pirrulz Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Hehe ono budalo mi je vse materiale v češčini prinesel (potrebujem jih v sloveščini, kakopak) :slap: :grrr :lol1: eh to je že za bruhalnico. imbo od imbota.
Sanda7 Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 vikend :) ← a sem jaz ene 5 dni prespala :hmm: drgač pa pondelk :SS
Nagaya Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 če preveč zijaš okol in premalo tipkas se ti pa tole zgodi - helper v Wordu zaspi :)
urqlle Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 (popravljeno) ? ← :slap: :lol: :lol1: Popravljeno Oktober 3, 2005. Popravil urqlle
ixs Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Izjave v Gem Collection...... :D Pa sem že mislil, da je kdo spoznal boga :D Hvala akterjem! Vsaka stvar je za nekaj dobra!!!! Danes za moj odkritosrčen nasmeh: Gem Collection...... :OK: :D :D :D :D :D :D :lol1: Bravo sektaši........ :eek: :D
lojzek Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Tale vikend fura po zgornjejadranskih otokih od cca 700km... :OK: Verjetn tazadnja letos :hmm: ker grem dons iz šihta direkt v avto pa v šolo
nts Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 čeprav sem bila bolj slabega zdravja je bil vseeno lep vikend :D
klimbra Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Eden bo popizdil zarad PM-jev........hihihihihiiiiihihihi.....ko mi je smešn :devil:
Nagaya Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Eden bo popizdil zarad PM-jev........hihihihihiiiiihihihi.....ko mi je smešn :devil: ← sej jih lahko tud teb zacnemo pošiljat :) ..se boš tud ti mogu grizt cez njih :evilgrin:
klimbra Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 sej jih lahko tud teb zacnemo pošiljat :) ..se boš tud ti mogu grizt cez njih :evilgrin: ← Komot .)
pirrulz Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 ding-dong. štiri je mimo, grem jaz nekaj pojest pa :beer1: :yea2:
Pervy Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 kolegi so me ob 8.30 zjutraj zvlekli na pir :OK: ma to so prijatli B) no so spizdli ob 17.00 ampak ni panike vseeno je ta dan za en :D
Jurij Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 V Renault Quattro Williams inštaliral "Klimo" :D na bu me zebl čez zimo...vsaj ne preveč... Pa nazaj montiral radio pa ene 540W zvočnikov. :kva2: pa VanGogh za test probo cel dan nažigal noter.. šipe so še na svojem mestu... :hmm: tko da teli W-ji so zgleda bolj na škatli kot na opni... Pa jutri 1.dan zadnjega letnika faxa :D Pa jutri po dolgem cajtu spet trening... :ninja: @Buba glede na tole izjavo.... brskanje po novo nabavljenih stvareh za pričakovanega nečaka :D :D yst tud :blush: ← in na tale komentar... Buba bi bla rada srečka nosečka :grim :whistle: ← >>TOLE<<
Teya Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 aaaaaaaaaah.... fantje.... še me znate nasmehnit :D
ar Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 :OK: > tole < :D Alla B) ← Mene tud. Pa TA pjevać na TV pink. Poglejte si!!!! :OK: :OK: :OK:
cyc Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 o Pupa....kaj ni nobene oddaje na sedanji RTV o istospolnih vezah?....in če se že oglašaš...vsaj odgovori na moja dva vprašanja....al bi raje pomoč ljudstva? tik tak tik tak... ← :grim :grim :lol1: :lol1:
pirrulz Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 (popravljeno) Zbudil se ob štirih zjutraj in ne mogel več zatisniti očesa. :eek: Posledica: očitno se mi že malo blede. ker kaj bi potem počnem tukaj not, namesto v vomitoriumu? :kva2: :bounce: :wacko: :huh: Popravljeno Oktober 4, 2005. Popravil pirrulz
bubamara Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 ... sori - >>TOLE<< ← :004 sej nisi ogrožen z moje strani, tko, da nič bat :004 boš pa pršu mal pomirkat :OK: :D :D :D ;)
Sanda7 Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 nov motorček pr bajti in sicer mv agusta brutale :)
bubamara Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 Motoristke. :D ← ja, mene tud Symči zlo zabava na cajte :D
fifty Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 ja, mene tud Symči zlo zabava na cajte :D ← :004 :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se