ixs Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 Mali petek svaka čast! Še 260 dni pa drobiž pa dopust!! :D
Brihta Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 tole damo tudi jaz zjutraj opazil.. :OK: ← Ej sam jst sem jo prvi opazu. Vedi da je moja! Da mi ne bos v zele skaku :angry2:
Špilferderber Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 Ej sam jst sem jo prvi opazu. Vedi da je moja! Da mi ne bos v zele skaku :angry2: ← tebi ne. njej pa bi pomagal ribat.
nts Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 uf...včerajšnje razkrivanje novih dimenzij; športnega avta in športne vožnje....avtomobilizem dobi drug, privlačnejši pomen.... :) :) :) G. :worship: ← :D :) Sam da je danes že četrtek
Rude Boy Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 Skotski zuri v Ljubljani :kva2: ← ki bodo zgleda kar čez cel teden potegnili ! :OK: lepo vreme in brhke mladenke so jim zlezli pod kilte ! :P
Jurij Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 Baje se jim še s šlicem ni treba ukvarjat in so dost hitri za naše krepostne ljubljančanke... :D
Pervy Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 (popravljeno) Kje to Pervy-san? Thailand? ← Isla Margarita - duty free otok pred obalo Venezuele, sicer formalno pod Venezuelo ampak pravijo, da je čisto druga scena ker ni revščine in tega sranja :OK: ravno plačal prvi obrok (od 6-ih, ma tak se to dela) in uredil formalnosti :grim še 10 dni :yea1: :whistle: :beer1: PS: a sem omenil, da je to dežela Miss-ic? :devil: upam da ne trenirajo vse za Miss World in Miss Universe, meni so Miss Hawaian Tropic bližje :whistle: Popravljeno Oktober 13, 2005. Popravil PERVY
Sanda7 Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 preizkusla enga nagca na dveh kulih :OK:
grega123 Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 navijači iz škotske SONS OF WALLACE -ARMADALE-! njihov chieftain (michael connell) tud motorira :OK:
Gregs Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 Gospa na jumbo plakatu, katera reklamira liscino perilo MA se mi zdi, da sva imela eyecontact ← ...tudi midva sva imela bežen pogled... ko sem stal na Vojkovi in sem jo gledal gor... :D Mi je polepšala dan... :blush:
Roky Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 Vrnitev motorja iz popravlanja in barvanja,pa tudi zdravnik mi je rekel, da sem spet pripravljen na vožnjo :yea2:
Thundercat Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 lepo je spet doma :D ← maš res..... :)
ixs Objavljeno Oktober 14, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2005 Zadnji petek v tem tednu! :D Weekend :OK: :D :D Dobre napovedi :D :D :D
Špilferderber Objavljeno Oktober 14, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2005 Zadnji petek v tem tednu! zakaj tako črno gledaš? prvi petek v tednu je! :devil:
motobaby Objavljeno Oktober 14, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2005 včeraj popoldne "sound of Hyosung x2 " :OK: kavica z osebo po doooolgem času :D pa moj možek :004 ; itaq :worship:
.T. Objavljeno Oktober 14, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2005 (popravljeno) Včeri na sejmu Narava in zdravje.... Med štanti je tudi en štant, na katerem en ata prodaja masažne kopeli. Ena kopel je mela notri ogreto vodo, mehurčki so veselo brbotali. In mimo prideta dva hipija (tip in bejba), se mal pogovarjata z unim atom, potem se pa bejba sleče do nadzga :eek: (na žalost je bila frizurca za Jelenov žleb :BUA: ) in čof v vodo, kr tko na sejmu pred vsem folkom. In potem naga bejba uživa v tistih mehurčkih in kliče ven tipu: ej prodava vse kar mava in si kupva tole in uživava do konc življenja Kako prisrčno :OK: :OK: :OK: :OK: Upam, da ni bla skrita kamera. Tadej Popravljeno Oktober 14, 2005. Popravil Tadej
.T. Objavljeno Oktober 14, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2005 (popravljeno) Prei pa še tole: Mal po eni popoldne se peljeta na RS 125 dva v popolni motoristični opremi na (čelada s strešico, kombinezon šuškavac,....). Tko šminkirta po Celovški, ju gledam in si mislim :SS :SS :SS Toda čez nekaj trenutkov gre prav po tiho za njima en temno moder K75 :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: MUHAHAHAHA! Čez nekaj minut mal naprej na Celovški: RS 125 na pločniku skupaj s temno modrim K75. Bravo za letečmana :yea2: :yea1: :yea2: :yea1: Tadej Popravljeno Oktober 14, 2005. Popravil Tadej
Ozzie Objavljeno Oktober 14, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2005 kva neki.... petek pa :beer2: ... pa lep vikend :OK: pa ... še kaj...
king Objavljeno Oktober 14, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2005 kva neki.... petek pa :beer2: ... pa lep vikend :OK: pa ... še kaj... ← ..se lahk še jaz podpišem pod to!? :OK:
bubamara Objavljeno Oktober 14, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2005 stranke :slap: :slap: :lol1: polna luna že seka ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se