fifty Objavljeno April 28, 2004 Opozori Objavljeno April 28, 2004 Dobil pošiljko iz zraka. Ptičji drek! No, drekec. Direktno na mojo predvčerajšnjim pobrito in spolirano glavo. :lol1: PS: V bistvu je bila malo bolj gosta rumena kapljica. Od kake navihane siničke. Kaj čmo. Pomlad je tu! :hmm: PS: Še dobro, da noji ne letijo. :P B)
ton Objavljeno April 28, 2004 Opozori Objavljeno April 28, 2004 Kratka prekinitev nekajurnega študiranja in gledanja v "bukve" :D :wacko: Pa še ena 10-ka :D :yea2:
nts Objavljeno April 29, 2004 Opozori Objavljeno April 29, 2004 TC pa zadni dan 22,he zdej si pa že str :naughty: pa je res, ne :lol: :D........ Moj nasmeh.....TC :wub: in njegov rojstni dan
HHV Objavljeno April 29, 2004 Opozori Objavljeno April 29, 2004 No o svojga bližnjega Suzyki dovolj! (Bo treba skrivoma mežikat .) ) Ravnokar izvedel veselo novico, da šefle še cel teden ne bo. Verjetno tudi ostale gnojadi, ki se mi običajno valja po pisarni ne. :D :D :D Life, pa čeprav samo še danes in jutri. :OK: :OK: Kako malo je treba ....
Manu Objavljeno April 29, 2004 Opozori Objavljeno April 29, 2004 Moj današnji nasmeh : odločitev, da ZNAM spečt štrudl. :) p.s. Avtosugestijapomagapress
fifty Objavljeno April 29, 2004 Opozori Objavljeno April 29, 2004 Moj današnji nasmeh : odločitev, da ZNAM spečt štrudl. :) p.s. Avtosugestijapomagapress :? Upam na svoj nasmeh, ko ga bom jedel! .) :P
Dr. _MAXXI_ Objavljeno April 29, 2004 Opozori Objavljeno April 29, 2004 Očitno ga danes mam tudi jst .... (skornemogoče) zahvala gre očitno zlo prijetni deklci in najinemu klepetu :P :rolleyes:
Špilferderber Objavljeno April 29, 2004 Opozori Objavljeno April 29, 2004 kaj me je danes osrečilo? pogled skozi okno na letni vrt Štuka (hvala višjim silam za poletno garderobo mladenk) podpis: prisrčno vaša moška šovinistična neotesana svinja špilferderberska
Nagaya Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 (popravljeno) IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HORNET SEKA :D :D :D :D :D :D B) B) B) B) B) Popravljeno April 30, 2004. Popravil tejka
Wobewt Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 Dons bom najbrž mal plyuval. :doze: Prvo po asfaltu, kasnej pa še po konicah superg. :doze: :doze: Če bo pa sreča, bom pa na koncu celo v školjko kot tako. :doze: :doze: :doze:
Manu Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 Dons bom najbrž mal plyuval. :doze: Roby, saj ne, da te kritiziram (ker te imam neskončno rada) ampak, a se ti ne zdi, da si v bistvu hotel v vomitorium neki napisat? :hmm: :hmm: :hmm: :004 Pa nasmeh si nadeni, fantič! :D
Ice Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 izjavi "polite" manuele in "disece" line. :lol1: :grrr
lojzi Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 izjavi "polite" manuele in "disece" line. :lol1: :grrr ...ki sta se ustršile zdrave konkurence .... :lol1: :yea2:
fifty Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 Pogled na temo "Pešci...". Ne morem sprot prebrat. :lol1: PS: no ja, tut Manu me dans zabava :P B)
Pervy Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 Pogled na temo "Pešci...". Ne morem sprot prebrat. :lol1: enako, že dolgo se nisem tako :lol1: no saj nekaj pozitivnega če že visim tu za rač :wacko:
gebre Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 enako, že dolgo se nisem tako :lol1: Ubitačna tema :lol1:
Dr. _MAXXI_ Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 učeri mi je postavla nasmeh ena prijetna deklca ......... danes mi ja je ena mal zmešana ma zabavna ........ ej kaj bo šele jutri :naughty: :yea2:
Anubis Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 Vlom v avto, sesuta oba kompjutra. Nasmeh pa teži že na malce bebavosti. ni hudič.
Zok Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 :D ...ena... :D ...kjutkana... :D ...soseda... :D ...k se je prrolala mimo... :D :wub: :wub: :wub:
Pervy Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 :lol1: zokov link v pešci temi in modrovanje frustriranega zrelega 17-letnika :lol1: :devil: za crknit :lol1: :naughty: :devil: :blink: :notworthy:
Pravokotar Objavljeno Maj 1, 2004 Opozori Objavljeno Maj 1, 2004 Tradicionalni prvomajski jutranji dance macabre na Cankarjevem vrhu. :D Spoznanje, da se kadavri novopečenih Evropejcev in v pozabo odhajajočih Balkancev med seboj ne razlikujejo. Očitno so vsi zgneteni iz iste kepe neprečiščene gline. :D Iz tega izhajajoči sklep, da se mi po 1.5.04 ni treba spremeniti. Ostal bom isti napol udomačeni, napol obrušeni, diletantsko polakirani Balkanc. :D
cvetoo Objavljeno Maj 1, 2004 Opozori Objavljeno Maj 1, 2004 Pa sem se kljub vsemu prebudil v svoji od dežja oprani Sloveniji. LP :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se