Nagaya Objavljeno April 20, 2004 Opozori Objavljeno April 20, 2004 prva uporaba kartice za vrata B) :kva2: :kva2: ..krst even :kva2:
Thundercat Objavljeno April 20, 2004 Opozori Objavljeno April 20, 2004 fifty ma nov motor...... :yea2:
Manu Objavljeno April 20, 2004 Opozori Objavljeno April 20, 2004 fifty ma nov motor...... :yea2: Nima fifty nov motor! :angry: Fifty in Manuela imata nov motor! :) :wub: :wub: :wub: Moj današnji nasmeh : Včeraj sem ga božala v TC-ju, v četrtek ga bom pa že v najini garaži. :) :004 :OK: :OK: :004 :yea2: Vesela sem! :kva2: :kva2: :kva2:
CrashOver Objavljeno April 20, 2004 Opozori Objavljeno April 20, 2004 :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: Ice Age - bonus material :) hehehehehehehe..... pa še kaj bi se najdlo ;) :wub: LP -matej
Sanda7 Objavljeno April 20, 2004 Opozori Objavljeno April 20, 2004 Še vedno ga mam na obrazu :D MOTOR
Nagaya Objavljeno April 20, 2004 Opozori Objavljeno April 20, 2004 cagiva brutale.-..hehe ups :blink: :wacko: :grrr :grrr
Gregs Objavljeno April 20, 2004 Opozori Objavljeno April 20, 2004 Meni je pa danes najprej rahlo kisel nasmešek na usta prinesel moj zavarovalni agent, nato sem bil malo bolj nasmejan, ko mi je AMZS od-deponiral tablico, nato pa sem bil fejst nasmejan, ko sem tablico montiral... pa čeprav se nisem danes peljal... sem takooooooooooo vesel za nekoga drugega. :yea2: Super nasmeh imam na ustih... :D
HHV Objavljeno April 21, 2004 Opozori Objavljeno April 21, 2004 Meni je pa danes najprej rahlo kisel nasmešek na usta prinesel moj zavarovalni agent, nato sem bil malo bolj nasmejan, ko mi je AMZS od-deponiral tablico, nato pa sem bil fejst nasmejan, ko sem tablico montiral... pa čeprav se nisem danes peljal... sem takooooooooooo vesel za nekoga drugega. :yea2: Super nasmeh imam na ustih... :D In ta drugi se je lepo počasi v korduri napravljen peljal mimo mojega doma. Mi je tudi nasmešek izvabil, ko sem si mislil, lej ga Gregsi je dal enemu svojega Zmajčka za peljat. Da nisi bil ti sem vedel takoj. :hmm: Le zakaj? :D :?
nts Objavljeno April 21, 2004 Opozori Objavljeno April 21, 2004 Da končno sije sonček (čeprav bo samo par dni med nami, potem bo spet dež :cry: )
ajgor the mad dog Objavljeno April 21, 2004 Opozori Objavljeno April 21, 2004 Obvestilo NLB o stanju na TR... :naughty: :naughty:
Manu Objavljeno April 21, 2004 Opozori Objavljeno April 21, 2004 No kdo zdej koga zajebavle.... Hropci mene. :) Ampak izključno zarad tega, ker me imate radi. :wub: :004 In to je danes razlog za moj nasmeh - tak: :D
Thundercat Objavljeno April 21, 2004 Opozori Objavljeno April 21, 2004 hm...kaj že...mmm--jaaa...noo......vreme!
Manu Objavljeno April 21, 2004 Opozori Objavljeno April 21, 2004 Misel na jutri. :) In na danes seveda tudi. :) Sonce je. :) In vlažna siva deprasta sluz je izginila. :notworthy:
Zok Objavljeno April 21, 2004 Opozori Objavljeno April 21, 2004 (popravljeno) ...klic na avtotriglav... :naughty: Popravljeno April 21, 2004. Popravil Zok
Zok Objavljeno April 21, 2004 Opozori Objavljeno April 21, 2004 ORIGINALEN, KROMIRAN BATNI OBROCEK V MOJIH ROKAH!!!! :D :D :D
Teya Objavljeno April 21, 2004 Opozori Objavljeno April 21, 2004 Hja, samo koga neki? Da bi bila Teya, se mi tud ne zdi. Ali pač? Takale radovednost in nesigurnost je tudi neki za nasmejat, a ne de? (FerbecPress) Read my smiles... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D p.s.: Sam povej mi zakaj ne bi mogla bit jaz??? Sem bla prepočasna? Čez par tisoč km bo ziher boljše!!! :P p.p.s.: Pa še en VELIKI :D za danes!!!!!!!!!!!
Pravokotar Objavljeno April 22, 2004 Opozori Objavljeno April 22, 2004 Spomini na študijska leta... :) Z mojo, tedaj bodočo, zdaj ex soprogo sva hodila v isti letnik istega faxa. Vendar po nekem čudnem naključju skoraj nikoli v iste predavalnice. Moja predavanja so bila namreč bolj "terenska". Najina skupna povprečna ocena je bila nekaj čez 8. Njena povprečna je bila čista desetka. Svoje nisem utegnil nikoli izračunati, ker sem imel preveč važnejšega dela. Se mi pa megleno dozdeva, da sem enkrat celo fasal desetko. Pri marxizmu. Danes mi to blazno koristi. :D
nts Objavljeno April 22, 2004 Opozori Objavljeno April 22, 2004 Moj nasmeh..... - da me je včeraj TC z motorjem prišel iskati v Ljubljano, da me je peljal na tromostovje in nato domov..... - ker spet sije sonce, - ker je že četrtek, - ker greva jutri z :wub: skupaj v LJ in potem bova brezskrbno uživala v vikendu..... :D
Manu Objavljeno April 22, 2004 Opozori Objavljeno April 22, 2004 Moj današnji nasmeh : :D :D :D :010 :yea1: :smoke:
Biba Objavljeno April 22, 2004 Opozori Objavljeno April 22, 2004 Nasmeh mi dela včerajšnji večer v Izoli ...
fifty Objavljeno April 22, 2004 Opozori Objavljeno April 22, 2004 (popravljeno) Zmagoviti trio: fifty&manu&Yamaha xjr 1300 :kva2: :kva2: :kva2: PS: ČRNA Popravljeno April 22, 2004. Popravil fifty
Manu Objavljeno April 22, 2004 Opozori Objavljeno April 22, 2004 Naj mi bo danes oproščeno, ker se bom že tretjič nasmehnila : :D :D :D p.s. Pa ne me pobrisat. :huh:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se