bLuZoNdEr Objavljeno Maj 10, 2005 Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 jutri grem na Internavtiko :D , mrbit pa kako bogato ujagam :lol1: Poročilo sledi... :yea1:
Tepko Objavljeno Maj 10, 2005 Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 Misel da jutri dobim lubija iz servisa :wub: :OK: :yea1: :yea2:
GhostRR Objavljeno Maj 11, 2005 Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 Tale slika :D ... prvo mislim da navidez poznam... drugo ne... tretjo bom pa imel (enkrat :doze: )!
Alla Objavljeno Maj 11, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 Vse boli.... :010 (pa nisem mazohist) :yea1: Alla :D
Špilferderber Objavljeno Maj 11, 2005 Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 koncno prenehalo deževat :) ← da boš lahko končno spet "normalno" oblečen in ne v civilu, a?! :devil:
Špilferderber Objavljeno Maj 11, 2005 Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 danes me že celo jutro osrečuje dvojni the very best of europe.. švedske trajne so še vedno zakon!
Zok Objavljeno Maj 11, 2005 Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 mali! ne izzivaj! :angry2: sem bral, ja, da si kraberške ovinke ravnal, milo mater! nasvet: ne po pameti, po cesti! ← nism js vozu. js bi prsu ven brez vitle. :P Tale slika :D ... prvo mislim da navidez poznam... drugo ne... tretjo bom pa imel (enkrat :doze: )! ← bah, ce neb mel zene, bi hotu met vse tri. B) nasmeh? par esemesov, pa soncek, pa ni me katapultiral ko mi je vciri (SPET!!) motor zablokiru (raj ne povem kje pa pr kaki hitrosti:P), pa popoldne bom spet tamalo vidu... :wub: :D
maXXXimum Objavljeno Maj 11, 2005 Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 Klic odvetnika - dobre novice :yea2: Zgleda se bo moja letosnja sezona pocasi zacela :kva2:
Perla Objavljeno Maj 11, 2005 Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 (popravljeno) sooooooonceeeeeee :OK: + danes Ducatisti :yea2: + prihaja Grobnik :yea1: Σ happy, happy :D p.s.: jaja, če bo pa še stric mojster povedal, da mi je rešil akumulator, bo pa to fantastičen dan! :grim Popravljeno Maj 11, 2005. Popravil Perla
SiR Objavljeno Maj 11, 2005 Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 of, če bi jst dons moje nasmehe vse tuki popisal ... bi bla ena dva pa res velika :P
klimbra Objavljeno Maj 11, 2005 Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 ... ← Blizu .) :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Zok Objavljeno Maj 11, 2005 Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 me spominja na eno mamino sodelavko. :D :D :D
SHARKi Objavljeno Maj 11, 2005 Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 men se je pa zdele orng nasmejalo,.....biznis meseca :OK: :OK: ...meseca :hmm: :hmm: ....ne, ne,...biznis leta :OK: :OK: :OK: :grim :grim :grim :grim
klimbra Objavljeno Maj 12, 2005 Opozori Objavljeno Maj 12, 2005 Risi :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Kok lepo je videt "Jodlarje" ponižne, ponižane, sesute, povožene.......
pirrulz Objavljeno Maj 12, 2005 Opozori Objavljeno Maj 12, 2005 Risi :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Kok lepo je videt "Jodlarje" ponižne, ponižane, sesute, povožene....... ← o ja, o ja, o ja, o ja!!!! :OK: :yea2: RISpekt. :yea2: :yea2: klap klap klap aplavdiram. :OK: :OK: :OK:
Pervy Objavljeno Maj 12, 2005 Opozori Objavljeno Maj 12, 2005 (popravljeno) jeeee konec nori delovnih 14 dni :yea2: :yea1: , končno malo za zadihat, pa del za motor dvignit hitro pošraufat, pa lubico osedlat in malo vruuuummmm brummmmm novim dogodivščinam nasproti :grim :yea2: mam občutek da bo to še en lep vikend - starting today .) :whistle: :wub: I'M FREEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (no do drugega tedna samo, ampak.....) PS: a ni nobenega smeškota, ki bi simboliziral totalni moto-alko-grupni seks razvrat :hmm: :devil: :grim :yea1: B) Popravljeno Maj 12, 2005. Popravil PERVY
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se