Funakoshi Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 Jutr mi ni treba na šiht, pol je pa dooooooolg vikend. Folk, jest mam že dons PETEK!!!! :yea1: :yea2: :yea1: :yea2: :OK: :OK: :OK: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 Jutr mi ni treba na šiht, pol je pa dooooooolg vikend. Folk, jest mam že dons PETEK!!!! :yea1: :yea2: :yea1: :yea2: :OK: :OK: :OK: :kva2: ← A bi lahka zadru zase take stvari :fight2: Pa za vse ostale z podobnimi izpadi velja enako. :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 (popravljeno) 13.404, 13.405, .........13.406..... :yea1: men je gut :) Popravljeno Oktober 27, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 včeraj lepih 160km upam da jih bo danes kej več Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 evo sam za brihto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 Yeeej, hvala nagaya..........sam :huh: .......kje je pa gepard :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 tist je pa sam moj ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 ehm.. "službeno" zagreznil do 4h zjutraj, zdaj pa koordiniram misli in takole :D hodim naokrog.. (bognedajdapopustipress) :lol1: ← huh, sodelavci so me spomnili, da sem včeraj do potankosti razdelal misterij labodjega jezera.. :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 huh, sodelavci so me spomnili, da sem včeraj do potankosti razdelal misterij labodjega jezera.. :blink: ← Pleši, pleši, črni kos ... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 o "chickenbrain labodih" je tekla rdeča nit.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 Klic iz Panigaza,da že imajo motor :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 27, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 Izjava moje nečakinje, medtem ko sedi na mojem psu in maha s palico: Jaz sem zdele na psičku in veslam. :blink: :kva2: Grem ga reševat! Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 Izjava moje nečakinje, med tem ko sedi na mojem psu in maha s palico: Jaz sem zdele na psičku in veslam. :blink: :kva2: Grem ga reševat! Alla ← Kameltrajberca :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 ka pa mene??? :closedeyes: na pol spakirana... je za pol nasmeha .) ← oooo jaaa, tud tebe, tud tebe! :yes: :yes: ... kar si tudi že lahko prebrala (by Gregs), da sem tudi povedala ... in prevzemam vso krivdo, da pogrešam še marsikoga, izključno nase - ujeta v začaranem krogu, ko se nič ne izde :devil: - a j dobr izgovor, hehe? ;) ... sej se bomo že še srečal kje! :OK: na pol spakirana? pa sej ti si, odkar te poznam, kar naprej neki v kufrih - torej to najbrž ni nič neobičajnega :P .) - kr smej se :D - če rabiš kakšno pomoč, pa pokliči! :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 home sweet home :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 Marjorine ... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Funakoshi Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 Vikend (zelooo podaljšan)! :yea1: Čao! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 Delo kot zgled slovničnih in pravopisnih napak. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 (popravljeno) Šel na kosilo z dvema dekletoma. Reku sem naj mi biftek bolj malo zapeče. Ga je enako zapekel tudi mojima sojedkama. Sem pojedu 2 šnicla pa pol :D Sem si mogu pol še en pir naročit. :D Verjetno moje najbolše kosilo do sedaj (2,5 govejega zrezka in 2 pira za samo 3 tisoč tolarjev) Popravljeno Oktober 27, 2005. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 Eden me čaka in maha z repom. :OK: Grem Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 meni pa zadnje čase riše na obraz nasmešek ena in ista oseba...... samo zate :004 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 meni pa zadnje čase riše na obraz nasmešek ena in ista oseba...... samo zate :004 :D Nalepka? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 srečanje v Mantovi..... :D :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 Sitnoooo do bajrama ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se