bubamara Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 ata smrk has left the building :yea2: :D
Kruse Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 Mi je pri Jagodi belanco zmetal, pri Triglavu nisem opazil policajev, dokler nisem bil zraven njih, v Twinu sem jih pa dobil po riti.... :) No potem mi je pa se sok prinesla :blush: Marelcni.... :P Za konec mi je pa se motor opralo :OK: Pa vceraj bicikel :OK: Bom moral prasek zacet nosit s seboj.... da malo izkoristim..... :devil: Aja, pa stevec na biciklu mi je crknil. Hehe, se zgleduje po tistem na motorju.... No ja, se par dni mu dam da se posusi, ce ne ga pa vrzem stran. Čip elektronik dzžank :slap: :smoke:
Einherjar Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 Aja, pa stevec na biciklu mi je crknil. Hehe, se zgleduje po tistem na motorju.... No ja, se par dni mu dam da se posusi, ce ne ga pa vrzem stran. Čip elektronik dzžank :slap: :smoke: ← Kaj pa rabis hitrostometer - dol z njim pa samo obratomer gor :)
Nagaya Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 (popravljeno) moj sendivč ma pa dons duplo filo not :blink: jah :doze: ....dobr a ne :) Popravljeno Maj 19, 2005. Popravil Nagaya
pirrulz Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 moj sendivč ma pa dons duplo filo not :blink: jah :doze: ....dobr a ne :) ← odvisno od file. :grim četrtek - mali petek :OK:
klimbra Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 moj sendivč ma pa dons duplo filo not :blink: jah :doze: ....dobr a ne :) ← Odvisno...kdo ga je filal :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :blush:
Nagaya Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 Ampak ta sad povprečnosti ne bere tegale foruma, a ne da ne :devil: ← :grim :grim :grim ....heheheh :D ...... itak ena velemestna pička, kot so večina vse v večjih mestih oh in sploh high dame, u resnici pa blond da ni zares. In takih ni malo. Al lepota al pa pamet. Oboje ne gre... :grim :grim :grim ..ma ja....maš res.....res ne gre.... :grim :grim :grrr ..... tzar glupko :004 Odvisno...kdo ga je filal :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :blush: ← tuna press :angry2: ...
Ice Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 YESSSSSSSSSS............... KONCNO!!!! :grim mi je ratal odkrit kaj tako frdamano in penetrantno piiiiiiiiiiiiiiska in cviiiiiiiiiiiiilllllliiiiiiiiiiiiiiiiii v carunalniku. :slap: vsaketolikospucajfilterventilatorjagraficnekarticepress
Ice Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 nasmeh #2 gnes: kosilo je na mizi. :yea1: dober tek. :P
kOdEbLuE Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 nebo ki se je zjutraj prikazalo izza oblakov, upam da v bližnji prihodnosti malo manj sramežljivo
Kruse Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 Kaj pa rabis hitrostometer - dol z njim pa samo obratomer gor :) Na motorju itaq samo obratomer dela.... spet, oz. zaenkrat se :P Tistega z bicikla sem pa mislil gor dat, ker bi kilometerstevc rabil....no, meterstevc, v bistvu ;) Hja, bom pa kar "od oka" :photo: Hehe, Primorska vabi.... :slap: Danes sem pa zrel za psihijatrijo.... :whistle:
Manu Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 Pirrulzove rime na modro frankinjo&stuff. :D BTW : :OK:
Alla Objavljeno Maj 19, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 He, he, he......zgleda, da bo danes še vroče! :kva2: :lol1: Alla :evilgrin:
chris Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 sladoled v dobri družbi :OK: :yea1: :yea2:
jose Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 danes so mi končno priklopili ADSL :yea1:
stigmata Objavljeno Maj 20, 2005 Opozori Objavljeno Maj 20, 2005 SONCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :OK: sonce, :010 sonce, :010 sonce, sonce:010 , sonce :010
SiR Objavljeno Maj 20, 2005 Opozori Objavljeno Maj 20, 2005 hehe ... refreshing "kata... na terasi ... pred spanjem ... svašta ... I can still do it :) Nismo još zarđali :OK: PS: With a little help from my friend ;-)
Einherjar Objavljeno Maj 20, 2005 Opozori Objavljeno Maj 20, 2005 hehe ... refreshing "kata... na terasi ... pred spanjem ... svašta ... I can still do it :) Nismo još zarđali :OK: PS: With a little help from my friend ;-) ← eh - shotokan crap :)
Pervy Objavljeno Maj 20, 2005 Opozori Objavljeno Maj 20, 2005 ma nevem kaj mi je danes - gužvo mam, malo sem spal, malo mam suho grlo od piva včeraj, tuna sendvič ni bil nič posebnega, po malci - če bom uspel končat vse grem v Muro po neke srajce in obleke, pa pol še službeno na en sprejem, nimam časa za motor , jutri morem ob 7.00 vstat in cel dan delat na terenu,........skratka vse se kvalificira za totalno kurčev dan...................... MENI PA SE TAK SMEJI IN SEM TAK NERAZUMLJIVO HAPPY, DA MI NI JASNO - UBIJAM SE Z TEČNIM DELOM IN SI ZRAVEN NABIJAM MUZIKO PA MAM FEELING KO DA BI BIL V NEKEM BARU NA PLAŽI LEPO Z PIVCEM V ROKI NA DOPUSTU. :OK: :P :grim :whistle: :yea1: :grim :afro1: :OK: B) :yea2:
Manu Objavljeno Maj 20, 2005 Opozori Objavljeno Maj 20, 2005 MENI PA SE TAK SMEJI IN SEM TAK NERAZUMLJIVO HAPPY, DA MI NI JASNO - UBIJAM SE Z TEČNIM DELOM IN SI ZRAVEN NABIJAM MUZIKO PA MAM FEELING KO DA BI BIL V NEKEM BARU NA PLAŽI LEPO Z PIVCEM V ROKI NA DOPUSTU. :OK: :P :grim :whistle: :yea1: :grim :afro1: :OK: B) :yea2: ← Nedvomno gre za akuten primer dehidracije - fatamorgana kot posledica le te. :yes: Nemudoma obišči najbližnjo ambulanto, da ti predpišejo recept za laško. :) Al pa ga zahtevaj brez recepta. :yea2: Moj (trenutni) nasmeh : :whistle:
vragica Objavljeno Maj 20, 2005 Opozori Objavljeno Maj 20, 2005 (popravljeno) :eek: ... men pa klele v centru Lj. že cel dan neki piska v ušesih... :huh: :yea2: :yea2: :yea2: Popravljeno Maj 20, 2005. Popravil vragica
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se