ixs Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 Če bo vse po sreči še 3 ure in 26 delovnih minut.....pol pa na motor - če pa ne, pa direkt v vomitorium..... :D
urqlle Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 jutranji čokolešnik, mater paše :D
bubamara Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 Pa brez registerske???????? ← :OK: he he he...pa brez luči tud :P :D :D :D komi čakam, da ponovim :kva2: po jutru se dan pozna...res je :P :D
Rude Boy Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 Škoti v mestu in ženska modrovanja ali so spodaj res brez ! :P :yea1:
Pervy Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 oooooooooo jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, še je pravica na svetu!!!!!!!!! :kva2: :grim :yea2: :yea1: še 14 dni dela potem pa 3 tedne uživanja v toplih krajih pod palmami z pivom u roki in all-inclusive razvajanjem :grim :lol1: :kva2: :whistle: :yea1: :yea2: B) O HAPPPPPPPPYYYYYYYYYY DAYYYYYYYYYYYYYYYYYY, O HAPPPPPPPYYYYYY DAYYYYYYY!!!!!!!!
Špilferderber Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 (popravljeno) 3 tedne uživanja v toplih krajih pod palmami z pivom u roki in all-inclusive razvajanjem a si boš sam sestavil dve besedi, skupaj šest črk, iz naslednjega nabora: IBJES? Popravljeno Oktober 11, 2005. Popravil Špilferderber
Pervy Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 a si boš sam sestavil dve besedi, skupaj šest črk, iz naslednjega nabora: IBJES? ← manj bi se vozil z motorjem letos pa bi prišparal za dopust. jaz sem letos toliko prišparal na motorju ko sem delal če vikende, da imam za 2 dopusta :devil:
ixs Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 :D Sam, da ne bo naslednji predlog da naj motor proda in prišpara za 4 dopuste!
Špilferderber Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 :D Sam, da ne bo naslednji predlog da naj motor proda in prišpara za 4 dopuste! ← tako bodi! :lol1:
pupa Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 še cca 9. minut, pa grem domov.....
Nagaya Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 Denis pozvoni Sanelu na domofon: "Dobar dan. A je Sanel doma?" Sanelova mama odgovori: "Ni Sanela doma. Sanel brca ko?arku." _______ Denis - prit jest Viki krem na kruh!" ________ "SAAAALMIIIREEE! A čuješ ti mene kaj jaz tebe slišim!!!!" ________ Profesor za matematiko iz srednjšolskih časov: "Vas dva zadaj, dajta tiho!" ______ "Bom kupo pištol pa bom pol vse pomrl da bo kri tekala po šipa." _______ "Sanel prid doma na kosilo, bo vse mal po mal mrzl." ________ U?itelj:"Dečki, deklice - teci tek trkom!" ______ "Tivalo! Nehaj se kolesat, prid gor kosilat!" ________ "Moj mož dela nikamor, moji otroci sama cvek, vzela bom puško i sve pomrla!" ________ "samile, neh se kolesat po travi!" ________ "Purhan, doma prit!> ________ "Hočeš da te tepem do kri?" ________ "Smo bli z mama na večerja - jedli omaka šnicel." ________ "Jas bom kozarac švepsa z kocko mraza in kavo z brezmrzlim mlekom." ________ "Fantje, a boste jedl sladoled kle al za po peš!" hehehehe :)
vragica Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 ... špancir po ljubljani... na vsakem križišču enpar škotskih kosmatih nog... :photo:
Sanda7 Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 en vroč polub po vožnji :) in prijeten klepet
Jurij Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 ...Sam si pa odlične piškotke napravil :OK: ... ← no, vsaj enemu so bli všeč... nej bi bili sicer kostanjevi, pa se ni nič čutilo. naslednjič nič moke in 100% kostanj, pa da vidmo... :D divja vožnja z motorjem :grim :grim kaj šele bo ← sej se mi je zdel', da bi ti moral pustit za pospravljat.. pol pa nimaš kej delat pa ti grejo neum... kh.. vragolije po glavi.... :D a je bla off road varianta, al kar po asfaltu? Drgač pa danes... moj :D ... po zanimivem dnevu... zanimivo... :blush: in ko me je nekdo vprašal "kako si.." sem brez razmišljanja rekel "fenomenalno.." in šele potem razmišljal... da se res počutim "fenomenalno..." .... :hmm: po vsakem vzponu je nek padec... le kaj mi sledi.... :hmm:
Pervy Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 M-joy (whole nuts) :OK: ← jap sem slišal, ko si enkrat oženjen so že malenkosti dovolj za veselje :devil:
urqlle Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 ena fajn deklca me že cel dan spravlja v dobro voljo :004 , aja to ni ta tema ups :topic: :D
BC Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 (popravljeno) no, vsaj enemu so bli všeč... nej bi bili sicer kostanjevi, pa se ni nič čutilo. naslednjič nič moke in 100% kostanj, pa da vidmo... :D ne samo enemu. tudi meni so bili zelo dobri, pa Nati menda tudi... kostanj :OK: Popravljeno Oktober 11, 2005. Popravil BC
Gregs Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 Del sage, poimenovane IV, VAŠ in PCPP, je za mano... :yea2:
bubamara Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 (popravljeno) :D :D :D že od jutra za dobro jutro: dobro jutro do večera : lahko noč u glavnem fajn dan :grim @BC + Brihta: :angry2: :hmm: Popravljeno Oktober 11, 2005. Popravil bubamara
bubamara Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 no, vsaj enemu so bli všeč... nej bi bili sicer kostanjevi, pa se ni nič čutilo. naslednjič nič moke in 100% kostanj, pa da vidmo... :D sej se mi je zdel', da bi ti moral pustit za pospravljat.. pol pa nimaš kej delat pa ti grejo neum... kh.. vragolije po glavi.... :D a je bla off road varianta, al kar po asfaltu? ← ja, so bili res mnjami...povej svoji, da je čas za jok( sej veš...he he he)....da ji nauš kam ušel :naughty: ma, kr po asfaltu drgač...po temi brez luči in brez registracije... :yea2: kaj ste pa grog delal :grrr :grim
BC Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 tudi meni so bili zelo dobri, pa Nati menda tudi... kar ne pomeni, da ostalo ni bilo dobro. je bilo, še bolj :blush: @BC + Brihta: :angry2: :hmm: :004
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se