in sem mal zlobna.... :devil: hi hi hi..... :whistle: :P
pupa Objavljeno April 12, 2005 Opozori Objavljeno April 12, 2005 Prvo noč spala na novi postelji in sem dobro spala :OK: :OK: :OK: mah.... jo bomo še malo testirali............. tako in drugače.......... :blush:
Thundercat Objavljeno April 12, 2005 Opozori Objavljeno April 12, 2005 ne.... :grrr ....ampak mam TDI... :grim ....in sem mal zlobna.... :devil: hi hi hi..... :whistle: :P ← čaki še dva tedno...se boš kmalu jokala :grim nasmeh: prevoz v Lj..... :)
Nagaya Objavljeno April 12, 2005 Opozori Objavljeno April 12, 2005 Nagaya, in kaj je tukaj nasmeh?! :blush: Sami žalostni in jezni smeški... ;) ← post se začne s:" hecno je..." O:-)
matic Objavljeno April 12, 2005 Opozori Objavljeno April 12, 2005 Prvo noč spala na novi postelji in sem dobro spala :OK: :OK: :OK: mah.... jo bomo še malo testirali............. tako in drugače.......... :blush: ← Ja PUPA, res lepo, da z nami deliš svojo neizmerno srečo. Ampak tudi mi smo že nekajkrat zamenjali posteljo, pa ni vesolna Slovenija vedela o naši neizmerni sreči. Izgleda tako, kot, da bi vsi ostali spali na žebljih. :slap: No, važno je, da si zadovoljna in zadovoljena, ostalo je nepomembno. :friend2:
Špilferderber Objavljeno April 12, 2005 Opozori Objavljeno April 12, 2005 Ja PUPA, res lepo, da z nami deliš svojo neizmerno srečo. Ampak tudi mi smo že nekajkrat zamenjali posteljo, pa ni vesolna Slovenija vedela o naši neizmerni sreči. Izgleda tako, kot, da bi vsi ostali spali na žebljih. :slap: No, važno je, da si zadovoljna in zadovoljena, ostalo je nepomembno. :friend2: ← kaj je, matic? si slabo spal?
matic Objavljeno April 12, 2005 Opozori Objavljeno April 12, 2005 (popravljeno) Ne, samo lepo je videti človeka, ki se pohvali s kakovostjo svoj postelje in neizmernim užitkom ležanja v njej in testiranje le-te. Popravljeno April 12, 2005. Popravil matic
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se