Nagaya Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 auč :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 Prispel domu. Pločevinka piva na mizi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 (popravljeno) nočni mms :grim :lol: :OK: Popravljeno Oktober 26, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 spet se kaže lep dan za :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 :yea1: :yea1: pol teta :kva2: :kva2: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 :yea1: :yea1: pol teta :kva2: :kva2: :blush: ← pol :hmm: :? kva pol, al si al nisi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 pol :hmm: :? kva pol, al si al nisi ← zaenkrat pol.... :grim ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 zaenkrat pol.... :grim ;) ← a sta mogoče 2 :hmm: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 a sta mogoče 2 :hmm: :kva2: ← ehhhhhh ne ne :grrr moja prjatlca je postala včeraj zvečer teta...torej sem jaz pol teta (zaenkrat) :grim ....še en mesec :kva2: ...sej veš :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 ehhhhhh ne ne :grrr moja prjatlca je postala včeraj zvečer teta...torej sem jaz pol teta (zaenkrat) :grim ....še en mesec :kva2: ...sej veš :blush: ← aja :slap: no, vseeno -čestitke :OK: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 Najtežji SLO stavek Težko je pešca ščistiti s cestišča, še posebej, če je peška in ima ščegetavček priščipnjen med čisto zraščene korenine koščičastega dreveščka in platišče počene Bridgestonove pnevmatike, preostale sestavine svojega teleščka pa razčefuknjene po vozišču do križišča s Ščavniško ulico. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 Gregsov obisk. B) :OK: :D Stari, včas te prou pogrešam. :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 polnozrnat paškot :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 Gregsov obisk. Stari, včas te prou pogrešam. ← Enako, enako... .) :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 Sonček in jesenske barve. Kul :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 Eeeee...**** :) :worship: :004 Še so eni ki razmišljajo z glavo... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 Eeeee...**** :) :worship: :004 Še so eni ki razmišljajo z glavo... :D ← ja :grim :grim , hvala :004 :004 ;) pies: javi se kaj v ..... :K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 Krajša furca :) Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 Gregsov obisk. B) :OK: :D Stari, včas te prou pogrešam. :004 ← ka pa mene??? :closedeyes: na pol spakirana... je za pol nasmeha .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ratbike Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 nardila izpit za motor! :OK: hvala Bladzotu! :worship: Rat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 Tudi mi se veselimo s tabo, zdaj pa srečno naprej v motoristični karieri :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 ka pa mene??? Tudi tebe bi rada vidla... ;) ...tako je rekla... :grim Drugače pa: 148 leeeeeepih km... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 na pol spakirana... je za pol nasmeha .) ← Pakiraj, Deya, pakiraj - pa se boš pol smejala naokoli .... ;-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 ehm.. "službeno" zagreznil do 4h zjutraj, zdaj pa koordiniram misli in takole :D hodim naokrog.. (bognedajdapopustipress) :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 Šefica cel dan na seminarju, dela za sprot al pa še to ne :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se