Zdrawc Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 (popravljeno) komaj čakam, zvečer da si zmerim malo .... ← vredno nasmeha :D pupa hvala :OK: Popravljeno September 13, 2005. Popravil Zdrawc
hrčo Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 Končno se približuje čas odhoda proti domu :) .... čeprav zgleda, da s težko pričakovanim rolanjem danes spet ne bo nič, ker se zunaj že kar konkretno pripravlja k dežju .... :hmm:
Pervy Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 Zdrawc pri Hrvatih z GameOver :OK: :grim :slap: :lol1:
soncy Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 še prav nč dons :( :( :( in mislim,da bo tako do konc dneva :? :?
Vale Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 (popravljeno) še prav nč dons :( :( :( in mislim,da bo tako do konc dneva :? :? ← Če ti kaj pomaga, sem na istem :closedeyes: :004 Popravljeno September 13, 2005. Popravil Vale
bauca Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 Skrajšane ure v šoli !! (pouk do petih namesto do pol osmih) ... hvala bog, lahko še kdaj ... :worship: :OK: :D
Jurij Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 končno ena dobra novica s strani zavarovalnice ... :naughty: yes yes yes :yea2: :yea1: ← to bo penjez... ej, jest bi tud mal rabu... maš kak nasvet (in ne v stilu "najd si še tadrug šiht..." ) kako bi še jaz mal "h seb' pršu"..? sm že enkat nekaj z avtom ušpiču (pa ne zanalašč... O:-) ), da se mi je TR mal okrepil..sam trenutno avto ni vozen, motorja pa ne žrtvujem...torej... predlogi dobrodošli... :D nasmeh... :hmm: ... že cel teden zbiram podpise na faksu in srečujem sošolke in znanke :naughty: ... se mi vsak dan kar smeje, ko jih vidim... post-poletne in še vedno poletno razpoložene in (skoraj)oblečene... :kva2: danes sem še ekstra zmešan šel iz faksa... :whistle:
Alla Objavljeno September 13, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 13, 2005 Danes mi je skoraj 5-letna nečakinja povedala, da ima 3 fante. 2 v vrtcu in enega doma. :blink: In me vprašala, če jih bo lahko imela tudi kasneje več. :lol1: Pa sem rekla, da ja....samo ne vseh naenkrat. Je bila kar malo razočarana. Alla B)
Gallus Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 ene par dobrih postov :OK: ← ... se popolnoma strinjam ... :yes: :yes: :yes:
Thundercat Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 to, da mam prjatle..... :)
Vale Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 Danes mi je skoraj 5-letna nečakinja povedala, da ima 3 fante. 2 v vrtcu in enega doma. :blink: In me vprašala, če jih bo lahko imela tudi kasneje več. :lol1: Pa sem rekla, da ja....samo ne vseh naenkrat. Je bila kar malo razočarana. Alla B) ← :kva2: :kva2: KAJ SI JI REKLA :kva2: :kva2: Namesto, da bi ji rekla, da je to nekaj čisto normalnega, da jih ima več naenkrat :fight2: Bi tudi lahko že vedela pri teh letih :fight2:
Alla Objavljeno September 13, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 13, 2005 Halo!!!! Ko bo stara 5 let, ji bom že povedala. Zdaj je pa res še malo premlada! :P Alla
Vale Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 Halo!!!! Ko bo stara 5 let, ji bom že povedala. Zdaj je pa res še malo premlada! :P Alla ← Če je bila to zgolj pravljica za lahko noč, potem ti naj bo .) Drugače pa ji povej, da jih lahko ima tudi 20, ker toliko ima prstov na rokah in nogah in prav toliko jih lahko naenkrat okol prstov navije :grim
Lobo Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 :kva2: :kva2: KAJ SI JI REKLA :kva2: :kva2: Namesto, da bi ji rekla, da je to nekaj čisto normalnega, da jih ima več naenkrat :fight2: Bi tudi lahko že vedela pri teh letih :fight2: ← Ma pusti. To je čista faušija, ker sama ni tako uspešna pri moških. Aja. Kot vedno. Dobra volja je najbolja, bi rekel Kekec III. Zaradi motosvetovcev in njihovega pisanja.
Alla Objavljeno September 13, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 13, 2005 Ja, itaq....jaz sem popolnoma zadovoljna z enim! :wub: Alla B)
jose Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 liga prvakov :) ....real je fejst gor dobil :)
Burnout Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 Pravkar izvedel da sem naredil izpit :OK: :OK: :OK: Lp Burnout
motoristek Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 Ko sem videl soncy na netu :wub:
nts Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 Pravkar izvedel da sem naredil izpit :OK: :OK: :OK: Lp Burnout ← Super.... čestitam :OK: :yea2:
Špilferderber Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 včerajšnji Terrafolk :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se