Fius Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 to de ni vse tko v riti, kot je zgledal cel vikend....
Špilferderber Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 kmalu bo konec tega posranega oktobra.. :D
bubamara Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 kmalu bo konec tega posranega oktobra.. :D ← yp :yea1: samo še 5 dni... :OK: potem bo pa samo še oktober...ampak frej oktober :kva2: :kva2:
Ratbike Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 rezultat pod uro na včerajšnji desetki ljubljanskega maratona :yes:
hrčo Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 Sočna bananina tortica .... :blush:
Špilferderber Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 no, pa se dajmo malce smejat.. v četrtek dobil eno noro bukvo iz Nemčije.. :D v petek skoraj tri ure kvalitetnega biljarda v celjskem Planetu.. :D v soboto naskok na avstrijsko Golico.. :D včeraj celodnevni golaž party pod gorco nad idilično dolino.. :D tale odklop od vikenda bo treba ponovit..
bubamara Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 izbor kao slovenskih imen za dojenčke :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: se rajš smejem, k pa kozlam :grim :devil:
SiR Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 izbor kao slovenskih imen za dojenčke :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: se rajš smejem, k pa kozlam :grim :devil: ← to mi pa morš po mailu poslat :) A je Irfan tut že notri? :P
bubamara Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 to mi pa morš po mailu poslat :) A je Irfan tut že notri? :P ← :grrr še ne še :grrr so pa Elvira, esmeralda, ervin, emir, esad, šime, siniša, slobodan :xx: hi hi hi :P
Zarja Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 Nova igraca-SKYPE :OK: :D :yea2:
tamikena Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 (popravljeno) sonček... :OK: trening... :OK: jutr ni faxa... :OK: :yea2: :yea1: ... :D Popravljeno Oktober 24, 2005. Popravil tamikena
bubamara Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 :D :D :D :D he he he....je bilo fajn... :grim
Hanzi Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 Ker sem po dobrih treh letih spet podrl to našo Golico O:-) (sicer je bilo gor malo težje :doze: (30km-3h) ampak je bil pa dol toliko večji užitek (10 km-10minut :OK: )
batzajla Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 60km/h povprečna :blink: kuuuuul :)
Jurij Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 Pred šihtom dal na "repeat" pesem Ramones It's Not My Place (In the 9 to 5 World) My mom and dad are always fighting and it's getting very un-exciting to get a good job You need the proper schooling now who the hell do ya' think you're fooling but it's not my place oh-no no it's not my place no no no it's not my -not my-not my place in the 9 to 5 world and it's not my place in the 9 to 5 world and it's not my place with 9 to 5 girl it's not my place in the 9 to 5 world hangin' out with Lester Bangs you all and Phil Spector really has it all Uncle Floyd shows on the t.v. Jack Nicholson, Clint Eastwood, 10cc But it's not my place (repeat) Don't wanna be a working stiff lose my identity cause when it comes to working 9 to 5 There ain't not place for me ain't my reality, to me Vin Scelsa's on the radio Ramones are hangin' out in Kokomo Roger Corman's on a talk show With Allan Arkush and Stephen King, you know But it's not my place (repeat) :yea2:
Rude Boy Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 Večerov članek o zasegu konoplje in prijavi občana iz Brkinov, da je našel v grmovju več vreč z rastlinami ki so podobne konoplji, komentar bralca: jagri in policisti sodelujejo z roko v roki: jagri poročajo policistom kje v naravi rastejo nasadi konoplje, policaji pa jim v zameno preganjajo divje motoriste, ki plašijo divjad... :D mogoče pa je res ?! :fredy:
pirrulz Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 Pičim domov. ne morem verjet, da sem preživel. :fredy: I-am-the-greatest. :yea2: :P
devilish Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 (popravljeno) :lol1: :grrr uresničene predikcije... :grim :whistle: Always forgive your enemies - Nothing annoys them so much. :grrr It's nice to annoy enemy (a dam še prevod zraven za tiste ki ne znajo angleško?):whistle: :lol: Popravljeno Oktober 25, 2005. Popravil devilish
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se