smrobi Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 sem en star video najdu - me prav zanimajo komentarji :devil: http://www.motoristi.alcad.si/images/Bistr...a%20madness.wmv ← :OK: coooool :OK: Kje je to?
pirrulz Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 sem en star video najdu - me prav zanimajo komentarji :devil: http://www.motoristi.alcad.si/images/Bistr...a%20madness.wmv ← aha aha si našel plac da daš gor. :grim hehe zdaj pa zgražanje vseh moralistov. :devil:
Zdrawc Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 vendarle konc šihta :D Pervyev video B)
ajgor the mad dog Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 (popravljeno) Dooooooooooooopuuuuuuuuuuuuuuuusssssssssssssstt Popravljeno Avgust 3, 2005. Popravil ajgor the mad dog
chris Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 Samo še dva dni delam... :OK: :OK: (preddopustomsemmislilarečtpress)
pupa Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 (popravljeno) še 6. delovnih dni do dopusta :OK: :010 Popravljeno Avgust 4, 2005. Popravil pupa
Alla Objavljeno Avgust 4, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 Nemir. :yes: :yes: ... B) :) ← :) Alla B)
Špilferderber Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 jap. kdor ima danes priložnost zavit v Maribor k Arturju, naj gre. Izumili so Ž košarico. :eek: ← tale Artur pa še kar traja in traja kljub zimskim temperaturam... :blush:
Zdrawc Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 tale Artur pa še kar traja in traja kljub zimskim temperaturam... :blush: ← lejga Špil, ki je te to u MB, jas še daj nea vem :(
Erik Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 kaj bi me lahko spravlo v smeh, če je pa takšno vreme, da so vsi čist zamorjeni :(
Špilferderber Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 lejga Špil, ki je te to u MB, jas še daj nea vem :( ← štuk-rondo-artur-milenium-trust boš našel? p.s. pa Katja ji je ime :rolleyes:
Špilferderber Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 nov kos opreme, a bo treba še malce možgane napet, če ga hočem dobit v posest.. :yes: hvala, Ledeni! :yea2:
pirrulz Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 (popravljeno) štuk-rondo-artur-milenium-trust boš našel? p.s. pa Katja ji je ime :rolleyes: ← jep. bom našel. Ker vem, kje je to. :grim Je pa res, da nisem nič tam - bo treba it Katjo pogledat. :devil: Popravljeno Avgust 4, 2005. Popravil pirrulz
bubamara Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 pomanjkanje dojenja pri moških osebkih... :D
pirrulz Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 se malo pa bo konc šihta :) ← pri meni tudi. ampak jaz sem že od pol osmih tu. :ninja: grem v bruhalnik.
pirrulz Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 (popravljeno) Evo po dvanajstih urah šihta se odpravljam domov. juh juh juhej <_< Popravljeno Avgust 4, 2005. Popravil pirrulz
Kruse Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 :devil: V Twinu je tud nova kelnarca. Z mejhnim joskam pa brez (na prvi pogled vidnih) tatujev.... :rolleyes: :kva2: ampak.... :xx: :OK: Tolk mejhnih pa spet nima :whistle: :D Mislm, da grem kr na en per :yea2:
Robert Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 Za včerajšnji večer :D Pozdrav od Roberta
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se