chris Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 Samo še trikrat grem v službo... Pol pa na dopust!!!! :kva2: :kva2: :kva2: :OK:
Nagaya Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 hehehe :) aktiv kmečkih žena :) hehe :)
pupa Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 štela ga boš zadnji čakajoči dan... :devil: ← nope, takrat bom napisala ZADNJI DAN V SLUŽBI..... :OK: :OK: potem pa v petek že dopoldne letim profi Frankfurtu, tako da ne bom imela občutka čakanja.... :OK:
motoristek Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 Idem kuči pjevajuči! :yea1: ..... ..... da ne zamudim Gučo!!! :naughty:
Killroy Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 SV-jček,parkiran pred domačo hišo :yea1:
gebre Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 (popravljeno) Prjatu dobu nov motor :OK: :yea2: :yea1: :worship: :yea1: kurba...me je že prehitel :grim Popravljeno Avgust 2, 2005. Popravil gebre
pupa Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 še 7. delovnih dni :OK: :OK: (pa 8. navadnih) do dopusta :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Nagaya Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 (popravljeno) ej kam je sla tema o posebnih motoristkah :blink: ? cenzura :grim ? res je bla TOP tema :) Popravljeno Avgust 3, 2005. Popravil Nagaya
Vale Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 ej kam je sla tema o posebnih motoristkah :blink: ? cenzura :grim ? res je bla TOP tema :) ← Jep :grim in zdaj boge punčke ne bodo vedele ali so drugačne ali ne :rolleyes:
Nagaya Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 Jep :grim in zdaj boge punčke ne bodo vedele ali so drugačne ali ne :rolleyes: ← :blink: eh <_< ......U never let me have any phun <_<
Perla Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 ej kam je sla tema o posebnih motoristkah :blink: ? cenzura :grim ? res je bla TOP tema :) ← :grim :grim
Pervy Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 aleluja končno malo hladovine saj v tej sopari nisi mogu delat :BUA: jipiiiiiii lakše se diše bom prej končal pa pir v miru spil ne da pod klimo v gostilni celi čas sedim :grim :P
Nagaya Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 kavica vceraj popoldne je bla pa prav fina :)
Zdrawc Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 kavica vceraj popoldne je bla pa prav fina :) ← pa dans zjutraj tud :D
Alla Objavljeno Avgust 3, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 Včerajšnje popoldne. No, v bistvu tudi predvčerajšnje popoldne. Ah, kako lepo se je dobit s starimi frendicami in do onemoglosti čvekat! :) Alla B)
bubamara Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 kavica vceraj popoldne je bla pa prav fina :) ← ja prov res :grim
Zdrawc Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 do onemoglosti čvekat! pa se ti pol še kar smeji, svaka čast :OK: B)
Špilferderber Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 ... do onemoglosti čvekat! dokler s tem ne argumentiraš tipu, da je tvoj prav edini prav, ti je oproščeno! p.s. po drugi strani pa sem našel razlog za današnjo klimatsko scalnico!
klimbra Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 Končno.......slabo vreme, dež, sparina.........ahhhhhhhhhhhhh...kuko lepo :OK: :OK: :OK:
Pervy Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 sem en star video najdu - me prav zanimajo komentarji :devil: http://www.motoristi.alcad.si/images/Bistr...a%20madness.wmv
3nity Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 me prav zanimajo komentarji :devil: ← :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se