pupa Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 Jep...pa še Pupina sexologija in anotomija na vseh koncih, in njena ugotovitev, da ne rab prevoznega sredstva, ker lahko vsak drug dan sfehta sedež na motorju/avtu.....jest tud ne rabm nč dnarja....kdo mi ga posodi/donira...mogoče Pupa :lol1: :kva2: :hmm: ← ja in ko ljudje ostanejo s crknjenim motorjem na cesti tut pupa pomaga pa zrihtat prevoz, pa ko ljudem zgorijo stvari in stanovanja tut pupa proba zrihtat neki dnarja za te ljudi..... pa ko rabijo pogovor/nasvet/druženje ali karkoli.. tudi dobijo pomoč pri pupi........
Vale Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 ja in ko ljudje ostanejo s crknjenim motorjem na cesti tut pupa pomaga pa zrihtat prevoz, pa ko ljudem zgorijo stvari in stanovanja tut pupa proba zrihtat neki dnarja za te ljudi..... pa ko rabijo pogovor/nasvet/druženje ali karkoli.. tudi dobijo pomoč pri pupi........ ← Ja, mi smo pa taki ignorantski veseljaki, ki tega nikol ne počnemo ... mislim javno razglašamo vsevprek :slap: Drugač pa :D :D :D :D :D
pupa Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 (popravljeno) Ja, mi smo pa taki ignorantski veseljaki, ki tega nikol ne počnemo ... mislim javno razglašamo vsevprek :slap: Drugač pa :D :D :D :D :D ← no, le kako bi lahko pričakovala, da boš ti razumela.... ne gre za to - gre za to, da sem mnenja, da si ljudje lahko pomagamo med sabo, če si lahko. In če rabim parkrat v letu prevoz ne vidim razloga zakaj bi avto za to kupovala (sploh ker upam, da bo kmalu motor prišel "domov")... še manj pa ne vidim poante, zakaj bi se mi to očitalo in zakaj ne bi smela vprašati če gre kdo v to smerin če slučajno gre, da me vzame s sabo. Saj nobenega ne prepričujem, naj me pelje.............. Popravljeno Julij 26, 2005. Popravil pupa
Vale Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 no, le kako bi lahko pričakovala, da boš ti razumela.... ne gre za to - gre za to, da sem mnenja, da si ljudje lahko pomagamo med sabo, če si lahko. In če rabim parkrat v letu prevoz ne vidim razloga zakaj bi ga za to kupovala... še manj pa ne vidim poante, zakaj bi se mi to očitalo in zakaj ne bi smela vprašati če gre kdo v to smerin če slučajno gre, da me vzame s sabo. Saj nobenega ne prepričujem, naj me pelje.............. ← Pupa razumi ... NIKOLI TE NE BOM RAZUMELA ... :grrr :grrr :grrr Sorry :oops:
Vale Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 :doze: dejte mir.... and SMILE :) ← Nč ne bo ... mi je dolgčas :winkiss:
pupa Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 Pupa razumi ... NIKOLI TE NE BOM RAZUMELA ... :grrr :grrr :grrr Sorry :oops: ← če se tako omejiš, da nekoga nočeš razumeti, potem se tudi omeji na dajanje komentarjev na nekaj, kar ne razumeš in na nekoga, ki ga nočeš razumeti....... mi pa še vedno ni jasno, kdaj sem ti na žulj stopila, da tako cviliš že kako leto ali dve.......brigi se zase, pa je!
Nagaya Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 Nč ne bo ... mi je dolgčas :winkiss: ← ti bom jest neki poslala da bos lahko sla v vomitorijum... :(
Vale Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 če se tako omejiš, da nekoga nočeš razumeti, potem se tudi omeji na dajanje komentarjev na nekaj, kar ne razumeš in na nekoga, ki ga nočeš razumeti....... mi pa še vedno ni jasno, kdaj sem ti na žulj stopila, da tako cviliš že kako leto ali dve.......brigi se zase, pa je! ← Nimam žulja :grrr Brigam se zase :grim Cvilim ne :grrr Razumem marsikaj, marsikaj tudi ne :grim :grrr Komentarje dajem, ker so forumi temu namenjeni :grim Ničesar na forumu ne jemljem osebno :grrr Če želiš še kaj pejdi v temo Vale, Manu in Klimbra čivkat :grim
Špilferderber Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 SPIZDITE!! TU SE SMEJIMO!! :lol1: sorčipress
Kaiser Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 Pičoze a se morte v vsaki temi mal spičkat al kwa :angry2: Jest bi se tud :D :kva2:
Vale Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 Pičoze a se morte v vsaki temi mal spičkat al kwa :angry2: Jest bi se tud :D :kva2: ← Ti kar :D :yea1: :yea2:
pupa Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 Ravnokar dobila potrdilo, da je kupljena letalska karta za v Frankfurt.... aaaaaaaa :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :OK: :OK: :OK: :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 Perla, če boš to prebrala.... letim na un letališče, k sva ble midve na njem .) kolk fajn..... me čist happy :yea1:
pirrulz Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 pravkar je današnji dan pokazal tudi nemalo pozitivnega. Zeleno pozitivnega. :grim
Kaiser Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 Ti kar :D :yea1: :yea2: ← Pa če se noben noče z mano... :cry: :grrr
Vale Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 Pa če se noben noče z mano... :cry: :grrr ← :friend1: :004
pupa Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 pravkar je današnji dan pokazal tudi nemalo pozitivnega. Zeleno pozitivnega. :grim ← a's mi fovš, pa si zelena od zavisti? :naughty: joj... to me je v tako dobro voljo spravilo.......... eh..... :blush:
lojzi Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 (popravljeno) Pa če se noben noče z mano... :cry: :grrr ← Čist odvisno, kako bi se pičkila :naughty: :OK: :yea1: Popravljeno Julij 26, 2005. Popravil lojzi
Ice Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 SPIZDITE!! TU SE SMEJIMO!! :lol1: sorčipress ← hear hear! in prosim da se drzite zgoraj napisanega. :grim - trenutno se tale smesko se smeji...... .)
bubamara Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 Jaz tudi ti vrana :004 :lol: ← kul :D :004 kljub vsemu je bilo danes ... he he he he :P :blush:
jose Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 končno konc šihta :D B) :whistle: ← :yes: po petnajstih urah :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se