Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Včerajšnja zaključna vožnja in dobra družba mi rišeta nasmeh na obrazu..... :OK: :OK: :OK:

hvala.................

Objavljeno

lep sončen dan.....ravno pravšnji za motoriranje :)

Objavljeno

Včerajšne dogajanje :kva2: hvala, Primož :beer2:

Objavljeno

to da so spizdili policajem bentleya za 40 miljonov tolarjev iz njihove lastne štale HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!! in oni se grejo represivno-preventivne akcije in kasirajo za bedarije...končno so dokazali,da so le INKASANTI HAHAHAHAHAHAHAHA

Objavljeno (popravljeno)
to da so spizdili policajem bentleya za 40 miljonov tolarjev iz njihove lastne štale HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!! in oni se grejo represivno-preventivne akcije in kasirajo za bedarije...končno so dokazali,da so le INKASANTI  HAHAHAHAHAHAHAHA

to je ta vinogradniški bentley, a?!

:lol1: bravo.. ko v hollywoodu.. :lol1:

Popravljeno . Popravil Špilferderber
Objavljeno

sicer bolj kisel nasmeh...policajčkovo kasiranje 5000 SIT zaradi zavijanja na na bencinsko čez polno črto v Slovenskih Konjicah...inkasanti...

lp vuk

Objavljeno

Dunajski, pomfrit, mešana solata + pir. :yea2: Na žalost sicer včeraj in ne danes, ampak spomin je še vedno živ. :grim :OK:

Objavljeno

sobotna trgatev in (nadaljevanje v Vomitoriumu).. :OK:

Objavljeno

:D :D :D

ma.....neki trga dans.... :kva2: :kva2: :naughty:

:P

:blush:

Objavljeno
:D  :D  :D

ma.....neki trga dans.... :kva2:  :kva2:  :naughty:

:P

:blush:

kdaj pa ne :naughty: :devil: :004

Objavljeno

Lep vikend :OK: :OK: :OK:

Kljub visoooooki ceni za škornje, se že veselim, da jih grem iskat :D :kva2:

Objavljeno

danes se počutim kot Garfield, še kako urco pa grem preverit nasvet kje imajo najboljše lazanje :OK: :P

Objavljeno
danes se počutim kot Garfield, še kako urco pa grem preverit nasvet kje imajo najboljše lazanje  :OK:  :P

Jaz pa lačna ... :wacko:

Sonček je :kva2:

Objavljeno

čeprav je blo mraz je pasalo tehle bogih 30km

Objavljeno
še malo pa bo NMK :D

NMK :lol1:

Objavljeno

lazanja dosegla pričakovanja in ubila željo po treningu :P škoda da je poseglo vmes delo, bi pasalo jo z par piri zalit :angry2:

Objavljeno

Podobno kot Pervy: LAZANJA!!!! :yea2:

Še bolje: čaka me tudi jutri!!! :kva2:

Objavljeno
danes se počutim kot Garfield, še kako urco pa grem preverit nasvet kje imajo najboljše lazanje  :OK:  :P

Jaz ne vem, kje si to preverjal, ker te v naši vasi ni bilo :grrr :lol1: a ne Gregs..

Objavljeno

kdo se propagira prevec in kdo premalo pa kdo bo koga v jermenarjih :grim :kva2:

:photo:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!