SiR Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 ja, mene tud Symči zlo zabava na cajte :D ← ti more bit pa orenk dougcajt, da te jst zabavam ;)
Gregs Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 nov motorček pr bajti in sicer mv agusta brutale ← :eek: :eek: :eek: Ti se zezaš?! Kdaj se lahko oglasim pri tebi?! :D
Sanda7 Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 sej veš da si pr men vedno dobrodošel .) :blush: :)
Nata Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 bratva ... :D pa maline z Bubinega vrta ... :blush: ... upam, da ne bo jezna, ko bo opazla, da jih je nekaj zmanjkalo ... :whistle:
pirrulz Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 bratva ... :D pa maline z Bubinega vrta ... :blush: ... upam, da ne bo jezna, ko bo opazla, da jih je nekaj zmanjkalo ... :whistle: ← Si bla pütar? :D tridvaena fertik adijo. :yea2:
motoristek Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 Evo danes prvič :010 švic :OK:
Robert Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 nov motorček pr bajti in sicer mv agusta brutale :) ← Urka, to pa ni kar tako :D Upam, da si si nabavila sef za motor :D Jaz bi verjetno spal zraven njega .) Zamenjava za Hondo? Pozdrav od Roberta
kađiva Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 Prvi dnevi na novem faxu :D :D ....opaziti veeeliko več ženske populacije v objektu kjer se izobražujem :lol1: :lol1: :lol1:
Jurij Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 :004 sej nisi ogrožen z moje strani, tko, da nič bat :004 boš pa pršu mal pomirkat :OK: ← Ti kar poklič... pridem za en popoldan mirkat, pa me bo za naslednjih 12 mesecev minilo kakroli planirat... :D star preverjen recept... Prvi dnevi na novem faxu :D :D ....opaziti veeeliko več ženske populacije v objektu kjer se izobražujem :lol1: :lol1: :lol1: ← Tuki tud... :kva2: pa še vabilo na žurko prec prvi dan dobil... :kva2: hir aj kam hir aj go... :beer1: :friend2: :naughty: pa še .. preživel 1.trening po dooooooooooolgem cajtu.. trener nič šparal...prec preveril koliko sem pozabil... :glare: aua... :D komi čakam četrtek... :yea2:
Gregs Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 Dogovor za novo prasičko... :yea1:
bubamara Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 pa maline z Bubinega vrta ... :blush: ... upam, da ne bo jezna, ko bo opazla, da jih je nekaj zmanjkalo ... :whistle: ← packa :nono: moje maline si požrwa :cry: ka bom pa jaz :hmm: :D sam da je bila bratva uspešna :D
Vojč Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 (popravljeno) po dolgem času zopet študentska žurka :drunk: Popravljeno Oktober 4, 2005. Popravil Ventil
jose Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 po dolgem času zopet študentska žurka :drunk: ← učil bom se pa jaz namesto tebe ha :grrr :lol1: :P
Špilferderber Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 Dogovor za novo prasičko... :yea1: ← pričaj nam priču!
ixs Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 Smo že sredi delovnega tedna! Jutr že mali petek, pol pša vikend! SONCE; SONCE; SONCE; SONCE;SONCE; SONCE; SONCE; SONCE;SONCE; SONCE; SONCE; SONCE;SONCE; SONCE; SONCE; SONCE;SONCE; SONCE; SONCE; SONCE;........sej bo a ne?! :D
vuk76 Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 Bo sonce, bo...oz. vsaj, da ne bo dež padal.... :D
Gregs Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 pričaj nam priču! ← :grrr :grrr :grrr ....jo boste že videli na cesti oz. pisti... :grim
ixs Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 za vikend se obeta brez-deževje... ← :OK: :D GEROVO.......prihajammmmmm
pirrulz Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 Hahahahahahahahahahaha pravkar prebral, da bo Metallica predskupina Rolling stonesov na enem gigu. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: saj ne vem, če je to za v vomitorium al ne :grrr :grrr what's next? predskupina britni spirs al kaj je že ona? :slap: :grrr :BUA:
Stric Burek Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 Glej tam gre Pervy, a veš da je on tudi motorist?" :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: ← Najsmešji post :OK: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se