Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

končno priklopli kabelski internet :OK:

Objavljeno
Troo!

wow, jst bi tud :devil:

Objavljeno

uf, spet en haufn nasmehov :)

Objavljeno
drvo babje :alien1:

:P za uporabit :grim

Objavljeno

da sm ratu MS mojster!! :slap: :lol1: :lol1: :lol1: po dveh letih..uhhh :lol1:

Objavljeno

Danes zvedela novico, da bom dobila novega bratranca ali sestrično ... :OK: :yea1:

:wub:

Objavljeno

:D za včeraj...ko si je sošolka v koloseju stresla celo pest kokic za majčko (po nesreči :lol: ) :D , ene dve (kokici :rolleyes: ) pa je našla še za modrčkom :kva2: :grim :yea1:

Objavljeno
Danes zvedela novico, da bom dobila novega bratranca ali sestrično ...  :OK:  :yea1:

:wub:

:OK: H3h3h3, men se je tud zgodilo podobno, le da jaz pričakujem novega nečaka oziroma nečakinjo :D

Objavljeno

včasih zveš stvari ki so :eek: :blink: :hmm: in predvsem :slap: ampak te pa nasmejejo za nekaj časa :lol1: . od četrtka do danes je blo :OK: :grim zdaj pa krepko utrujen morem delat ampak vseeno :grim :P - po takem vikendu ti nič ne more nasmeha vzet :yea1:

Objavljeno

Po dolgem cajtu sem bil deležen lepega zapeljujočega nasmeška ene pupike :wub: :wub: :wub: ...

Objavljeno

Ehh ... sj ni problem burnoutov itd ... ampak ... tkole na 1 dan stari predelavi ... 1500 ccm of pure power ... hja, bilo mi je v čast smoditi tvojo gumo, V-max :) you're welcome, baby ;)

:afro1:

post-467-1116180428_thumb.jpg

Objavljeno

ženske - bemti so to ena smešna bitja :grim :lol1:

no ja ne moreš jih razumet ampak seksat pa tudi ne brez njih :devil:

Objavljeno

Porival u garaži...med službenim cajtom... gdč Suzuki Cary je rabla mal energije... :kva2:

Objavljeno

predvcerajsnjem, vceraj, danes, jutri... ...vedno izvabi nasmeh na moj obraz... ...tisti iskren nasmeh... ...taki mjaukec je... :wub: :blush:

Objavljeno

hudo frajersko a ne .)

post-368-1116228061_thumb.jpg

Objavljeno
hudo frajersko a ne  .)

Hja, ni kej. Ene se znajo nastavt! .) :OK: :D

Fotoaparatu, da ne bo hude krvi!

:D by HHV

Objavljeno

Lep je dan ............................ :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!