.T. Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 MUHAHA! Grem včeri okol 16-stih z motorjem iz službe, tko čez center LJ in gledam djevojke u ljetnim haljnama. :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Pa gledam tam pri sidru eno hudo bejbo. Tko lepo rjava, pa kratka poletna kiklca oranžne barve, skoz se vidijo obrisi tangic. In bejba šejka dol po ulici, Tadej pa cedi sline :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Pol se pa ta bejba obrne in presenečenje. Pa sej to je D-D iz foruma :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Mi pomaha, jaz zabremzam - se mi skor en zaleti v motor (verjetno je tudi on bulil v D-D in sploh ni opazil, da motorist pred njim bremza :slap: :slap: :slap: ) V glavnem ji ponudim prevoz do doma in D-D sprejme :yea2: :yea2: :yea2: In potem v poletni kiklci zajaha motor, kaj se je videlo v špeglih raje ne povem :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :xx: in me potem s tistimi sexy rjavimi nožicami stisne in sem bil gotov :surrender: :surrender: :surrender: :surrender: In potem se tko počasi enih 30 km/h odpeljeva preko 3M do njenega doma. :) :) :) :) :) No evo in tko sem letos prvič peljal na motorju djevojko u ljetni haljini :yea1: :yea1: :yea1: Tadej ← Zgoraj napisana zgodba se je včeri po šihtu ponovila :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: Pa je še rekla, da prideta s Tadejo dons na 3M :yea1: :yea1: :yea1: Tadej
soncy Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 :) tomaž je rešen :) super :OK: vsako življenje je dragoceno :grim
Zdrawc Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 Djevojke u ljetnim haljinama :D :whistle: B)
jax Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 (popravljeno) še 2 dni... Da me ne bo kdo spluval tko k Pupo :unsure: :P Aja, pa jutranja avtomobilistična vožnja s kolegom v službo je bila kar ql :grim Popravljeno Avgust 10, 2005. Popravil jax
pupa Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 hmmm skoraj pozabila :slap: a veste kaj folk??? mater....... še jutri preživim v službi (no, današnjega dne jaz ne štejem več), pa grem na dopust :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: kdo bi si mislil :lol1: :slap: :lol1:
Zdrawc Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 kdo bi si mislil :lol1: :slap: :lol1: Sam bog ve.... :hmm:
Nagaya Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 ..prispevkom moto industrije v obliki izdelkov RRRRRR, GSX RR, rxrrrr... všeč....cel post sicer....ampak tole je pa poprček :)
lina Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 (popravljeno) Vse ovčice so na broju: Discovery, Humar, Sadar...in Divja zver.... No pa grem lohk spat. :) Popravljeno Avgust 10, 2005. Popravil lina
pirrulz Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 Vse ovčice so na broju: Discovery, Humar, Sadar...in Divja zver.... No pa grem lohk spat. :) ← Godot še fali. :grim :lol:
hrčo Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 Sam še ena urca šihta, kar je pr men pravi čudež .... se zgodi sam enkrat na 300 let .... :kva2:
Ice Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 :grrr sploh ne upam povedati zakaj se mi smeje......... me bodo pupa, pervy et altera razpetnajstili. :)
Pervy Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 :grrr sploh ne upam povedati zakaj se mi smeje......... me bodo pupa, pervy et altera razpetnajstili. :) ← a zato ker avstrici mate več gor pa slabše alpiniste (PR: messner je v penziji .) ) al ker ne greš na hrvaško med "brate"? :devil:
Ice Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 debata v temi tomaz humar okoli vsega samo ne o humarju. :devil: gore so zame razlog za dobre ovinke in mogoce smucarijo. poenostavljeno povedano. :)
Einherjar Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 debata v temi tomaz humar okoli vsega samo ne o humarju. :devil: gore so zame razlog za dobre ovinke in mogoce smucarijo. poenostavljeno povedano. :) ← Full bolj enostavno bi bilo, ce bi napisal samo, da ti za le-te dol visi... Ker men za gore dol visi, prav tako za Humarja, prav tako za Messnerja in njegovega prijatelja Jeti-ja... Pa tudi za celotno fuzbalsko srenjo in atletike... V principu mi ne visi dol, samo zase...
pupa Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 Full bolj enostavno bi bilo, ce bi napisal samo, da ti za le-te dol visi... Ker men za gore dol visi, prav tako za Humarja, prav tako za Messnerja in njegovega prijatelja Jeti-ja... Pa tudi za celotno fuzbalsko srenjo in atletike... V principu mi ne visi dol, samo zase... ← pa za tinchi občasno :devil:
Alla Objavljeno Avgust 10, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 Še malo, pa bo konec službe, pa šibam na slastno kosilce, potem pa z Đankijem v Tivoli, kjer upam, da se mi hitro pridruži še Chuna z Alko. Jap, danes bo še lep dan, pa že včeraj je bil! :OK: Alla B)
pirrulz Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 - goveja župa; domača, z domačimi rezanci - telečji naravni zrezek - krompir - solata lajf iz gud. :grim
Einherjar Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 pa za tinchi občasno :devil: ← Sej ona spada v kategorijo "jaz in moje/moji"
nts Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 hmmm skoraj pozabila :slap: a veste kaj folk??? mater....... še jutri preživim v službi (no, današnjega dne jaz ne štejem več), pa grem na dopust :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: kdo bi si mislil :lol1: :slap: :lol1: ← Lepo se imej :004
Funakoshi Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 Godot še fali. :grim :lol: ← No ga bomo pa še mal počakal. :grim
Alla Objavljeno Avgust 10, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 Domov grem! :OK: Folk, Alla-cop gre domov! Dajte si duška! :kva2: (ampak samo do jutri) :P Alla B)
motoristek Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 Lepo je biti pešak!!! :lol1:
Zdrawc Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 Lepo je biti pešak!!! :lol1: ← Še lepše se je vozit z motorjem :D B)
Nagaya Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 Jest sm mala konzerva ! hehe...sele dons opazla....TOP :kva2: :grrr :yea1: :yea2:
SiR Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 hehe...sele dons opazla....TOP :kva2: :grrr :yea1: :yea2: ← bila si opozorjena :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se