semamiz Objavljeno Junij 26, 2005 Opozori Objavljeno Junij 26, 2005 preživela čudovito popoldne z mojim ......hvala ti,srček :004 ← :hmm: To je bilo pa verjetno prvič , k je taka zahvala? :OK:
soncy Objavljeno Junij 26, 2005 Opozori Objavljeno Junij 26, 2005 :hmm: To je bilo pa verjetno prvič , k je taka zahvala? :OK: ← po čem to sklepaš? a je lahko samo prvič čudovito,al kaj? :kva2: ni blo prvič,pa tud zadnjič ne...tko, da boš vedu :naughty:
semamiz Objavljeno Junij 26, 2005 Opozori Objavljeno Junij 26, 2005 po čem to sklepaš? a je lahko samo prvič čudovito,al kaj? :kva2: ni blo prvič,pa tud zadnjič ne...tko, da boš vedu :naughty: ← :naughty: Sklepam po številu tvojih objav na forumu , da se je zgodilo prvič :OK: :hmm: Da pa ni zadnjič , ti pa močno verjamem , glede na navdušenje :D :naughty: Pa veliko lepih popoldnev ti želim! :P
Jurij Objavljeno Junij 26, 2005 Opozori Objavljeno Junij 26, 2005 najprej aua za vsako mišico posebi... :SS :SS ← pol pa še en širooook :D ob pivu in ob pogledu, na tlakovano dvorišče... zdej grem pa u komo past... in to z veseljem.. :D sam da gre lohk trajk spet iz garaže, pa so vse muke pozabljene...no-bojo čez ene 3 dni... :D
BC Objavljeno Junij 26, 2005 Opozori Objavljeno Junij 26, 2005 Allo allo :grim :lol: :lol: :004 listen very carefully I shall say this only once :) it is I, Leclerc ;)
Gregs Objavljeno Junij 26, 2005 Opozori Objavljeno Junij 26, 2005 Sf**an od trodnevnega gonjenja ovinkov po Dolomitih... :yea2: Willy - FUCK FEDAIA! .)
Pervy Objavljeno Junij 27, 2005 Opozori Objavljeno Junij 27, 2005 podaljšan vikend!!!!!!!!!!!!!! :yea2: :yea1: crno goro meni mila - edina države kjer se verjetno po celem dnevu ležanja v senci bufe in pitja piva še vedno počutiš hiperaktiven v primerjavi z okolico :grim "E Luka brate moj, pa i mi radimo, uistino na plaži al radimo brate moj!" :lol1: :beer2: edina jeba je da ni glih tak blizu to, drugače pa Hrvaško morje - KISS MY ASS!!!!!!
ar Objavljeno Junij 27, 2005 Opozori Objavljeno Junij 27, 2005 (popravljeno) Sf**an od trodnevnega gonjenja ovinkov po Dolomitih... :yea2: Willy - FUCK FEDAIA! .) ← No Gregs, pa smo še mi doma. Dolomiti so res uživancija :OK: :OK: :kva2: Willi pa je FUCK Fedaia, pol pa odbrzel proti Dunaju, kjer ga čaka dvodnevni šiht !!! :lol: Popravljeno Junij 27, 2005. Popravil ar
Einherjar Objavljeno Junij 27, 2005 Opozori Objavljeno Junij 27, 2005 Metal camp 05. DISSECTION!!!!!!!!!!!!!!
Black Knight Objavljeno Junij 27, 2005 Opozori Objavljeno Junij 27, 2005 Tema -Polaganje ovinkov- :lol1:
jax Objavljeno Junij 27, 2005 Opozori Objavljeno Junij 27, 2005 (popravljeno) Finance so že priskrbljene O:-) :grim :OK: Popravljeno Junij 27, 2005. Popravil jax
alena_bmw Objavljeno Junij 27, 2005 Opozori Objavljeno Junij 27, 2005 čez tri dni sem brezposelna, upniki mi visijo na vratu, čakajo me počitnice brez dopusta, foter ne da motorja, izpitni roki so mi kr nekak mimo ušli.... AMPAK meni je vseeno lepo!! :OK: :D hmm... :hmm: mogoče je pa kaj narobe z mano :blush: .) lp alena
Black Knight Objavljeno Junij 27, 2005 Opozori Objavljeno Junij 27, 2005 Točno pol leta brez cigarete :) ...
motoristek Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 Točno pol leta brez cigarete :) ... ← :yea2: :yea2: :yea2:
pupa Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 Jutranji tek mi je v vedno večje veselje in mi ni več taka muka... mogoče se ga bom pa še navadila! Danes me čaka spet eno prijetno druženje - nekako nadaljevanje piknika v soboto, kar me še bolj navdušuje Black Knight me je spomnil, da sem že eno leto in skoraj 6. mesecev brez cigarete. :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Včeraj naredila zdravniškega za A kategorijo in so ugotovili, da dobro vidim in da ne rabim več očal za vozit :OK: :OK: kar me sploh navdušuje, da mi ne bo treba več na pet let podalješvati vozniške :OK: :OK: :OK: V tem ali naslednjem tednu začnem vozit :OK: :OK: :OK: :OK: Life is like a box of chocolate - you never know what you get - je bullshit! Če hočeš lahko iz vsega zelo veliko pozitivnega ven potegneš in ti je življenje lepo!!
Alla Objavljeno Junij 28, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 Božanski in njegovi odgovori ! :worship: :OK: :D Alla B)
jlaznik Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 po turobnem zacetku poti (megla, dez), nasmejano sonce na Stranicah. :OK: :OK:
Nagaya Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 dež..ponoči.. :closedeyes: :) pa rižev narastek..... :) pa izjava: "mm je dober" :) .....čeprav vem da ni bil glih :glare:
Alla Objavljeno Junij 28, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 Pa zakaj jaz vedno zamudim tale svetski rižev narastek? :( Nasmeh: ma, kar vse :D Alla B)
SiR Objavljeno Junij 28, 2005 Opozori Objavljeno Junij 28, 2005 Pa zakaj jaz vedno zamudim tale svetski rižev narastek? :( Prepričaj Böba, da ga nardi :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se