Godfather Objavljeno Maj 20, 2005 Opozori Objavljeno Maj 20, 2005 :eek: ... men pa klele v centru Lj. že cel dan neki piska v ušesih... :huh: :yea2: :yea2: :yea2: ← CECA vadi za današnji koncert :lol1: :lol1: :lol1:
Gregs Objavljeno Maj 20, 2005 Opozori Objavljeno Maj 20, 2005 LJ-Kalce-NG-(delo)-(pijača)-Col-Godovič-Vrhnika-Horjul-LJ :D (a ni lepo, če dobiš plačano, da se voziš z motorjem?! :OK: )
alena_bmw Objavljeno Maj 21, 2005 Opozori Objavljeno Maj 21, 2005 obžujem dneve ko štartaš ob 7ih na šiht in prideš domov ob 4ih ponoči... :OK: :yea1: :yea2: p.s. pa po dveh in pol urah spanja sem vseeno danes mega volje in nabita z energijo... :D zdaj pa se obeta zanimiv vikend in teden in vikend... šola v naravi... primorska here I come!!! :yea2: :yea1: lp alena
gebre Objavljeno Maj 21, 2005 Opozori Objavljeno Maj 21, 2005 :eek: ... men pa klele v centru Lj. že cel dan neki piska v ušesih... :huh: :yea2: :yea2: :yea2: ← Meni je dva dni vkup piskalo :kva2: :yea2: .
Kruse Objavljeno Maj 21, 2005 Opozori Objavljeno Maj 21, 2005 Mi je uspelo sestro prepricati, da bi imeli cik pavzo na Kozini O:-) Pa po cistem nakljucju sem imel celado v prtljazniku :whistle: Hehe, V11 :devil: Ceprav....z belanco zna tudi moj opletat. Ampak potegne pa ne tako :rolleyes: So pa zato v Portorozu plaze dokaj polne. Poletje je ze tu :naughty: No, skoraj... <_<
SHARKi Objavljeno Maj 21, 2005 Opozori Objavljeno Maj 21, 2005 :grim :grim :grim :grim in še enkrat :grim :grim :grim prekrasen dan na motorju v dobri družbi :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: nepozabno
moto rider Objavljeno Maj 22, 2005 Opozori Objavljeno Maj 22, 2005 Veter v laseh. :) ////////// ...pa revma v kosteh!
jax Objavljeno Maj 22, 2005 Opozori Objavljeno Maj 22, 2005 Meni je dva dni vkup piskalo :kva2: :yea2: . ← Hehe, pridni smo bili ja :devil: :yea2: Meni je piščalka zvečer kar razpadla :grrr
Kruse Objavljeno Maj 22, 2005 Opozori Objavljeno Maj 22, 2005 Men je pa koncno neki ratal... :grrr Al pa tut ne.... :grim Pa zakaj vse izpade drugace kakor je misljeno :? Mogoce bi pa moral se malo v bruhalnico it pogledat :( U, lej... ze dela... :D
chris Objavljeno Maj 22, 2005 Opozori Objavljeno Maj 22, 2005 Preživela krasno nedeljo :D In z nasmehom v nove zmage... :kva2: :OK:
Gregs Objavljeno Maj 22, 2005 Opozori Objavljeno Maj 22, 2005 Ovinki... :worship: Me tako zapestja in ramena bolijo, ampak meni se pa smejiiiiiii.... :D
Rock-46 Objavljeno Maj 23, 2005 Opozori Objavljeno Maj 23, 2005 Ovinki... :worship: Me tako zapestja in ramena bolijo, ampak meni se pa smejiiiiiii.... :D ← Kako mi je to nekam znano... Sej sm te vecerej na ridah vidu :D LP;Rock
Zok Objavljeno Maj 23, 2005 Opozori Objavljeno Maj 23, 2005 huuuuh, v cetrtek najprej cjele pa pupa pa en biiiig fuqin koma party, v petek 8 ur parka, v soboto dva rojstna dneva... :wacko: ...gotta go :SS ...v pondelk pa par ur pupe spet... :devil:
chris Objavljeno Maj 23, 2005 Opozori Objavljeno Maj 23, 2005 pomlad, sonček, prijazne besede za dober začetek dneva :OK: :wub:
Špilferderber Objavljeno Maj 23, 2005 Opozori Objavljeno Maj 23, 2005 poletna garderoba v lokalu pod mojim oknom :yea2: ← and again and again and again... :grim pa še napoved za cel teden je odlična.. :)
Kruse Objavljeno Maj 23, 2005 Opozori Objavljeno Maj 23, 2005 :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: Cisto prav sem imel. Ratal mi je..... :OK: :OK: :OK: Jest sem pa hotel frgazerje it razkopavat. Bebo....Valjda, da ni hotel nikamor it, ce sem pa napisal, da slabo potegne. Sedaj je pa uzaljen. Samo to mi se ni jasno, kako je izvedel, da se je moja rit prevazala s Scuro. :hmm: Pa saj to ni nic taksnega? S cim naj ga pa primerjam, ce ne z njo? Aja, mogoce je pa on? V11? Ej, kdo me je zaspecal? :angry2: Jaszt mu ziher nisem povedal. Pa nobenega poznanega nisva srecala.....Da ni bila celada? Hlace, mogoce..... :blink: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: O fak....na forumu je prebral....1000 posto. Samo kako? Sej v garazi ni interneta....Da nima on kaksne vajrles konekcijo? Veze z ono tam gor? Sit.... spet sm imel prou.... Ni mi ratal.... Ne morem ga pogruntat :( Pametnejsi je od mene ;) Tole ze vidim, da me bo drago kostalo. Ok, povej, ze pisem.... - karter - oljni filter - zajlo za stevc - ketnco - ketnsponar - gume :blink:Kaj si reku? Nove gume? Don't push it.... :angry2: Sej so nove. Pa da potem ne bova vec slajdala po ovinkih? Jok, brate, odpade. Dokler platno ne pogleda ven in tudi kilometra prej ne :angry: Jeeeeeeeee, ponedeljek je :OK: :OK: :OK: :OK: Na banki mi je uspelo zrihtat, registrirat sem ga tudi pozabil....Pa sonce sije, pa slabo mi je od vseh kofetov, pa danes je polna luna, pa deli so ze na poti, pa omakce tudi.... Ma vse bo :smoke:
Nagaya Objavljeno Maj 23, 2005 Opozori Objavljeno Maj 23, 2005 he he zelo blizu ampak sem sveže zaljubljen v eno drugo, družina ista ampak je mlajša sestra, ki sliši na ime 10. jebi ga je bolj šlank "potegne" pa tudi dobro :devil: drugače pa :SS za batarije v budilki, ki crknejo ponoči kaj več pa ni za :SS ker je prav fajn dan - zgleda mi ogromne količine dela ne pridejo več do živega - FUCK IT, I'M A PERVERTED, SEX & ALKO ADDICTED WORKOHOLIC :grim ← :grim :grim :grim :grim :grim B)
Pervy Objavljeno Maj 23, 2005 Opozori Objavljeno Maj 23, 2005 MENI PA SE TAK SMEJI IN SEM TAK NERAZUMLJIVO HAPPY, DA MI NI JASNO - UBIJAM SE Z TEČNIM DELOM IN SI ZRAVEN NABIJAM MUZIKO PA MAM FEELING KO DA BI BIL V NEKEM BARU NA PLAŽI LEPO Z PIVCEM V ROKI NA DOPUSTU. :OK: :P :grim :whistle: :yea1: :grim :afro1: :OK: B) :yea2: ← spet in spet :grim :OK: :yea1: :whistle: B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se