Pervy Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 Vomitor Tejka :lol1: :devil: :P O:-) :devil: :lol1: :OK: :notworthy: hvala to sem rabil .) B) :wub:
Nagaya Objavljeno Maj 5, 2004 Opozori Objavljeno Maj 5, 2004 Ivo Andrič: Most na Drini :wub: ..dubla :D
Pervy Objavljeno Maj 5, 2004 Opozori Objavljeno Maj 5, 2004 FZ6, ki bo šel 250 km/h :wacko: po števcu in 270 km/h po klancu (v prostem padu????). najboljši tuning je tuning števca :devil: :lol1: :lol1: :lol1:
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 5, 2004 Opozori Objavljeno Maj 5, 2004 (popravljeno) Sljadoljed s svežimi jagodami in smetano :grim ...kr dost... Popravljeno Maj 5, 2004. Popravil ajgor the mad dog
Thundercat Objavljeno Maj 5, 2004 Opozori Objavljeno Maj 5, 2004 piove ... :) ...maddona kome piove, maddona kome viene đu...... :D
Alla Objavljeno Maj 5, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 5, 2004 kavica z lustnimi fanti :wub: Enako....sam da je bla še ena luštna punca zraven..... :P Alla B)
AlterMann Objavljeno Maj 5, 2004 Opozori Objavljeno Maj 5, 2004 ADSL :OK: Kaj zdej to šiba. Sploh ne morem tko hitr brat... :P
bauca Objavljeno Maj 5, 2004 Opozori Objavljeno Maj 5, 2004 ADSL :OK: Kaj zdej to šiba. Sploh ne morem tko hitr brat... :P Važič .... men pa nek film dol vleče že cel dan pa je komaj 9 % .... jaooo ... :cry: ps : me pa veseli zate ... :notworthy:
HHV Objavljeno Maj 6, 2004 Opozori Objavljeno Maj 6, 2004 Zelo utemeljeno pričakovanje, da izvem, da sem v službi spet nekaj prav predvidel. :D :D Za ravnanje ostalih, ki bi to že dve leti bili dolžni urediti grem pa v kozlalnico.
Thundercat Objavljeno Maj 6, 2004 Opozori Objavljeno Maj 6, 2004 ADSL :OK: pr nas tud...sam še domov moram pridt..... :kva2:
RAN Objavljeno Maj 6, 2004 Opozori Objavljeno Maj 6, 2004 ADSL :OK: Kaj zdej to šiba. Sploh ne morem tko hitr brat... :P A jaz moram pa it v kozlalnico, ker sem nedolgo tega ceno priključka plačal, sedaj je pa zastonj. SmoVamSfinanciralPriključekePress :(
Nagaya Objavljeno Maj 6, 2004 Opozori Objavljeno Maj 6, 2004 direktorca direktorca :? :angry: :angry: :angry: :fight2: :fight2: .... :grrr
lojzi Objavljeno Maj 6, 2004 Opozori Objavljeno Maj 6, 2004 A jaz moram pa it v kozlalnico, ker sem nedolgo tega ceno priključka plačal, sedaj je pa zastonj. SmoVamSfinanciralPriključekePress :( Ja, sam ti nisi podpisou pogodbe za 24 mesecev in boš lahko ob prvi pametni ponudbi zamenjal monopolista... tazastonjski pa ne.
Pervy Objavljeno Maj 6, 2004 Opozori Objavljeno Maj 6, 2004 ta link :P http://www.bangedup.com/archives/SidneyMoon2yaya.swf
Zok Objavljeno Maj 6, 2004 Opozori Objavljeno Maj 6, 2004 Enako....sam da je bla še ena luštna punca zraven..... :P ...ti?? :wub: naredu informatiko..... :OK: :D cestitam!! :OK: :OK: :OK: razlog za moj nasmeh?? predvcirejsnjem biljard, proti RegYju sm zgubu 6 rund od sedmih, tista ena je bla pa cisti gud lak. :P vceraj?' biljard proti Mihatu, zmagu 2 runde od treh, tista ena k sm jo zgubu je bla pa taka banalna fora da me je kr sram blo d sm zgubu... :lol1: RegY - the man!! :OK: .) ...pa best frend je gradiva pisal 100%... B) ...pa vceraj je mal dogajal... :notworthy: ...pa jutr grem po lezaja za aprilio... <_< ...pa sekica mi je comp zjebala... :angry: ...pa 11. so lampijoncko!! :naughty:
RAN Objavljeno Maj 6, 2004 Opozori Objavljeno Maj 6, 2004 Ja, sam ti nisi podpisou pogodbe za 24 mesecev in boš lahko ob prvi pametni ponudbi zamenjal monopolista... tazastonjski pa ne. Ma qrc bom, ker imam vse skup zlinkano da ni res. ISDN +ADSL + Siol TV In sedaj naj grem vse te vaje ponovno z nekom drugim. :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se