Nata Objavljeno Maj 24, 2005 Opozori Objavljeno Maj 24, 2005 sechs :hmm: kann nichts mit das machen :? sekt im natur mogoče? :devil: ← kann kann machen ... nur ein bishen blöd 6 ausprechen und du bekommen ... :grim sekt mit und ohne bubbles ... :lol:
Pervy Objavljeno Maj 24, 2005 Opozori Objavljeno Maj 24, 2005 (popravljeno) sekt mit und ohne bubbles ... :lol: ← :kva2: du perverses sau!!!! :grim :devil: du musst bestraft werden, buck dich sofort du kleines luder!!! :yea1: :P Popravljeno Maj 24, 2005. Popravil PERVY
Ice Objavljeno Maj 24, 2005 Opozori Objavljeno Maj 24, 2005 also zumindest was die sprache bzw. besser die aussprache angeht könnt´ ich euch ja noch viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeel beibringen. :grim und auch 6 mit 45 geht noch, hab ich mir sagen lassen. :P B)
Nata Objavljeno Maj 24, 2005 Opozori Objavljeno Maj 24, 2005 (popravljeno) ja aber natürlich mein Meister ( und ich meine nicht den meister Eder, weil ich kein Pumuckl bin ) ... :P ... aber du must verstehen, das ich und mein lieber freund Pervy lieber perverz und falsch sprechen als richtig und ganz ohne fantasie ... :blush: habe fertig :lol: Popravljeno Maj 24, 2005. Popravil Nata
Ice Objavljeno Maj 24, 2005 Opozori Objavljeno Maj 24, 2005 ....und pervers und richtig negiert sich? :naughty:
lasagna Objavljeno Maj 24, 2005 Opozori Objavljeno Maj 24, 2005 Guten Tag. Smejem se. Pijem tud. Lahko sem bom še dalje vozil po malo kolesih. Very happy.
lasagna Objavljeno Maj 24, 2005 Opozori Objavljeno Maj 24, 2005 Sorchy, sem šel preveriti, če sem v pravi temi. 3 tedne sem se bal, da sem postal gluh na en uh in da ta drobna motnja povzroča totalno dezorientacijo v prostoru. Kar pomeni stranski efekt morebitnega stresanja sopotnice. Sem že Gespanne pregledal, pa slušne aparate. In končno sem se zaupal dohtarci, danes pa že slišim. Muzka na ful, vodka ne štejem in v vomitorium mi ni treba poslovilke napisat. I'm back !!!!!! I ja ponavljam : ful sem heppppiiiii (hupi)
Manu Objavljeno Maj 24, 2005 Opozori Objavljeno Maj 24, 2005 ...danes pa že slišim. Muzka na ful, vodka ne štejem in v vomitorium mi ni treba poslovilke napisat. I'm back !!!!!! ← Omleta :OK: :beer1: :beer2: :friend1: :friend2: :music3: :grupni: :love1: :music1: :photo: :yea2: :smoke: :music2: :music4: :yea1: :grim
Einherjar Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 Danes je DAN MLADOSTI !! :OK: ← A ni bil 20. aprila? Moj nasmeh - lep dan - zvecer pa koncert RUSIMOOOOOOOOOOOOOOOOO
pupa Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 Jaz sem ravnokar dobila potrjen dopust za od 6.6 do 9.6. potem grem pa itak od 9.6. do 12.6. v London....... ah, življenje je lepo ;-)) :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Einherjar Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 :whistle: ← nasvet vsem, ki se bodo blizu Nagaye pojavljali: be afraid, be very afraid....
.T. Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 A ni bil 20. aprila? ← Aha, takrat je bil moj rostni dan. V OŠ me je zaradi datuma rojstnega dne grdo gledala razredničarka - bivša partizanka, ki je bila tik pred penzijo. Ji je šlo v nos, ko sem za moj rojstni dan prinesel slatikiše v šolo in jih med malico razdelil sošolkam in sošolcem, ampak taka je bila navada. Bilo pa je leta 1981. Tadej
SHARKi Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 :) mmm dobra malca,.....zdele pa še mal na motor,....aja pol pa še mal v službo pogledat :lol1: :lol1: :lol1: :yea1:
SiR Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 nasvet vsem, ki se bodo blizu Nagaye pojavljali: be afraid, be very afraid.... ← o hvala za nasvet ... I needed that :alien1: (alien smiling)
stigmata Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 :nono: ← Bil je 25 maja!!!!!!!!!!!!!!! če se še kaj spomnim zato ko se je na ta dan Tito rodil :hmm:
Špilferderber Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 Bil je 25 maja!!!!!!!!!!!!!!! če se še kaj spomnim zato ko se je na ta dan Tito rodil :hmm: ← 20. aprila pa Dolf.. :devil:
marijan Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 nekaj je Barbika govoril da naj bi bil dan mladosti po novem praznik četvork :?
Ervina Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 Bil je 25 maja!!!!!!!!!!!!!!! če se še kaj spomnim zato ko se je na ta dan Tito rodil :hmm: ← Mal :topic: Tito je bil rojen 7. maja 1892. Mislim, da 25. maj (kot rojstni datum) izhaja iz njegovih ''ponarejenih'' dokumentov v času pred 2. svetovno vojno, ko se je kot član KPJ moral skrivati.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se