Špilferderber Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 O, a maš ti tud zlato prinašalko doma ? :lol1: :kva2: ← zlata prinašalka pira in daljinca. B)
Rude Boy Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Bosanski policisti, ki so spremljali belgijske nogometaše na tekmo z BIH-om v Zenico, so nenadoma ustavili njihov avtobus. Nekje na sredi poti med Sarajevom in Zenico, kjer je bilo v soboto kvalifikacijsko srečanje za svetovno prvenstvo, so za nadaljevanje vožnje od nogometašev zahtevali drese, pišejo belgijski mediji. Na vztrajanje policistov so belgijski reprezentanti privolili, da jim dajo šest majic, več pa ne, saj drugače ne bi mogli odigrati tekme. :lol1: nijedne nema bolje od bosanske policije ! :yea2:
motoristek Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Bosanski policisti, ki so spremljali belgijske nogometaše na tekmo z BIH-om v Zenico, so nenadoma ustavili njihov avtobus. Nekje na sredi poti med Sarajevom in Zenico, kjer je bilo v soboto kvalifikacijsko srečanje za svetovno prvenstvo, so za nadaljevanje vožnje od nogometašev zahtevali drese, pišejo belgijski mediji. Na vztrajanje policistov so belgijski reprezentanti privolili, da jim dajo šest majic, več pa ne, saj drugače ne bi mogli odigrati tekme. :lol1: nijedne nema bolje od bosanske policije ! :yea2: ← Prav imaš stari :lol1:
stigmata Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Great vikend :OK: in dejstvo da grem na šiht šele ju3 :OK:
Vale Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Dariw za RD ... iz Neuma :004 :OK:
Pervy Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 ma delam ampak sploh ni tak hudo, je folk neverjetno skuliran, hmmmm upam da bo tako tudi naslednje dni ker v petek je rok za končat :grim PS: eh kaj se grem optimista, bom danes še užival, jutri bo spet panika po starem :slap:
Špilferderber Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 en dober komad, ki je klical na pomoč.. :naughty:
Zdrawc Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Odoh ja, B) kuči pjevajuči. :whistle: Umes še pa na eno hladno Laško :beer1:
Jurij Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 pred 4urami sem se odločil, da grem prec po šihtu povečevat naftno krizo.. in zdaj jo grem res :kva2:
Pervy Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 ajaj naivni poskusi me pretentati :grrr kot da sem nor da bom konkurenci sam pomagal :slap: :nono: :lol1: in to od iste osebe že 2x ta teden :lol: - če bi imela kurca bi rekel da me proba z mehkim nategnit :blush:
BC Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 motor :kva2: Rakitna :OK: pivo :rolleyes: fajn družba :004 :)
Fire Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Se 20 minut sihta, pol pa FS :yea2:
bmwslo Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Popravilo stehe nadstrešnice ! :OK:
Jurij Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Povečal naftno krizo za ene 10litrov.... :D
Alla Objavljeno September 6, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 6, 2005 Zadnji štirje dnevi. :) :) :) :rolleyes: Alla B)
Zdrawc Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Po dolgem času slišal komad od Mi2 & Frajkinclari: Oda gujdeki :OK: So se mi pocedile sline in komaj čakam da pride čas krvavic & kislega zelja :naughty:
Nagaya Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 hehe..brihtine diareje so sur.... :grim
Black Knight Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Ovinki na Rakitno in gor zaslužen kofe, he he,...
.T. Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Sprva je zgledalo, da bo sreda ful zajebana. Pa vedno bolj kaže na to, da bo čist cool :OK: :OK: :OK: :OK: Pa dve motosvetovki bo na njunem delovnem mestu obiskal Tadej :eek: :eek: :eek: Tadej
Špilferderber Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Po dolgem času slišal komad od Mi2 & Frajkinclari: Oda gujdeki :OK: So se mi pocedile sline in komaj čakam da pride čas krvavic & kislega zelja :naughty: ← pa svežih jetrc in zelhanih klobas in repe in krompirja v kosih z ocvirki.. :D :D :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se