BC Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 nočna vožnja (oz. norenje :whistle:) od LJ do Turjaka :kva2: :OK:
Robert Objavljeno Avgust 6, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2005 (popravljeno) nočna vožnja (oz. norenje :whistle:) od LJ do Turjaka :kva2: :OK: ← Čez Pavličevo sedlo do Logarske doline, čez kakšno urco :D Pozdrav od Roberta Popravljeno Avgust 6, 2005. Popravil Robert
Zdrawc Objavljeno Avgust 6, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2005 Po dolgem času prosta sobota. :yea2:
pupa Objavljeno Avgust 6, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2005 Danes imam zadnji prosti dan do dopusta potem oddelam še pičlih 5 dni (kaj pa je to proti večnosti) in se KONČNO odpravim na dopust.... :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Zok Objavljeno Avgust 6, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2005 mel srecanje s corvetto. njenih 400 konj zdrvi mimo mene. mojih 80 konj (pa tri teleta in dve telici v notranjosti) se spomni da bi jo blo fajn lovit. mojih 80 konj dohiti corvettinih 400 (al 385, 405, ni vazno) konj, pol se pa corvettini konji spomnijo da so zejni, in zavijejo na prvo bencinsko. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Robert Objavljeno Avgust 6, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2005 Lep dan za manoj :D Pozdrav od Roberta
Kruse Objavljeno Avgust 6, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2005 Povrsinsko pranje usnja. :OK: :OK: :hmm: Ma ne, to je bil samo bonus k celemu dnevu. :grim :kva2: :kva2: :kva2: Morje :worship: sonce :worship: kakav :worship: no, pa se .... :blush: Hehe.... :whistle:
pupa Objavljeno Avgust 7, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2005 še 4. delovni dnevi do dopusta :yea1:
nts Objavljeno Avgust 7, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2005 .... včerajšni dan na Pagu..... :kva2: ma kako mi je bilo super.... bi šla kr nazaj :OK: :OK: :yea1:
Thundercat Objavljeno Avgust 7, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2005 včeraj 19:27 do 20:13 Jadranska magistrala, večji del prazna cesta, smer proti sloveniji..... big :)
pupa Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 še tri delovne dneve imam pred sabo.... potem pa doopuuussttt..... :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
lojzi Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 A vest kaj pa mene najbolj veseli? Da gre Pupa čez tri dni na dopust, in mi ne bo treba več gledat tega njenega odštevanja....porkaduš, kot da se lansira Discovery, ne pa, da gre en deklič za par dni na dopust :nono: .) :eek:
pupa Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 A vest kaj pa mene najbolj veseli? Da gre Pupa čez tri dni na dopust, in mi ne bo treba več gledat tega njenega odštevanja....porkaduš, kot da se lansira Discovery, ne pa, da gre en deklič za par dni na dopust :nono: .) :eek: ← :winkiss: vsako tele ima svoje vesele.... in jaz vem, zakaj ga imam........ in če bi se tebi kaj takega obetalo bi bil tudi tako vznemirjen - ali pa ne, ker si mogoče že starostno zagrenjen v vsakem primeru :010
lojzi Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 - ali pa ne, ker si mogoče že starostno zagrenjen v vsakem primeru :010 ← A se temu zdej tko reče? Pupika, jest grem v soboto na dopust, ki bo sigurno kvalitetnejši in pestrejši od tvojega, pa ga ne odštevam vsakih 10 minut....v moji starostni zagrenjenosti se mi ponoje dogaja veliko več kvalitetnih in dinamičnih stvari, kot teb, ki tlele gor iz vsakega malo bolj bogatega svojega prdca nardiš šou in cirkus, pa se ne hvalim pred celim občestvom.... Uh, upam, da boš tud ti kmalu postala starostno zagrenjena....boš vidla, lepše je, bolj dinamično, rpedvsem pa manj obremenjujoče...samo, bojim se....mah pustmo... brez zveze :afro1: :yea2:
Špilferderber Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 prijateljeva nova pR(T)idobitev :OK:
pupa Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 A se temu zdej tko reče? Pupika, jest grem v soboto na dopust, ki bo sigurno kvalitetnejši in pestrejši od tvojega, pa ga ne odštevam vsakih 10 minut....v moji starostni zagrenjenosti se mi ponoje dogaja veliko več kvalitetnih in dinamičnih stvari, kot teb, ki tlele gor iz vsakega malo bolj bogatega svojega prdca nardiš šou in cirkus, pa se ne hvalim pred celim občestvom.... Uh, upam, da boš tud ti kmalu postala starostno zagrenjena....boš vidla, lepše je, bolj dinamično, rpedvsem pa manj obremenjujoče...samo, bojim se....mah pustmo... brez zveze :afro1: :yea2: ← vidiš, mene prav malo briga kak dopust boš imel ti, kako kvalitetnega in predvsem ali bo bolj kvaliteten ali ne - se to da sploh meriti? :hmm: Dejstvo je, da se nečesa veselim in zakaj ne bi smela tega napisat. Tvoj problem je, če se ti s tem obremenjuješ in bereš to in te nervira......... Tema je namenjena nasmehu, kaj naj povzroči nasmeh na ustnicah in meni pač to.... pa kdaj boš ti sprejel dejstvo, da sem taka pač kot sem - če ti kaj ni prav, v svoji glavi izbriši nick pupa, ko vidiš, da kaj napišem enostavno spreglej in bova oba bolj srečna. Hvala bogu nisem taka kot ti...... ne po izgledu, ne po starosti, ne po razmišljanju še manj po dejanjih.......
jax Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 Sej ne vem če bi :blush: k bo lojzi hud :blush: Ampak bom vseeno :P :grrr Še 4 dni in bom po 10 letih upanja in 2 letih čakanja dobil izpit, na katerem ne bo omejitev... :OK: :yea1: :yea2: O:-)
pupa Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 Sej ne vem če bi :blush: k bo lojzi hud :blush: Ampak bom vseeno :P :grrr Še 4 dni in bom po 10 letih upanja in 2 letih čakanja dobil izpit, na katerem ne bo omejitev... :OK: :yea1: :yea2: O:-) ← ja le pazi.......... k on ma pa tolk bolj kvaliteten izpit, kot ga imaš ti :lol1: danes očitno ne bo veliko dela :OK:
klimbra Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 še tri delovne dneve imam pred sabo.... potem pa doopuuussttt..... :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: ← Kulllllll :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Pa, lubica, a ti veš, da bo jutr sam še 2 dni......to je pa skor k 0 !!!! .)
pupa Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 Kulllllll :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Pa, lubica, a ti veš, da bo jutr sam še 2 dni......to je pa skor k 0 !!!! .) ← mhm - vem in to me spravlja v še boljšo voljo :OK: lepo, da je vsaj en vesel zame, pa da ne trdi, da bo imel on bolj kvaliteten dopust od mene :004
pirrulz Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 mhm - vem in to me spravlja v še boljšo voljo :OK: lepo, da je vsaj en vesel zame, pa da ne trdi, da bo imel on bolj kvaliteten dopust od mene :004 ← jaz sem tudi vesel, da se približuje dopust - moj! :yea2:
Kruse Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 A ni hecno, da vcasih ne ves, kako postavit prioritete? Potem pa se prioritete same postavijo pred tebe. :OK: Danes V7, ta mesec pa.... :kva2: ...vilice. :yea2: Se prej pa -> Luc :rolleyes: Pa tudi ce ne bo soncna :whistle: Iskric pa ni vec. :grim No ja, so se. Na dveh mestih, zaprte.... Samo ne dovolj. Ampak....to bo pocakalo. :)
Pervy Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 -6 dni do dopusta :grim pa dokaz da mi niti strupene gobe ne morejo do živega :lol1: :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se